Użytkownik Tosziko jest osobą, która nie zna regulaminu serwisu pomimo powierzenia obowiązków bycia moderatorem, wolno odpowiada na zadane pytanie i w konsekwencji nie przejmuje się dobrem serwisu.
lista tematów
[Czat] Słabe podejście do wykoywanych obowiązków strona 3 z 3
Konto usunięte: Tutaj na Fotka.pl nie ma moim zdaniem moderatorów tutaj są ludzie, którzy maja taki status nic więcej
Konto usunięte: a wiesz ile jest takich pseudo moderatorów co przychodzą na chwile i za chwile uciekają i niby się opiekują czatem. Dziesiątki, dziesiątki obiboków moi zdaniem
Konto usunięte: wolno odpowiada na zadane pytanie i w konsekwencji nie przejmuje się dobrem serwisu.
Konto usunięte: Wiesz co mi się tłumaczyć nie musisz, że masz takie braki w edukacji i reagujesz na post skierowany do Ciebie po godzinie czasu
Podsumowując,
W sumie nie ma sensu
Temat moim zdaniem do zamknięcia. Peace
i'm out
Konto usunięte: Nic jej nie zrobię bo nie mogę nie jestem mściwą osobą i nie chcę wymuszać wyciągnięcia danych z rozmów prywatnych od właściciela Fotka.pl jeżeli nie zachodzi taka potrzeba w imię wyrządzenia szkody lub popełnienia przestępstwa...a wiesz ile jest takich pseudo moderatorów co przychodzą na chwile i za chwile uciekają i niby się opiekują czatem. Dziesiątki, dziesiątki obiboków moi zdaniem
No wiec az sie wtrace ;]
1. Moderowanie na fotce to dodatek do spedzania tu czasu, jesli ktos spelnia narzucone przez "gore" normy czasowe i normy odnosnie zachowania - ma szanse dlugo nim byc ;)
2. Mod to tez czlowiek, uczy sie, pracuje, spi, je, korzysta z toalety nawet ( wiem wiem SZOK!) wiec moderuje w godzinach takich, jakie mu odpowiadaja
3. od jakiegos czasu wlaczysz niewiadomo o co. probujesz wyciagac informacje, grozisz robieniem programow. Czas chyba dorosnac drogi uzytkowniku;]
4. zostales poinformowany odnosnie ramki, sadze ze w czasie krotszym niz jedna godzina wiec skoncz siac zamet.
juz ci tu pare osob udowodnilo, przy twoim poprzednim koncie, ze bardzo duzo razy nie masz racji...