MichalJackiewicz
MichalJackiewicz
  18 listopada 2013 (pierwszy post)

Użytkownik Tosziko jest osobą, która nie zna regulaminu serwisu pomimo powierzenia obowiązków bycia moderatorem, wolno odpowiada na zadane pytanie i w konsekwencji nie przejmuje się dobrem serwisu.

TobiXywa
Reputacja: -18 | BluzgometrTM: 758
TobiXywa
  19 listopada 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Tutaj na Fotka.pl nie ma moim zdaniem moderatorów tutaj są ludzie, którzy maja taki status nic więcej
Ty masz status usera a ja czat przyjaciela (moda) jak na razie :tak:
Konto usunięte
Konto usunięte: nie jestem mściwą osobą
To po co w ogóle drążysz ten temat? :woot:
Konto usunięte
Konto usunięte: a wiesz ile jest takich pseudo moderatorów co przychodzą na chwile i za chwile uciekają i niby się opiekują czatem. Dziesiątki, dziesiątki obiboków moi zdaniem
Popłakałem się :ziew:
Konto usunięte
Konto usunięte: wolno odpowiada na zadane pytanie i w konsekwencji nie przejmuje się dobrem serwisu.
Ty nie masz kompletnie pojęcia o czym mówisz. Jak to się mówi "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma".
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz co mi się tłumaczyć nie musisz, że masz takie braki w edukacji i reagujesz na post skierowany do Ciebie po godzinie czasu
Wspominasz o edukacji? To wiedz, że nie nauczyli Cie kultury.
Konto usunięte
Konto usunięte: To takich ludzi zatrudniacie co jako moderator
Nikt Nas nie zatrudnia, za to Ty widzę siedzisz i pocisz się tu niepotrzebnie.

Podsumowując,
W sumie nie ma sensu :rotfl:
Temat moim zdaniem do zamknięcia. Peace 270c
:lol2:i'm out:crylol:
Dee
Dee
  19 listopada 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nic jej nie zrobię bo nie mogę nie jestem mściwą osobą i nie chcę wymuszać wyciągnięcia danych z rozmów prywatnych od właściciela Fotka.pl jeżeli nie zachodzi taka potrzeba w imię wyrządzenia szkody lub popełnienia przestępstwa...a wiesz ile jest takich pseudo moderatorów co przychodzą na chwile i za chwile uciekają i niby się opiekują czatem. Dziesiątki, dziesiątki obiboków moi zdaniem

No wiec az sie wtrace ;]

1. Moderowanie na fotce to dodatek do spedzania tu czasu, jesli ktos spelnia narzucone przez "gore" normy czasowe i normy odnosnie zachowania - ma szanse dlugo nim byc ;)
2. Mod to tez czlowiek, uczy sie, pracuje, spi, je, korzysta z toalety nawet ( wiem wiem SZOK!) wiec moderuje w godzinach takich, jakie mu odpowiadaja
3. od jakiegos czasu wlaczysz niewiadomo o co. probujesz wyciagac informacje, grozisz robieniem programow. Czas chyba dorosnac drogi uzytkowniku;]
4. zostales poinformowany odnosnie ramki, sadze ze w czasie krotszym niz jedna godzina wiec skoncz siac zamet.

juz ci tu pare osob udowodnilo, przy twoim poprzednim koncie, ze bardzo duzo razy nie masz racji...
TobiXywa
Reputacja: -18 | BluzgometrTM: 758
TobiXywa
  19 listopada 2013
Dee
Dee: Mod to tez czlowiek, uczy sie, pracuje, spi, je, korzysta z toalety

Powaga??? Nie wierzę :szok:
:* :rotfl:
:lol2:i'm out:crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.