Użytkownik Tosziko jest osobą, która nie zna regulaminu serwisu pomimo powierzenia obowiązków bycia moderatorem, wolno odpowiada na zadane pytanie i w konsekwencji nie przejmuje się dobrem serwisu.
[Czat] Słabe podejście do wykoywanych obowiązków strona 2 z 3
nie nie przekonam się o tym. A to dobry temat zapodałeś, czyli wg Ciebie jest za mało moderatorów na różne tematy tak?
no pewnie, że może tak samo jak ja jak inni uczestniczy w funkcjonowaniu serwisu ale nie rozumie, może mieć i jaki z tego morał?
w temacie jest wyraźnie napisane, że mam zarzuty do użytkownika, który ma słabą reakcje na udzielanie porad i jest osobą, która nie dba o dobro funkcjonowania fotka.pl
Proszę mi udowodnić,że się mylę, w końcu wiadomości prywatne są zastrzeżone, które ja pisałem a a ww osoba na większość nie odpisywała
nie baw się tak ze mną przyjacielu, Jeżeli tak by było to tak osoba napisała by ze nie może teraz rozmawiać i musi pomóc komuś innemu, to jest bardzo bardzo proste.
nic nie zrobi bo ona nie jest niczemu tu winna, wiesz ile takich skarg wpływa dziennie? olewają to bo nie mają podstaw żeby cokolwiek jej zrobić, tyle w temacie dziękuję dobranoc :)
Nic jej nie zrobię bo nie mogę nie jestem mściwą osobą i nie chcę wymuszać wyciągnięcia danych z rozmów prywatnych od właściciela Fotka jeżeli nie zachodzi taka potrzeba w imię wyrządzenia szkody lub popełnienia przestępstwa...a wiesz ile jest takich pseudo moderatorów co przychodzą na chwile i za chwile uciekają i niby się opiekują czatem. Dziesiątki, dziesiątki obiboków moi zdaniem