MichalJackiewicz
MichalJackiewicz
  18 listopada 2013 (pierwszy post)

Użytkownik Tosziko jest osobą, która nie zna regulaminu serwisu pomimo powierzenia obowiązków bycia moderatorem, wolno odpowiada na zadane pytanie i w konsekwencji nie przejmuje się dobrem serwisu.

MichalJackiewicz
MichalJackiewicz
  19 listopada 2013

nie nie przekonam się o tym. A to dobry temat zapodałeś, czyli wg Ciebie jest za mało moderatorów na różne tematy tak?

LaCosaNostra1991
LaCosaNostra1991
  19 listopada 2013

a moderator nie może mieć znajomych?

MichalJackiewicz
MichalJackiewicz
  19 listopada 2013

no pewnie, że może tak samo jak ja jak inni uczestniczy w funkcjonowaniu serwisu ale nie rozumie, może mieć i jaki z tego morał?

MichalJackiewicz
MichalJackiewicz
  19 listopada 2013

w temacie jest wyraźnie napisane, że mam zarzuty do użytkownika, który ma słabą reakcje na udzielanie porad i jest osobą, która nie dba o dobro funkcjonowania fotka.pl

MichalJackiewicz
MichalJackiewicz
  19 listopada 2013

Proszę mi udowodnić,że się mylę, w końcu wiadomości prywatne są zastrzeżone, które ja pisałem a a ww osoba na większość nie odpisywała

MichalJackiewicz
MichalJackiewicz
  19 listopada 2013

a więc jaki jest pożytek z takiego człowieka kto ma funkcje zarządczą, jaki?

LaCosaNostra1991
LaCosaNostra1991
  19 listopada 2013

bo widocznie miała dużo wiadomości prywatnych i nie zdążyła proste na wszystkie odpisać, proste ;)

MichalJackiewicz
MichalJackiewicz
  19 listopada 2013

nie baw się tak ze mną przyjacielu, Jeżeli tak by było to tak osoba napisała by ze nie może teraz rozmawiać i musi pomóc komuś innemu, to jest bardzo bardzo proste.

MichalJackiewicz
MichalJackiewicz
  19 listopada 2013

wystarczy zrobi ctrl + V i wkleić ta sama wiadomość.. Kiedy wiem o czym pisze to wiem po prostu

LaCosaNostra1991
LaCosaNostra1991
  19 listopada 2013

nie przypominam sobie żebyśmy byli przyjaciółmi

MichalJackiewicz
MichalJackiewicz
  19 listopada 2013

to nie ma znaczenia. Patrz na temat do góry

MichalJackiewicz
MichalJackiewicz
  19 listopada 2013

Nie wiem co zrobi z tym zarząd Fotka ale wiem, że nie obędzie się to bez echa

LaCosaNostra1991
LaCosaNostra1991
  19 listopada 2013

nic nie zrobi bo ona nie jest niczemu tu winna, wiesz ile takich skarg wpływa dziennie? olewają to bo nie mają podstaw żeby cokolwiek jej zrobić, tyle w temacie dziękuję dobranoc :)

MichalJackiewicz
MichalJackiewicz
  19 listopada 2013

Nic jej nie zrobię bo nie mogę nie jestem mściwą osobą i nie chcę wymuszać wyciągnięcia danych z rozmów prywatnych od właściciela Fotka jeżeli nie zachodzi taka potrzeba w imię wyrządzenia szkody lub popełnienia przestępstwa...a wiesz ile jest takich pseudo moderatorów co przychodzą na chwile i za chwile uciekają i niby się opiekują czatem. Dziesiątki, dziesiątki obiboków moi zdaniem

MichalJackiewicz
MichalJackiewicz
  19 listopada 2013

Tutaj na Fotka nie ma moim zdaniem moderatorów tutaj są ludzie, którzy maja taki status nic więcej

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.