esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Który z pokoi dla Was jest najbardziej przystępny i dlaczego?

Stali bywalcy 25+ uciekają na inne pokoje bo? - Da się zauważyć to w ostatnmio czasie, tzw. elita przeszła na inny pokój, być może z ciekawości, a może powodem jest miła atmosfera. Nie wiem...- taki, z początku wyśmiewany pokój 40+, aktualnie "kipi."

"Główny", aż wrze - fajnie ;-)

Prywatne - nie do końca prywatne - wszelkiego rodzaju sex-y- no ale, cieszą się znakomitą popularnością.

"Blisko mnie" - czy ktoś korzysta z tego pokoju? (opcjonalna jest tu wprowadzona lista ulubionych)

Swoją drogą, okej, każdy ma prawo wyboru, być może to zmiany spowodowały, że ludzie przeszli i pozostali z ciekawości na innych pokojach.
Ja lubię siedzieć na wszystkich.

Każdy coś tam marudzi - w sumie ma prawo. Zmiany - jeszcze się taki/ka nie urodził/ła, co by każdemu dogodził/ła. :mrgreen:
Krzysiu
Krzysiu
  27 maja 2013
esquilo
esquilo: Myślałam, że na kim.

na kims to nie bardzo bo kazda z każdym :D
Terrorysta96
Terrorysta96
  28 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wiadomo ja tylko wiszę ;D

...urzadzajac konkursy mokrego podkoszulka ; )
Pjotrek
Pjotrek
  28 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ..urzadzajac konkursy mokrego podkoszulka ; )

i niewiasty w wannie z woda :napalony: wiadomo Ty mnie do tego namówiłeś ;D
Terrorysta96
Terrorysta96
  28 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wiadomo Ty mnie do tego namówiłeś ;D

jak zawsze, cala wina na terrorystow. leci golab, nasra na glowe i atak terrorystyczny...

No ale operacja "wanna", to najwybitniejsze nasze dzielo:D
Pjotrek
Pjotrek
  28 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jak zawsze, cala wina na terrorystow. leci golab, nasra na glowe i atak terrorystyczny... No ale operacja "wanna", to najwybitniejsze nasze dzielo:D

dobra bez rozczulania sie ;)

noo działo sie , trzeba pomyśleć o nowej akacji ;D
Terrorysta96
Terrorysta96
  28 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: trzeba pomyśleć o nowej akacji

wole brzozy:D, proponuje rozbieranie sila woli i lekcje u tybetanskich mnichow (oczywiscie bez zdradzania celu nauk)

w koncu wode trzeba oszczedzac... ;)
Pjotrek
Pjotrek
  28 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wole brzozy:D, proponuje rozbieranie sila woli i lekcje u tybetanskich mnichow (oczywiscie bez zdradzania celu nauk) w koncu wode trzeba oszczedzac... ;)

to moze byc bardziej skomplikowanie niz myślisz
Terrorysta96
Terrorysta96
  28 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: to moze byc bardziej skomplikowanie niz myślisz

jakies alternatywy?
leser
leser
  28 maja 2013
esquilo
esquilo: tzw. elita

elita to byla kiedys. teraz elita to pyro, bo zna go kazdy xD i kim jest elita z +25? bo nie znam :D
esquilo
esquilo
  28 maja 2013
leser
leser: elita to byla kiedys

LASERU sarkazm - btw. "elita" to pojęcie względne - ok, niektórzy znają się xxx czatowych lat, ale to nie znaczy, że Ci nowi, 2-3 letnim lub jednoroczni stażem , są gorsi i nie mogą do niej należeć. W ogóle, elita - żenua.

leser
leser: bo nie znam

:swir:
leser
leser
  28 maja 2013

chodzilo mi bardziej o to, ze "elita" to grupa ludzi, ktorych zna wiekszosc spolecznosci. pojecie to stracilo sens na tym czacie xD

esquilo
esquilo
  28 maja 2013
leser
leser: chodzilo mi bardziej o to, ze "elita" to grupa ludzi, ktorych zna wiekszosc spolecznosci

Oni wciąż są, przyczajeni, ze zmienionymi nickami, nowymi kontami, ale są....a niektórzy wygrali życie realne - proste? - proste. :-)
leser
leser
  28 maja 2013
esquilo
esquilo: Oni wciąż są, przyczajeni, ze zmienionymi nickami, nowymi kontami, ale są....a niektórzy wygrali życie realne - proste? - proste. :-)

ta wiekszosc spolecznosci to paprochy... xd ja dziekuje ;d
esquilo
esquilo
  28 maja 2013
leser
leser: ta wiekszosc spolecznosci to paprochy

Dlaczego zachowujesz się jak "hajdowicz"? Dostosowujesz się? Chyba najważniejsze jest własne, nieporuszone zdanie.
leser
leser
  28 maja 2013

nie czytam juz hajda xD

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.