Który z pokoi dla Was jest najbardziej przystępny i dlaczego?
Stali bywalcy 25+ uciekają na inne pokoje bo? - Da się zauważyć to w ostatnmio czasie, tzw. elita przeszła na inny pokój, być może z ciekawości, a może powodem jest miła atmosfera. Nie wiem...- taki, z początku wyśmiewany pokój 40+, aktualnie "kipi."
"Główny", aż wrze - fajnie ;-)
Prywatne - nie do końca prywatne - wszelkiego rodzaju sex-y- no ale, cieszą się znakomitą popularnością.
"Blisko mnie" - czy ktoś korzysta z tego pokoju? (opcjonalna jest tu wprowadzona lista ulubionych)
Swoją drogą, okej, każdy ma prawo wyboru, być może to zmiany spowodowały, że ludzie przeszli i pozostali z ciekawości na innych pokojach.
Ja lubię siedzieć na wszystkich.
Każdy coś tam marudzi - w sumie ma prawo. Zmiany - jeszcze się taki/ka nie urodził/ła, co by każdemu dogodził/ła.
lista tematów
[Czat] Jaki pokój "CZAT-u" ma najlepsze uznanie ? strona 1 z 4
Dla mnie tam nie ma różnicy ja wszędzie przesiaduje ,co jakiś czas zmieniam tylko otoczenie
gorąca atmosfera tam panuje dużo słońca
Ja raczej nie... muli mi
Ja to już najbardziej hahaha ! to prawda
Gdy ja wchodzę na czat to albo siedzę na Głównym, albo +40, albo jakiś sexroom. Podkreślam, że jestem tam służbowo,a nie prywatnie! (bo już słyszę insynuację )
No właśnie niefajnie. Wrzeć to powinno na flirtach. Wolałabym żeby na głównym było tak jak kiedyś, czyli mniej osób i te same osoby.
Ja tam raz zaglądnęłam z ciekawości, ale że nie mam ustawionej miejscowości..
Piaskownica forewa! Pozdrawiam mafię 5-10-15. Ale ostatnio (z racji możliwości pisania privów pomiędzy pokojami) moje ukrywanie się tam straciło sens xD
Kiedyś lubiłem f25, ale znudziło mi się czytanie codziennie tych samych sapów tych samych osób i upominanie ich..
" bo śnieg"a tak serio, to powiem Ci że troche mniej osób sie zrobiło, pewnie we wakacje
ich przybędzie, dlatego szukają miejsca tam gdzie jest tłoczniej ;p
oj nie, teraz główny powinien zmienić nazwe na flirt;p
ja nie;p
Shaitan: Kiedyś lubiłem f25, ale znudziło mi się czytanie codziennie tych samych sapów tych samych osób i upominanie ich..
Właśnie...
To już proszę kierować do odpowiedniej jednostki FT.
No ja toże nie.
Jak Ty SOWO nie umiesz siedzieć na pokojach czatu - ELO xD
Nie bywam tam, za stara jestem.
Ale nie tylko, ech...
ja jak wchodze to jestem wszędzie chociaż najczęsciej na 15+ albo 40. tam wiecznie są jakieś "niedomówienia" :D