esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Który z pokoi dla Was jest najbardziej przystępny i dlaczego?

Stali bywalcy 25+ uciekają na inne pokoje bo? - Da się zauważyć to w ostatnmio czasie, tzw. elita przeszła na inny pokój, być może z ciekawości, a może powodem jest miła atmosfera. Nie wiem...- taki, z początku wyśmiewany pokój 40+, aktualnie "kipi."

"Główny", aż wrze - fajnie ;-)

Prywatne - nie do końca prywatne - wszelkiego rodzaju sex-y- no ale, cieszą się znakomitą popularnością.

"Blisko mnie" - czy ktoś korzysta z tego pokoju? (opcjonalna jest tu wprowadzona lista ulubionych)

Swoją drogą, okej, każdy ma prawo wyboru, być może to zmiany spowodowały, że ludzie przeszli i pozostali z ciekawości na innych pokojach.
Ja lubię siedzieć na wszystkich.

Każdy coś tam marudzi - w sumie ma prawo. Zmiany - jeszcze się taki/ka nie urodził/ła, co by każdemu dogodził/ła. :mrgreen:
ZlMNA
ZlMNA
  26 maja 2013
esquilo
esquilo: WSZĘDZIE

Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze znajdzie sie jakis CZARNY BARAN, ktory bedzie chcial zablysnac hejtem, gimboprzykazaniem

d83ddc4d
esquilo
esquilo
  26 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: rozmowy prv

Oj, bywają ciekawe, o ile nie są to zaczepki typu: elo, cze, jo, co tam, bla bla bla...
Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze znajdzie sie jakis CZARNY BARAN, ktory bedzie chcial zablysnac hejtem, gimboprzykazaniem czy tez co ostatnio w modzie...pisaniem po arabsku.

Terrorysta96
Terrorysta96
  26 maja 2013
esquilo
esquilo: elo, cze, jo, co tam, bla bla bla...

Im gorzej ktos rozmowe zaczyna, tym mniej sie po nim oczekuje...dlatego moze zaskoczyc :)
esquilo
esquilo
  26 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dlatego moze zaskoczyc :)

To też racja, poniekąd ulegam schematowi stworzonemu przez siebie - ale nie dziw mi się, bo w większości - kontynuacja takowej rozmowy - w moim przypadku - sprowadza się do podania skype, gg, etc..
Jesteś widać wytrwałym i cierpliwym userem, też się staram, aczkolwiek, doświadczenie sprawia, że ciężko jest przekonać się do takowego rozmówcy. ;-)
Terrorysta96
Terrorysta96
  27 maja 2013
esquilo
esquilo: sprowadza się do podania skype, gg, etc..

taaa...ask, facebook i czego oni tam jeszcze nie wymysla.

esquilo
esquilo: Jesteś widać wytrwałym i cierpliwym userem, też się staram, aczkolwiek, doświadczenie sprawia, że ciężko jest przekonać się do takowego rozmówcy. ;-)

Lubie rozmawiac, zawsze mozna sie czegos o sobie przez rozmowe z kims, o kims, o czyms ciekawym dowiedziec. Ponadto, niektorzy sa po prostu skromni...badz ciezko im idzie nawiazywanie kontaktu z innymi. W kazdym badz razie trzeba probowac, moze sie jakas "perelke" wylowi z tej listy kontaktow:)
esquilo
esquilo
  27 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: taaa...ask

[*] ...no ale cóż.

Konto usunięte
Konto usunięte: mozna sie czegos o sobie przez rozmowe z kims, o kims, o czyms ciekawym dowiedziec

Ploteczki. :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: niektorzy sa po prostu skromni...badz ciężko im idzie nawiazywanie kontaktu z innymi

To prawda, ale to nie do końca, jest tak, że ja po prostu odrzucam takie rozmowy - chyba mnie źle zrozumiałeś. Oczywiście, są osoby nowe - uczące się, którym nawet wypadałoby pomóc, z samej racji kultury. Jak i są osoby właśnie nieśmiałe, które potrzebują bodźca.
Miałam na myśli ask-owanie, skype-powanie, etc. lub pokazanie "foteczek" na pw :sarkastyczny śmiech:.

Konto usunięte
Konto usunięte: "perelke

A czasem i na mainie takową można znaleźć, nie powiem, że nie.
Terrorysta96
Terrorysta96
  27 maja 2013

A tak troche z innej beczki, w ktorym roku wszedl na czat na fotke? Ile bylo na poczatku pokoi? Ktos pamieta te czasy?:D

esquilo
esquilo: Ploteczki.

Jak moderowalem 5-10-15 to jedna osoba byla totalnie zaskoczona ze normalnie pisze, gdyz sadzila ze jestem i tu cytuje ,,PROGRAMEM KOMPUTEROWYM" ;) mialem cos takiego na mysli np. No ale ploteczki wiadoma rzecz ^^
esquilo
esquilo
  27 maja 2013

Mam sklerozę i nie pamiętam. :rotfl: P.S. Ja ram i tak Jestem :ninja:.

esquilo
esquilo
  27 maja 2013

Nie jaram, echhh, tel., bo neostrada. Ja tam*

Krzysiu
Krzysiu
  27 maja 2013

żaden pokój :D

esquilo
esquilo
  27 maja 2013
Krzysiu
Krzysiu: żaden pokój :

Nie wykręcaj się, z obserwacji wiem, że uwielbiasz 18+ :mrgreen:.
Krzysiu
Krzysiu
  27 maja 2013
esquilo
esquilo: Nie wykręcaj się, z obserwacji wiem, że uwielbiasz 18+ .

bo jest na czym oko zawiesic :ninja: :D
Pjotrek
Pjotrek
  27 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiadoma sprawa ze 5-10-15

d83ddc4d
esquilo
esquilo
  27 maja 2013
Krzysiu
Krzysiu: bo jest na czym oko zawiesic

Myślałam, że na kim. :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte:

Synku...
Pjotrek
Pjotrek
  27 maja 2013
esquilo
esquilo: Synku...

wiadomo ja tylko wiszę ;D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.