Jak mozna dołączyć do kręgu przyjaciół i "porzadkowych" czata? Jestem typem czatowicza- obserwatora i czesto widzac niektore wpisy mialoby sie ochote taka osobe z pokoju wyrzucic czy te nalozyc na takiego uzytkownika stosowna kare poniewaz w wiekszosci przypadkow osoby podzegajace do nienetykietowego zachowania dzialaja w momencie nieobecnosci moda czy tez osob ktore nad ta forma komunikacji sprawuja piecze. Czy i Wy widzicie ten problem? Zapraszam do rozmowy- Psorka :)
lista tematów
[Czat] Moderator i przyjaciel czata strona 4 z 6
Może widzi, ale pomija bo co tu pisać o tym? :D
7-15 ewentualnie 17.
Za długi, ale fakt faktem myślałem o tym. Tylko nie chce mi się motać ze zmianą na dwóch kontach ;P
Obecnie to nie wiem, śpiący już jestem ;P
praksyda: Wiesz moja renata nawet 130 wyciągnie jak sie dobrze bujne
a tak serio w grach ,to tak jak w Quake..moje granie sie zakończyło,na pegazusie a potem
zaszalałam i nawet pleya jedynke miałam
No dobra... ale jak oceniasz swoje zanse na ściągnięcie, instalację i zagranie w jakiegoś starego NFSa? :D
Weź nie kłam, wiem że to ty xD Bo przecież nie kartofel ani tym bardziej moja żona xD
Shaitan: No dobra... ale jak oceniasz swoje zanse na ściągnięcie, instalację i zagranie w jakiegoś starego NFSa? :D
nie wiem, sróbować moge ;p
no ja nie,która żona?, bo juz sie pogubiłam
Wieczorami jesteś, mnie zaś nie ma (acz są wyjątki )
Shaitan: Za długi, ale fakt faktem myślałem o tym. Tylko nie chce mi się motać ze zmianą na dwóch kontach ;P
Oko na czacie by się chowało?
Tylko proszę.. przemyśl to dobrze, żeby potem śmiechu na sali nie było.
:głaszcze: dobra praksia, łap krakersa. :*
gaillard: Tak, akurat. Ona tylko zobaczy słowo na Pe i już szybko czyta z nadzieją, że ktoś o niej wspomina. :D
Mania prześladowcza powiadasz?
Tylko kurde padnięty :(
Oko sroko, ogólnie długie loginy brzydko się tu prezentują, wszędzie są ucinane i ogólnie pozostawię to bez komentarza
Moze... BogusMOD? ahahahaha
Myślałem nad ZłyModerator, ale to było śmieszne w czasach gdy ludzie brali mnie za moderatora jak nim nie byłem.. Teraz j.w. byłoby to debilne.
Przeprowadzę śledztwo
Szatańskim Pomiotem
Ta, ale widocznie tyczy się to tylko działu H.
Teraz znowu nie widzi, że o niej piszemy.
Shaitan: Oko sroko, ogólnie długie loginy brzydko się tu prezentują, wszędzie są ucinane i ogólnie pozostawię to bez komentarza
No w sumie racja, ale i tak najbardziej irytowałoby mnie ucięte oko.
HAHAHAHAHA.
Albo DJBogusMOD.
Shaitan: Myślałem nad ZłyModerator, ale to było śmieszne w czasach gdy ludzie brali mnie za moderatora jak nim nie byłem.. Teraz j.w. byłoby to debilne.
Nje, głupi.
Daj coś oryginalniejszego. :D
Że niby to ma być odręczne pisemko? A lałaś dzisiaj?
Won pasztecie.
Hahah serio? xD
olol
DJem to ja już dawno nie jestem :D
No myślę kurde... i nie wymyślę.
Zbieram się do spania, miłej nocy pasztety :**