Jak mozna dołączyć do kręgu przyjaciół i "porzadkowych" czata? Jestem typem czatowicza- obserwatora i czesto widzac niektore wpisy mialoby sie ochote taka osobe z pokoju wyrzucic czy te nalozyc na takiego uzytkownika stosowna kare poniewaz w wiekszosci przypadkow osoby podzegajace do nienetykietowego zachowania dzialaja w momencie nieobecnosci moda czy tez osob ktore nad ta forma komunikacji sprawuja piecze. Czy i Wy widzicie ten problem? Zapraszam do rozmowy- Psorka :)
lista tematów
[Czat] Moderator i przyjaciel czata strona 2 z 6
Najważniejsze, żebyś była aktywnym userem, który będzie pozytywnie się odznaczał wśród innych użytkowników. To MG wybierają nowych modów, zatem najlepiej by było, gdyby to właśnie oni zauważyli to pozytywne wyróżnianie się z tłumu. :P
Oj podobijam motzno.
Oj przecież wiem, lubię cię drażnić takimi pierdołami, zapomniałaś?
Nie, bo wtedy wiele osób by się mnie czepiało o to, że jestem czepialski
Spadaj, fotka a yt to dwie różne sprawy :D Choć w sumie na dobre się to zaczęło od FQLT zrodzonego tutaj, no ale..
Już dawno z Tobą nie pisałam i mogłam zapomnieć!
Wydaje mi się, że wtedy leciałyby teksty typu 'Ty faktycznie jesteś czepialski '
Em.. ty coś wiesz na temat mojego kanału na yt?
Fakt.. sposobności coś zaczyna brakować
-caps off proszę
-faktycznie jesteś czepialski
Kurde, w sumie pewnie by tak było
A tak swoją drogą, wymyślisz mi ciekawszy nick? Bo myślę nad zmianą..
Powiedzmy, że mam tam swojego szpiega i dostawałam info i linki.
Choć teraz cisza. :D
Cóż teraz nie mam zbytnio czasu na czat, ale jak już wejdę od święta to jakieś pojedyncze modki są online (), ale Ciebie oczywiście niet.
Nu. Ale tak czy siak każdy moderator jest czepialski i wiecznie mu coś nie pasuje, blablabla.
:O
A co z tym nickiem jest nie tak?
Kurde, praksyda xDDD
gaillard: Cóż teraz nie mam zbytnio czasu na czat, ale jak już wejdę od święta to jakieś pojedyncze modki są online (), ale Ciebie oczywiście niet.
Bo ja pracuję
gaillard: Nu. Ale tak czy siak każdy moderator jest czepialski i wiecznie mu coś nie pasuje, blablabla.
True...
Znudził mnie ;)