PaniPsor
PaniPsor
  23 kwietnia 2013 (pierwszy post)

Jak mozna dołączyć do kręgu przyjaciół i "porzadkowych" czata? Jestem typem czatowicza- obserwatora i czesto widzac niektore wpisy mialoby sie ochote taka osobe z pokoju wyrzucic czy te nalozyc na takiego uzytkownika stosowna kare poniewaz w wiekszosci przypadkow osoby podzegajace do nienetykietowego zachowania dzialaja w momencie nieobecnosci moda czy tez osob ktore nad ta forma komunikacji sprawuja piecze. Czy i Wy widzicie ten problem? Zapraszam do rozmowy- Psorka :)

Niereformowalny
Niereformowalny
  23 kwietnia 2013
Shaitan
Shaitan: ps. wyszedł jakiś nowy kamermod

jeszcze w to grasz?XD
Shaitan
Shaitan
  23 kwietnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze w to grasz?XD

Taa, jak ty albo Mariusz mnie wezwiecie coby tam pociupać coś, tak ni ciula nie odpalam, bo i po co. Pomysły się wyczerpały.

PS: czemu mnie to śmieszy?
Niereformowalny
Niereformowalny
  23 kwietnia 2013
Shaitan
Shaitan: Pomysły się wyczerpały.

srsly? jeszcze gagnam style trzeba tam nakręcić xD-zaraz znów jakaś wytknie mi/nam,że przegrywamy życie w grach,ale tbw ;D trzeba się wyluzować po stresującej robocie;p
Shaitan
Shaitan
  23 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Shaitan: Pomysły się wyczerpały. srsly? jeszcze gagnam style trzeba tam nakręcić xD-zaraz znów jakaś wytknie mi/nam,że przegrywamy życie w grach,ale tbw ;D trzeba się wyluzować po stresującej robocie;p

Tja.. Teraz to godzinę dziennie na to ciężko znaleźć...
Niereformowalny
Niereformowalny
  23 kwietnia 2013
Shaitan
Shaitan: Teraz to godzinę dziennie na to ciężko znaleźć...

ja nawet godziny na sranie nie poświęcam :c bo albo ejstem zbyt zmęczony albo mnie w domu nie ma;d
praksyda
praksyda
  23 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze w to grasz?XD
ja weszłam do Bogusia na YT i słucham" Do kobiety?,do kobiety K:cenzura: z mołotowa?" ta gra nie była taka dobra, jak to jego komentowanie :rotfl:
Shaitan
Shaitan
  23 kwietnia 2013
praksyda
praksyda: ja weszłam do Bogusia na YT i słucham" Do kobiety?,do kobiety K z mołotowa?" ta gra nie była taka dobra, jak to jego komentowanie

To akurat Tomb Raider, a Krzyśkowi chodziło o metina xDDDD
Anyway.. no staram się czerpać z gier rozrywkę właśnie tego rodzaju hahaha.
PS: chyba zrobię jakąś parodię minecrafta :ninja:
gaillard
gaillard
  23 kwietnia 2013
Shaitan
Shaitan: Kurde, praksyda xDDD

Hahahaha, jaki pewny. :rotfl:
Shaitan
Shaitan: Bo ja pracuję

A ja uczę + teraz mam inne obowiązki na fotce, a czacik to tak dla relaksu ewentualnie. :and:
Shaitan
Shaitan: Znudził mnie ;)

I masz już jakieś pomysł na nowy? ;>
Ja swojego chyba nigdy nie zmienię. :D
praksyda
praksyda
  23 kwietnia 2013
Shaitan
Shaitan: To akurat Tomb Raider, a Krzyśkowi chodziło o metina xDDDD

nie znam sie na tych grach :and: dla mnie gra, to gra a w co wy tam gracie to nie wiem
ale Tob Raider-a poznałam,po Larze :zakochany:psna grach sie znam tak jak na samochodach,wiem tylko jak sie sprawdza olej w silniku i koło sobie wymienie,nic więcej.
Shaitan
Shaitan: PS: chyba zrobię jakąś parodię minecrafta

dawaj,dawaj :pavarotti:
Shaitan
Shaitan
  23 kwietnia 2013
gaillard
gaillard: Hahahaha, jaki pewny.

Ma się to przeczucie ;)

gaillard
gaillard: A ja uczę + teraz mam inne obowiązki na fotce, a czacik to tak dla relaksu ewentualnie. Ja swojego chyba nigdy nie zmienię. :D

Coś mi tam świta, ale słabo :and:

praksyda
praksyda: nie znam sie na tych grach dla mnie gra, to gra a w co wy tam gracie to nie wiem ale Tob Raider-a poznałam,po Larze psna grach sie znam tak jak na samochodach,wiem tylko jak sie sprawdza olej w silniku i koło sobie wymienie,nic więcej.

Heheh, a mogłabyś z nami w coś zagrać :D

praksyda
praksyda: dawaj,dawaj

Jak mi się uda coś sensownego wymyślić i znajdę czas na realizację, to będzie :D
praksyda
praksyda
  23 kwietnia 2013
Shaitan
Shaitan: Heheh, a mogłabyś z nami w coś zagrać :D

próbowałąm w kłaka i jak mi to wychodziło?, wszyscy sie darli ""Jestes tam na widoku,złaź!, bo Cie namierzą"no we ja sie w tej grze własnego cienia bałam xd
Shaitan
Shaitan
  23 kwietnia 2013
praksyda
praksyda: próbowałąm w kłaka i jak mi to wychodziło?, wszyscy sie darli ""Jestes tam na widoku,złaź!, bo Cie namierzą"no we ja sie w tej grze własnego cienia bałam xd

A w wyścigówkach jak sobie radzisz? :D
gaillard
gaillard
  23 kwietnia 2013
Shaitan
Shaitan: Ma się to przeczucie ;)

A ta blondi nawet nie widzi, że o niej piszemy. :D
Shaitan
Shaitan: Mnie się kurde literki zlewają jak z roboty wrócę Ale jakoś te minimum wysiedzę, w weekendy nadrobię.

A w jakich godzinach pracujesz?
Shaitan
Shaitan: Coś mi tam świta, ale słabo

Paranienormalny był fajny, ale pewnie nie chcesz wracać do starci. :and:
Mów co Ci tam świta. :D
praksyda
praksyda
  23 kwietnia 2013
Shaitan
Shaitan: A w wyścigówkach jak sobie radzisz? :D

Wiesz moja renata nawet 130 wyciągnie jak sie dobrze bujne d83dde0f
a tak serio w grach ,to tak jak w Quake..moje granie sie zakończyłona pegazusie a potem
zaszalałam i nawet pleya jedynke miałam :and:
praksyda
praksyda
  23 kwietnia 2013
gaillard
gaillard: A ta blondi nawet nie widzi, że o niej piszemy. :D

widze ,widze ale ja linków Ci nie dawałam,jestem czysta ;D :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.