Jak mozna dołączyć do kręgu przyjaciół i "porzadkowych" czata? Jestem typem czatowicza- obserwatora i czesto widzac niektore wpisy mialoby sie ochote taka osobe z pokoju wyrzucic czy te nalozyc na takiego uzytkownika stosowna kare poniewaz w wiekszosci przypadkow osoby podzegajace do nienetykietowego zachowania dzialaja w momencie nieobecnosci moda czy tez osob ktore nad ta forma komunikacji sprawuja piecze. Czy i Wy widzicie ten problem? Zapraszam do rozmowy- Psorka :)
lista tematów
[Czat] Moderator i przyjaciel czata strona 3 z 6
praksyda: ja weszłam do Bogusia na YT i słucham" Do kobiety?,do kobiety K z mołotowa?" ta gra nie była taka dobra, jak to jego komentowanie
To akurat Tomb Raider, a Krzyśkowi chodziło o metina xDDDD
Anyway.. no staram się czerpać z gier rozrywkę właśnie tego rodzaju hahaha.
PS: chyba zrobię jakąś parodię minecrafta
nie znam sie na tych grach dla mnie gra, to gra a w co wy tam gracie to nie wiem
ale Tob Raider-a poznałam,po Larze psna grach sie znam tak jak na samochodach,wiem tylko jak sie sprawdza olej w silniku i koło sobie wymienie,nic więcej.
dawaj,dawaj
Ma się to przeczucie ;)
gaillard: A ja uczę + teraz mam inne obowiązki na fotce, a czacik to tak dla relaksu ewentualnie.
Ja swojego chyba nigdy nie zmienię. :D
Coś mi tam świta, ale słabo
praksyda: nie znam sie na tych grach dla mnie gra, to gra a w co wy tam gracie to nie wiem
ale Tob Raider-a poznałam,po Larze psna grach sie znam tak jak na samochodach,wiem tylko jak sie sprawdza olej w silniku i koło sobie wymienie,nic więcej.
Heheh, a mogłabyś z nami w coś zagrać :D
Jak mi się uda coś sensownego wymyślić i znajdę czas na realizację, to będzie :D
A ta blondi nawet nie widzi, że o niej piszemy. :D
Shaitan: Mnie się kurde literki zlewają jak z roboty wrócę Ale jakoś te minimum wysiedzę, w weekendy nadrobię.
A w jakich godzinach pracujesz?
Paranienormalny był fajny, ale pewnie nie chcesz wracać do starci.
Mów co Ci tam świta. :D