[Czat] Powitanie strona 1 z 3
Może ktoś będzie chociaż kojarzyć mnie z z tego avatarka lub poprzednich lat niekoniecznie z forum gdyż rzadko na nim przebywałem a więcej na czacie.
Skąd pomysł na taki nick ? z zamiłowania do mandarynek i pomysłu koleżanki. Po za tym nigdy nie miałem smykałki do tworzenia tematów na forum dlatego wolałem się zawsze wypowiadać na temat już założony.
Co do mej osoby sam o sobie nie będę dużo pisał kto zna to zna a ten kto nie zna to i tak pewnie nie będzie miał ochoty gdyż lepiej ponabijać posty o czymś ciekawszym niż kolejnym fotkowiczem.
Tak czy siak chciałem się tak jakoś przedstawić tu może z dobrej może tej złej strony ale zawsze to lepsze niż wcale nic nie zakładać chociaż raz na kilka miesięcy tematu o sobie...... Na czacie od 2008r. oczywiście z przerwami. Pokoje w jakich przebywałem to raczej wszystkie po kolei jakie leciały teraz po tych zmianach także ale przeważnie Główny najbardziej odpowiada.
Można powiedzieć nawet ze veteran czatu hehehe....
Jeśli chcecie tylko możecie mnie pytać o cokolwiek
Kto chce może mnie zhejtować w sumie znam to bardzo dobrze z czatu ale tutaj też można to zrobić także przyjmę to na klatę
Praktycznie zawsze staram się być ciepłym i przyjaznym człowiekiem choć nie zawsze to popłaca no ale cóż... taki już jestem.
Pytanie czy wniosłem coś nowego do tego forum pewnie uznacie że nie.
Chyba wystarczy już w tym wątku i tak za dużo napisałem pewnie połowa nie będzie wgl czytać tego ale i tak Pozdrawiam was forumowiczów życzę udanego Weekendu chociaż Wiosny dalej nie ma i jeszcze trochę na nią poczekamy ....
to Ty miales zadac nam pytania żebyśmy mieli o czym rozmawiać, tak ciezko sie temat rozwinie
dzięki za życiorys,teraz prosze o C.V,zapisze.
pozdro;D
Na wniosek praksydy zamieszczam jeszcze pytania może nie są zbyt wybitnie dobrane ale no tak czy siak nie oszczędzajcie słów na mnie
Co według was jest głównym powodem konfliktów na czacie ?? piszę tu może raczej o przyjaciołach dobrze znających się a jednak zaistniał pewien konflikt miedzy nimi obojętnie z jakiego powodu.
Jak byście wybrneli z takiej sytuacji np. gdybyście mieli taką sytuację ??
Jak sądzicie czy człowiek jest w stanie wybaczyć drugiemu na prawdę wszystko ??
Co myślicie o młodzieży siedzącej na na pokojach +18, +15 ?? czy są gorsi pod względem inteligencji niż 3-4lata temu ??
Takie pytanie : Co sądzicie o mnie ? pierwsze wrażenie (bez skrupułów proszę)
Witaj Johnson być może z widzenia już wczesniej ale teraz i pisania hehe
Tak to ja jeden i ten sam niezmienny prześiadywałem na pokoju małopolskie aż wstyd się przyznać że na innych też i to ładny czas
osoby które sie przyjaźnią i szanuja swoją prywatność na pewno nie bedą prać brudów na czatach.
takie konflikty rodza sie pomiedzy ludzmi mający iloraz inteligencji orzeszka.
pasem po dupie na uspokojenie ;-D
wszystko to chyba nie możliwe...no chyba ,że ktoś jest bardzo zakochany i naiwny to wybaczy wszystko.
nie obchodzi mnie, to ich sprawa gdzie siedzą byle by się zachowywali odpowiednio.z tematem to wyskoczyłeś jak filip z konopi :-D login kojarzę ale nic po za tym wybacz ;-)
wzajemnie a co do wiosny to podobno pogoda ma sie poprawic w przyszlym tygodniu.... trzymam kciuki za wiosne i lato ;-(
po co siedzisz na czacie?
czy na czacie latwo jest sie ustawic na seks?
masz jakies nagie fotki czatowiczek?
Po co ? Przyglądam się jak społeczeństwo się dogaduje... ale częściej z zwykłej nudy i w wolnym czasie siedzę
Tak, myślę że łatwo jest się ustawić na seks. Zwłaszcza z młodymi ....(paranoja) . Im więcej się da tym większa szansa na to jest
hahahaha !! miałem okazję tylko sprawdzając profile trafiałem na takie a tak to nigdy raczej nie zbierałem. A co zbierasz takie foty ??
Dzięki Ewelino