Cześć mordeczki ;*
Temat nie będzie super ambitny,ale "nabazgrole" coś.
Ja chciałam poruszyć temat o naszych kochanych cwaniakach klawiszowych
Zauważyłam ,ze jest ich z dnia na dzień jest coraz więcej,niektórzy tylko po to wchodzą
byle komuś pocisnąć...czesto obrywa przy tym każdy kto wejdzie mu w drogę,
ale co najlepsze 90% osób łatwo daje sie sprowokować.
Niektórzy sobie wybrali taktyki. 1 taktyka na"durnia" -udam idiotę .ze nie wiedziałem,
to może i kara jakaś mnie ominie ...
2 taktyka-na "starego wyjadacza"- znam wszystkich modów,i FP lubią mnie
więc mogę sobie pozwolić na więcej ...no bo przecież tyle lat tu jestem ,wiec jakiś immunitet na netykiete też sie należy.
3 sposób _______________________________?
-no właśnie,znacie jakieś sposoby na robienie moda w balona?
-dajecie łatwo sie sprowokować?
-jak waszym zdaniem powinien zachować się mod,jak widzi,że na czacie robi sie"gęstawo"?
-wchodzisz na czat ,bo.....(dokończ zdanie)
-Kim dla Ciebie są osoby przebywające na czacie?
najważniejsze pytanie Kiedy w końcu będzie prawdziwa wiosna?
Edit!!!
Łajza szuka żony!
lista tematów
[Czat] Czatusie(hejtusie) strona 1 z 9
Ja znam tylko balony niektórych modów
Pamiętam, raz mnie wkurzał jeden gość, używałem sobie jak mogłem póki moda nie było, a jak wszedł to w kilka osób zasypaliśmy czat że to on po mnie jechał i poleciał banik dla niego a mi się upiekło :D Ale trzeba też przyznać że ten mod który akurat wszedł, inteligencją nie grzeszył.
Na czacie nie, ale w realu raczej nad sobą nie panuję ;)
WYJŚĆ
bo nudno
Ludźmi, takimi samymi jak Ci na ulicy, choć nie ukrywam że większość czatowej społeczności mam za półmózgi ;)
Pokaż cycki, zrobi się cieplej
praksyda: -no właśnie,znacie jakieś sposoby na robienie moda w balona?
-dajecie łatwo sie sprowokować?
-jak waszym zdaniem powinien zachować się mod,jak widzi,że na czacie robi sie"gęstawo"?
-wchodzisz na czat ,bo.....(dokończ zdanie)
-Kim dla Ciebie są osoby przebywające na czacie?
najważniejsze pytanie Kiedy w końcu będzie prawdziwa wiosna?
1.nie znam takiego terminu,jestem oazą spokoju
2. kick all
3. nie wchodzę
4.nikim?
5. dzisiejszej nocy,jedyne -14
nie hejtuję tutejszych bowiem większość i tak nie sięga intelektem mojego intelektu -xD
praksyda: Zauważyłam ,ze jest ich z dnia na dzień jest coraz więcej,niektórzy tylko po to wchodzą
byle komuś pocisnąć...czesto obrywa przy tym każdy kto wejdzie mu w drogę,
ale co najlepsze 90% osób łatwo daje sie sprowokować.
Ano. Teraz taka moda, bo nie tylko na czacie takie zjawisko można zaobserwować. :D Ale najlepsze jest to, że większość myśli, iż takim zachowaniem pokazuje jakim to jest buntownikiem, krejzolkiem i ynteligentem, a w rzeczywistości robi z siebie mało rozgarniętego szkodnika.
Już zapomniałam jakie to były sposoby..
Na szczęście nie.. :D
Powinien być stanowczy, ale wyluzowany. Często ignorować 'krzywe' zaczepki.. i takie tam pierdoły. :D
Ludźmi, nie userami. :)
Mam nadzieję, że za max półtora tygodnia - wiosenna odzież już czeka w szafie. :D
a ja miałam parę,ale nie zdradzę za dużo by sie nauczyli ;D
podobno do połowy kwietnia ma tak być ;(u nas o 2 st wiecej;p
No właśnie, dlatego wolałam napisać, że już nie pamiętam.
Potem Madzia by Cię od hipokrytek wyzywali. :D
Co? Wyjdź.
W ubiegłym roku o tej porze już cienko ubrana latałam. Już mam po dziurki w nosie tego śniegu i zimna.
Trafne określenie.
Inernert, brak widoczności usera - twarzy, a w myśl zasady "czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal", wyciskają z siebie, jak dojrzały pryszcz, wszystkie bolączki i niepowodzenia w postaci ropy, jaką są ich słowa pisane. Nie są widoczni, myślą, że są anonimowi, co dodaje im odwagi.
Napięcie przez usb, to takie odważne i prawdziwe. :D
Często gęsto tak jest. Ja czasem udaję, że nie widzę lub nie wiem co sie dziej, chociaż jest inaczej. Obserwuję i wyciągam wnioski.
praksyda: znam wszystkich modów,i FP lubią mnie
więc mogę sobie pozwolić na więcej ...no bo przecież tyle lat tu jestem ,wiec jakiś immunitet na netykiete też sie należy.
NIE WYKORZYSTUJĘ ZNAJOMOŚCI fotkowych pod postacią"moich pleców"...
Jak jeden z hejterków kiedyś napisał w poście, prawie wcale nie piszę na mainie.
No może czasem, częściej, jak mam dobry humor.
Nie znam sposobu na robienie moda w balona.
Nie zwracam uwagi na prowokacje, chyba, że są nagminne, wtedy odpowiadam.
Kiedy jest "gęstawo" mod na pewno nie powinien wychodzić z pokoju, pisać, w miarę możliwości ogarniać, zachopwując neutralność.
Nie ma ludzi doskonałych i każdego czasem może coś przerosnąć, szczególnie, jeżeli jest to celowe i zamierzone działanie hejterów, więc nie powinien mod za to być ganiony.
Wchodze na czat, bo chcę porozmawiać i poczytać, co piszą inni.
Ludzie na czacie są userami, takimi samymi jak ja, jak inni. Nie chodzi mi tu o porównanie cech charakteru.
WIOSNA nadejdzie w swoim czasie, niezbadane są wyroki natury ;x
Na skype na pewno nie.
gaillard: Ale najlepsze jest to, że większość myśli, iż takim zachowaniem pokazuje jakim to jest buntownikiem, krejzolkiem i ynteligentem, a w rzeczywistości robi z siebie mało rozgarniętego szkodnika.
Tru :D
A niech ta zima idzie daleko, nie będę nowych kozaków kupowała.
Chociaż, pojechać do Łobza by się zdało. :D