praksyda
praksyda
  23 marca 2013 (pierwszy post)
Cześć mordeczki ;*

Temat nie będzie super ambitny,ale "nabazgrole" coś.
Ja chciałam poruszyć temat o naszych kochanych cwaniakach klawiszowych d83cdf46
Zauważyłam ,ze jest ich z dnia na dzień jest coraz więcej,niektórzy tylko po to wchodzą
byle komuś pocisnąć...czesto obrywa przy tym każdy kto wejdzie mu w drogę,
ale co najlepsze 90% osób łatwo daje sie sprowokować.
Niektórzy sobie wybrali taktyki. 1 taktyka na"durnia" -udam idiotę .ze nie wiedziałem,

to może i kara jakaś mnie ominie ...
2 taktyka-na "starego wyjadacza"- znam wszystkich modów,i FP lubią mnie
więc mogę sobie pozwolić na więcej ...no bo przecież tyle lat tu jestem ,wiec jakiś immunitet na netykiete też sie należy.
3 sposób _______________________________?
d83ddca3-no właśnie,znacie jakieś sposoby na robienie moda w balona?
d83ddca3-dajecie łatwo sie sprowokować?
d83ddca3-jak waszym zdaniem powinien zachować się mod,jak widzi,że na czacie robi sie"gęstawo"?

d83ddca3-wchodzisz na czat ,bo.....(dokończ zdanie)

d83ddca3-Kim dla Ciebie są osoby przebywające na czacie?
d83ddca3najważniejsze pytanie Kiedy w końcu będzie prawdziwa wiosna?

Edit!!!
Łajza szuka żony!
Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  27 marca 2013
Sandra
Sandra: Widzę konwersacja trwa, opowiecie mi w skrócie o czym? Za dużo czytania Nie na moją głowę. Ale chyba nic interesującego tu nie ma, przynajmniej na 7 stronie :D

O BOZE TU ŻYJESZ ! :szok:

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  27 marca 2013
Awersja
Awersja: O BOZE TU ŻYJESZ !

O Boże, nie wiem kim jesteś :szok:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Abaddon
Abaddon
  27 marca 2013
:crylol: Zmarło się Wam, nie znacie się :and:
Sandra
Sandra
  27 marca 2013
Abaddon
Abaddon: Zmarło się Wam, nie znacie się

Ciebie znam, to wystarczy :) Dawno mnie tu nie było, zmieniają ludzie nicki, a ja mam wszystkich pamiętać. :zonk:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

gaillard
gaillard
  27 marca 2013
Sandra
Sandra: O Boże, nie wiem kim jesteś

A mnie poznajesz? Czy też się tak zmieniłam, że już niet? :ziober2:
Sandra
Sandra
  27 marca 2013
gaillard
gaillard: A mnie poznajesz? Czy też się tak zmieniłam, że już niet?

Jak mogę Agugugugugu nie pamiętać, złotej królowej modów :rotfl: Pewnie, że pamiętam, co tam w wielkim świecie? ;D Coś się pozmieniało? Jakieś ciekawe nowe historie, niczym Moda na Sukces?

Abaddon
Abaddon
  27 marca 2013
Sandra
Sandra: zmieniają ludzie nicki

Też myślałem że jej nie znam xD A to dawna Szpila :ninja:
Sandra
Sandra
  27 marca 2013
Abaddon
Abaddon: Też myślałem że jej nie znam xD A to dawna Szpila

Moja SZPILA? MOJA KASIA? O żesz w morde :run: już wiszę na latarni, za to, że jej nie poznałam. :run:

Dekompresja
Dekompresja
  27 marca 2013
Sandra
Sandra: Moja SZPILA? MOJA KASIA? O żesz w morde już wiszę na latarni, za to, że jej nie poznałam.

Si to ja :ziober2:
Studia zmieniaja :D

– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Sandra
Sandra
  27 marca 2013
Awersja
Awersja: Si to ja Studia zmieniaja :D

To teraz jak już wiem, że Ty to Ty ;D To opowiadaj, co tam? :ziober2:
Kiedy wpadasz?:D

Dekompresja
Dekompresja
  27 marca 2013
Sandra
Sandra: To teraz jak już wiem, że Ty to Ty ;D To opowiadaj, co tam? Kiedy wpadasz?:D

Ja nie wpadam, nie ma takiej mozliwości :ziober2:
To zalezy co chcesz wiedzieć :D

Sandra
Sandra
  27 marca 2013
Awersja
Awersja: Ja nie wpadam, nie ma takiej mozliwości To zalezy co chcesz wiedzieć :D

Wszystko chcę wiedzieć.
Facet, praca, co na studniach, jak leci Ci czas?
Nie mam czasu na neta, więc mało wiem ostatnio :ziober2:

gaillard
gaillard
  27 marca 2013
Sandra
Sandra: Jak mogę Agugugugugu nie pamiętać, złotej królowej modów

:rotfl:.
Sandra
Sandra: ewnie, że pamiętam, co tam w wielkim świecie? ;D Coś się pozmieniało? Jakieś ciekawe nowe historie, niczym Moda na Sukces?

Serio nic a nic się nie zmieniłam? d83dde2d
U mnie stara bida. Jak widać dalej siedzę na fotce i nic nie urosłam. Nie wyrosłam ze swoich 'dziwnych' odzywek i nadal jestem złota. :D A u Ciebie co? Gdzie zaginęłaś? :ziober2:
A jeśli chodzi o czat to dosłownie wszystko się pozmieniało. A czy jakieś ciekawe historię to nie wiem, bo mało już mnie tam.. :D
Dekompresja
Dekompresja
  27 marca 2013
Sandra
Sandra: Wszystko chcę wiedzieć. Facet, praca, co na studniach, jak leci Ci czas? Nie mam czasu na neta, więc mało wiem ostatnio

Faceta nie ma , bo po co ?:ziober2:
Nie pracuje, baluje za hajs matki :ziober2:
Studia jak studia trzeba się uczyć, nigdy nie myślałam, że bede uczyć się na tym kierunku matmy :D uwielbiam prosektorium 2764Dużo obowiązków, bo jestem starostą roku i tyle.
Melanż ponosi co weekend jak nie zachlany to zjarany.
Takie tam zwykłe zycie studenta w akademiku :ziober2:

Sandra
Sandra
  27 marca 2013
gaillard
gaillard: Serio nic a nic się nie zmieniłam? U mnie stara bida. Jak widać dalej siedzę na fotce i nic nie urosłam. Nie wyrosłam ze swoich 'dziwnych' odzywek i nadal jestem złota. :D A u Ciebie co? Gdzie zaginęłaś? A jeśli chodzi o czat to dosłownie wszystko się pozmieniało. A czy jakieś ciekawe historię to nie wiem, bo mało już mnie tam.. :D

No niestety, nic się nie zmieniłaś, nie wypiękniałaś :ziober2:
Zaginęłam w akcji Kochana, praca, dom, praca, dom i tak ogólnie, powoli do przodu :ziober2:
Nie rozumiem tego czatu Blisko mnie, w ogóle tego czata nie rozumiem, nie dla mnie on :and: Podobało mi się jak było widać, że jesteś złota, a teraz wszyscy są szarzy :rotfl:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.