lista tematów
[Czat] Czatusie(hejtusie) strona 8 z 9
Cześć mordeczki ;*
Temat nie będzie super ambitny,ale "nabazgrole" coś.
Ja chciałam poruszyć temat o naszych kochanych cwaniakach klawiszowych
Zauważyłam ,ze jest ich z dnia na dzień jest coraz więcej,niektórzy tylko po to wchodzą
byle komuś pocisnąć...czesto obrywa przy tym każdy kto wejdzie mu w drogę,
ale co najlepsze 90% osób łatwo daje sie sprowokować.
Niektórzy sobie wybrali taktyki. 1 taktyka na"durnia" -udam idiotę .ze nie wiedziałem,
to może i kara jakaś mnie ominie ...
2 taktyka-na "starego wyjadacza"- znam wszystkich modów,i FP lubią mnie
więc mogę sobie pozwolić na więcej ...no bo przecież tyle lat tu jestem ,wiec jakiś immunitet na netykiete też sie należy.
3 sposób _______________________________?
-no właśnie,znacie jakieś sposoby na robienie moda w balona?
-dajecie łatwo sie sprowokować?
-jak waszym zdaniem powinien zachować się mod,jak widzi,że na czacie robi sie"gęstawo"?
-wchodzisz na czat ,bo.....(dokończ zdanie)
-Kim dla Ciebie są osoby przebywające na czacie?
najważniejsze pytanie Kiedy w końcu będzie prawdziwa wiosna?
Edit!!!
Łajza szuka żony!
Temat nie będzie super ambitny,ale "nabazgrole" coś.
Ja chciałam poruszyć temat o naszych kochanych cwaniakach klawiszowych
Zauważyłam ,ze jest ich z dnia na dzień jest coraz więcej,niektórzy tylko po to wchodzą
byle komuś pocisnąć...czesto obrywa przy tym każdy kto wejdzie mu w drogę,
ale co najlepsze 90% osób łatwo daje sie sprowokować.
Niektórzy sobie wybrali taktyki. 1 taktyka na"durnia" -udam idiotę .ze nie wiedziałem,
to może i kara jakaś mnie ominie ...
2 taktyka-na "starego wyjadacza"- znam wszystkich modów,i FP lubią mnie
więc mogę sobie pozwolić na więcej ...no bo przecież tyle lat tu jestem ,wiec jakiś immunitet na netykiete też sie należy.
3 sposób _______________________________?
-no właśnie,znacie jakieś sposoby na robienie moda w balona?
-dajecie łatwo sie sprowokować?
-jak waszym zdaniem powinien zachować się mod,jak widzi,że na czacie robi sie"gęstawo"?
-wchodzisz na czat ,bo.....(dokończ zdanie)
-Kim dla Ciebie są osoby przebywające na czacie?
najważniejsze pytanie Kiedy w końcu będzie prawdziwa wiosna?
Edit!!!
Łajza szuka żony!
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
.
Sandra: ewnie, że pamiętam, co tam w wielkim świecie? ;D Coś się pozmieniało? Jakieś ciekawe nowe historie, niczym Moda na Sukces?
Serio nic a nic się nie zmieniłam?
U mnie stara bida. Jak widać dalej siedzę na fotce i nic nie urosłam. Nie wyrosłam ze swoich 'dziwnych' odzywek i nadal jestem złota. :D A u Ciebie co? Gdzie zaginęłaś?
A jeśli chodzi o czat to dosłownie wszystko się pozmieniało. A czy jakieś ciekawe historię to nie wiem, bo mało już mnie tam.. :D
Sandra: Wszystko chcę wiedzieć.
Facet, praca, co na studniach, jak leci Ci czas?
Nie mam czasu na neta, więc mało wiem ostatnio
Faceta nie ma , bo po co ?
Nie pracuje, baluje za hajs matki
Studia jak studia trzeba się uczyć, nigdy nie myślałam, że bede uczyć się na tym kierunku matmy :D uwielbiam prosektorium Dużo obowiązków, bo jestem starostą roku i tyle.
Melanż ponosi co weekend jak nie zachlany to zjarany.
Takie tam zwykłe zycie studenta w akademiku
gaillard: Serio nic a nic się nie zmieniłam?
U mnie stara bida. Jak widać dalej siedzę na fotce i nic nie urosłam. Nie wyrosłam ze swoich 'dziwnych' odzywek i nadal jestem złota. :D A u Ciebie co? Gdzie zaginęłaś?
A jeśli chodzi o czat to dosłownie wszystko się pozmieniało. A czy jakieś ciekawe historię to nie wiem, bo mało już mnie tam.. :D
No niestety, nic się nie zmieniłaś, nie wypiękniałaś
Zaginęłam w akcji Kochana, praca, dom, praca, dom i tak ogólnie, powoli do przodu
Nie rozumiem tego czatu Blisko mnie, w ogóle tego czata nie rozumiem, nie dla mnie on Podobało mi się jak było widać, że jesteś złota, a teraz wszyscy są szarzy
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.