Cześć mordeczki ;*
Temat nie będzie super ambitny,ale "nabazgrole" coś.
Ja chciałam poruszyć temat o naszych kochanych cwaniakach klawiszowych
Zauważyłam ,ze jest ich z dnia na dzień jest coraz więcej,niektórzy tylko po to wchodzą
byle komuś pocisnąć...czesto obrywa przy tym każdy kto wejdzie mu w drogę,
ale co najlepsze 90% osób łatwo daje sie sprowokować.
Niektórzy sobie wybrali taktyki. 1 taktyka na"durnia" -udam idiotę .ze nie wiedziałem,
to może i kara jakaś mnie ominie ...
2 taktyka-na "starego wyjadacza"- znam wszystkich modów,i FP lubią mnie
więc mogę sobie pozwolić na więcej ...no bo przecież tyle lat tu jestem ,wiec jakiś immunitet na netykiete też sie należy.
3 sposób _______________________________?
-no właśnie,znacie jakieś sposoby na robienie moda w balona?
-dajecie łatwo sie sprowokować?
-jak waszym zdaniem powinien zachować się mod,jak widzi,że na czacie robi sie"gęstawo"?
-wchodzisz na czat ,bo.....(dokończ zdanie)
-Kim dla Ciebie są osoby przebywające na czacie?
najważniejsze pytanie Kiedy w końcu będzie prawdziwa wiosna?
Edit!!!
Łajza szuka żony!
lista tematów
[Czat] Czatusie(hejtusie) strona 2 z 9
O ile pamięć mnie nie myli 5 albo 6 lat temu spadł w Polsce śnieg w środku maja. Tragedyja.
Cóż.. zostaje tylko poczekać aż moda minie. :D
esquilo: A niech ta zima idzie daleko, nie będę nowych kozaków kupowała.
Chociaż, pojechać do Łobza by się zdało. :D
A teraz takie promocje/wyprzedaże zimowych ubrań.. :D
Na zakupy? Proszę Cię..
nie znam
raczej nie ;)
na pewno nie powinien uciekac na inny czat gdzie jest mniej ludzi :D mysle ze powinien zachowac spokoj :D
bo lubie czatowac i zawierac nowe znajomosci :D
normalnymi ludzmi z ktorymi mozna popisac na rozne ciekawe tematy , oczywiscie nie z wszystkimi heheszki
za trudne pytanie
Ale tak tylko wspomniałam. :c
Znalazłaś już odpowiednią dla siebie pracę?
Ach, w takim razie:
Nic, Magdalenko.
To uczucie, gdy chcesz c oś napisać, a nie możesz
praksyda: Ja chciałam poruszyć temat o naszych kochanych cwaniakach klawiszowych
Zauważyłam ,ze jest ich z dnia na dzień jest coraz więcej,
Nie jest więcej, według mnie ich ilość jest niemal taka sama cały czas w zasadzie, tylko tych ogarniętych widać w internecie coraz mniej, stąd motłoch jest bardziej widoczny.
Bo jakoś to polubiłem. Czasem można się pośmiać, o ile trafi się na moment wolny od autoreklam i obrzucania się kałem przez internet...
Ludźmi.
Wtedy gdy pójdziemy za radami z kwejka i zeżremy śnieg
praksyda: -no właśnie,znacie jakieś sposoby na robienie moda w balona?
-dajecie łatwo sie sprowokować?
-jak waszym zdaniem powinien zachować się mod,jak widzi,że na czacie robi sie"gęstawo"?-wchodzisz na czat ,bo.....(dokończ zdanie)-Kim dla Ciebie są osoby przebywające na czacie?
najważniejsze pytanie Kiedy w końcu bmędzie prawdziwa wiosna?
1. Mam Cię robic w balona Madziu?:d Po kiego kija?:D
2. Czasami, zależy kto co powie/napisze.
3. Nie mnie to oceniac, ale na pewno nie uciekać, tylko cierpliwie pilnować, wiem ze to trudne czasem.
4. .. Wchodzę bo jestem nołlajfem ;D Żartowałam, wchodze bo lubię popisać z znajomymi, a jak już robię przerwe i wejde po jakimś czasie (tak jak jest teraz) to lubię jeszcze bardziej, mam wtedy tematy do rozmów ;)
5. Zależy które, niektóre dażę jakimś większym i głębszym uczuciem, a na inne leje prostym sikiem.
6. NO WŁAŚNIE, CHCEMY WIOSNĘ.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH I KAŻDEGO Z OSOBNA.
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Wchodzę na czata aby sobie z ludzi pożartować, ciężko być miłym, dlatego jestem taki jaki jestem, po prostu lubię prowokować innych, za co mi się nie dostaje, moja dzisiejsza szczerość, moja wypowiedź będzie ogólna i odnosi się do całości tematu, bo nie chce mi się rozpisywać.
Konto usunięte: Wchodzę na czata aby sobie z ludzi pożartować, ciężko być miłym, dlatego jestem taki jaki jestem, po prostu lubię prowokować innych, za co mi się nie dostaje, moja dzisiejsza szczerość, moja wypowiedź będzie ogólna i odnosi się do całości tematu, bo nie chce mi się rozpisywać.
Bo jesteś czystym leniem śmierdzącym
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Agnieszko, tam, gdzie byłam, mój papierek pasował nawet, była mozliwość doszkolenia, ale...odległość im nie pasowała. Tylko heeeloł, zrobili "casting", na pracownika na 1/2 etatu, a kandydatów pościągali z odległości 30-40- km od Łobza
Btw. w resku, to już w ogóle lipa ;x
Ale kminię
A kawa? Ta wymarzona?
And neverending story
Oszczędzasz prąd, czy szkoda Ci klawiatury?
Nic mnie już nie zdziwi, jak i wariacje atmosferyczne, w polskich górach już siedzą w bikini na stokach, jakby to było lato
no chyba nikt nie ucieka,
esquilo: Kiedy jest "gęstawo" mod na pewno nie powinien wychodzić z pokoju, pisać, w miarę możliwości ogarniać, zachowując neutralność. Nie ma ludzi doskonałych i każdego czasem może coś przerosnąć, szczególnie, jeżeli jest to celowe i zamierzone działanie hejterów, więc nie powinien mod za to być ganiony.
no nie..hm... po co? czasami widze jak ktoś cos wywinie..i próbuje z tego wyjść czysto
są też tacy,którzy często podsyłają screeny w takich momentach ,gdzie ich wypowiedzi nie widać
a widocznie na nich są obrażani a wiadomo "kij ma zawsze 2 końce"
i tylko w niektórych przypadkach rzeczywiście został ofioarą.
Tyle ,ze na czacie w godzinach szczytu jest około 1000 osób a tu na forum zagląda zaledwie 15 max 20 szt.
jak im pokazac forum? moze jakis spam? żartowałam
kiedyś z tego wyrośniesz..;Dkurde,wszyscy tak odpowiedzieli,w sumie mi chodziło o to czy jakos "bardzo: czujecie sie do niech przywiązani",czy tylko wchodzicie ot tak sobie..
ja wole demoty oglądać;D nie wiem co tam się dzieje na kwejku ;p