Witam, w dzisiejszym odcinku moich jakże ciekawych przemyśleń. Pozdrawiam Marcina , jego zamknięty temat, w ogóle nie rozumiem dlaczego, przecież andrzejki są bardzo ważnym wydarzeniem w życiu każdego młodego człowieka. Pamiętam czasy podstawówki jeszcze, gdzie chadzało się na dyskoteki na sali gimnastycznej, danzel na bicie, wróżby w salach, wiecie lanie woskiem, jakieś horoskopy czy coś, jakieś ciasteczka i tak dalej. Pewnie mój ukochany katecheta Przemysław (którego pozdrawiam, bo równy gość z niego) powiedziałby, że to istny przejaw okultyzmu czy czegoś tam, że to czysta astrologia i generalnie jest to bez sensu. :(
Leo za kilka dni się zestarzeje, kto zakłada mu temat urodzinowy?
Jak to u Was jest z tymi andrzejkami? Bawicie się tak jak za czasów gimbazy czy niżej? A może impreza w klubie albo dobry film w domowym zaciszu? Bądź tomik poezji w rękę i tak do rana?
Robimy zlot, żeby porobić sobie wspólne jpg? Kto jest za, kto przeciw? + proszę propozycję miast.
Niedługo sylwester: ostry melanż z czatem, hajdem czy może wygryw?
Pozdrawiam, M.
lista tematów
[Czat] inspiracja. strona 1 z 3
czuje ze Ty to zrobisz
bedzie popijawka
Maryla: Robimy zlot, żeby porobić sobie wspólne jpg? Kto jest za, kto przeciw? + proszę propozycję miast.
Bielefeld
bedzie ostry wygryw
Moge ja, moge ja?
Szlachta nie potrzebuje Andrzejków, żeby się bawić A tak serio, chętnie wróciłabym do czasów podstawówki i wspomnianej dysko na sali gimnastycznej :(
Maryla: Robimy zlot, żeby porobić sobie wspólne jpg? Kto jest za, kto przeciw? + proszę propozycję miast.
TAK, w Szczecinie, nad morzem!
Ostry melanż z wygrywem.
POZDROWIENIA ZE SZCZECIŃSKIEJ PLAŻY! xD
A obiecujesz, że to zrobisz? Nie możesz mnie zawieść, pamiętaj.
Marlens: Szlachta nie potrzebuje Andrzejków, żeby się bawić A tak serio, chętnie wróciłabym do czasów podstawówki i wspomnianej dysko na sali gimnastycznej :(
Wszystko spoko, tylko pragnę Ci moja droga Marleno przypomnieć, że Ty mi tu nawet do mieszczaństwa nie należysz, a co dopiero do szlachty . Ale zrozumiałam przekaz! :D Pół piwa za salą gimnastyczną zawsze spoko, tak?
Kurde mać, zwariowała.
No siema.
Twój mąż Cię pozdrawia.
Maryla: Witam, w dzisiejszym odcinku moich jakże ciekawych przemyśleń. Pozdrawiam Marcina , jego zamknięty temat, w ogóle nie rozumiem dlaczego, przecież andrzejki są bardzo ważnym wydarzeniem w życiu każdego młodego człowieka. Pamiętam czasy podstawówki jeszcze, gdzie chadzało się na dyskoteki na sali gimnastycznej, danzel na bicie, wróżby w salach, wiecie lanie woskiem, jakieś horoskopy czy coś, jakieś ciasteczka i tak dalej. Pewnie mój ukochany katecheta Przemysław (którego pozdrawiam, bo równy gość z niego) powiedziałby, że to istny przejaw okultyzmu czy czegoś tam, że to czysta astrologia i generalnie jest to bez sensu. :(
kto jest modem na czacie?rozwale mu czaszke
tak Bydgoszcz