Witam.
Oto sugestia dotycząca ułatwienia komunikacji:
Utworzenie programu lub wstawienie(Pożyczenie) Na Fotka Programu do rozmów głosowych. Ułatwi to kontakt.
Wiele ludzi pewnie będzie wypowiadało się że będzie haos na takim portalu głosowym,lecz już tłumacze jakby miało to wyglądać:
-Każdy Użytkownik Będzie miał prawo do prywatnego pokoju.
-Pokoje będą strzeżone hasłem.
-Właściciel pokoju będzie miał Tak zwanego Channel Admina.
Ps:To takie najprostsze rozwiązanie programiści mogą dodać coś od siebie.
Ps2:Moim zdaniem ułatwi to kontakt z ludzi zamiast nudnego pisania prywatnych wiadomosci.
Zapraszam do wypowiadania się.
Pozdrawiam:
Monova
[Czat] Sugestia Czat strona 3 z 7
.Lubie penisy.Lubie penisy.Lubie penisy.
Uważam ze powinni zmienic wystroj na penisowy albo chociaz dodac minki emoty penisowe :D
Kto jest za!?
Z tego co mi wiadomo na fotce.tv się pisze:) A nie rozmawia poprzem mowe. Po 2 pokoje są na hasła i co z tego jak moderator może wejść.
No to faktycznie nie pozostało nic innego jak to wprowadzić. Jeśli fotka chce mieć wiecej uzytkowników i popularność niech coś robi z tym.
Nom dla was wszystko jest bezsensem. Po co tu siedzisz. Przecież to tez bezsens.
Skończę ta wymianę zdań sprawa została zgłoszona do Teamu Fotki i maja to rozpatrzeć.
A wiesz jak to ładnie wychodzi w formie Glosowej? O wiele lepiej. Siedzisz i gadasz sobie a w miedzy czasie robisz wiele innych rzeczy :) Nie patrząc na strone czy ktoś coś napisał czy nie.
Nom niestety nie musze a nawet nie chce cię do tego przekonywać.
Nie zależy mi na tym abyś ty była na TAK. Poiwstanie taki program glosowy . Stane na uszach aby z niego korzystało jak najwięcej.
przed zalozeniem Fotka.tv fotka juz miala wystarczajaca ilosc troli... od czasu powstania Fotka.tv ilosc troli wzrosla kilkukrotnie... zakladajac taki syf byloby ich tak duzo, ze mozna by bylo obdarowac nim kilka mniejszych portali :) jest czat, jest forum, jest fotka.tv... jesli nie podoba Ci sie to co tu mozesz znalezc, masz wiele innych serwisow tego typu, w ktorych masz czaty glosowe :)
Ale nie patrzycie ze strony człowieka który ma internet na limit czyli przykładowo ja i na pewno znajdzie się trochę innych ludzi spróbujcie być na ich miejscu i zobaczycie na czym to polega pomysł jest dobry ale do tego trzeba było naprawdę dużo reform że tak się ujmę bo np. takie Fotka.tv strasznie zżera w moim przypadku 4 dni cały czas siedzenia i po limicie
skype może trochę mniej ale też w opór zabiera Dobry to jest pomysł ale trzeba by było trochę go doskonalić :)