Monova
Monova
  10 września 2012 (pierwszy post)

Witam.

Oto sugestia dotycząca ułatwienia komunikacji:
Utworzenie programu lub wstawienie(Pożyczenie) Na Fotka Programu do rozmów głosowych. Ułatwi to kontakt.
Wiele ludzi pewnie będzie wypowiadało się że będzie haos na takim portalu głosowym,lecz już tłumacze jakby miało to wyglądać:
-Każdy Użytkownik Będzie miał prawo do prywatnego pokoju.
-Pokoje będą strzeżone hasłem.
-Właściciel pokoju będzie miał Tak zwanego Channel Admina.

Ps:To takie najprostsze rozwiązanie programiści mogą dodać coś od siebie.
Ps2:Moim zdaniem ułatwi to kontakt z ludzi zamiast nudnego pisania prywatnych wiadomosci.

Zapraszam do wypowiadania się.

Pozdrawiam:
Monova

leser
leser
  10 września 2012

chcesz prywatnej rozmowy glosowej idz na skype.
najpierw trzeba ogarnac syf, ktory jest...
jesli nie pasuje Ci ten portal takim jakim jest masz sporo innych do wyboru.
jest wiecej ciekawszych propozycji niz Twoja.
na NIE :)

LuznyGosc
LuznyGosc
  10 września 2012
leser
leser: chcesz prywatnej rozmowy glosowej idz na skype.

:tak:
Monova
Monova
  10 września 2012

E taka sugestia ma zachęcic ludzi do rejestrowania . ze wzgędu na szeroki wybór poznawania ludzi. ze tak to ujmę. Trzeba dążyć do tego aby przybywało ludzi tworzyć coś nowego...

bas
bas
  10 września 2012

tyż jestem na nie, od tego mam skype. I co siedząc sobie na forumełełe i co chwile będzie dzwoniło do mnie 150 tys osób które będą chciały mi posapać do mikrofonu? nie dzięki.

Sebuch
Sebuch
  10 września 2012

jak dla mnie zbedne :)

Monova
Monova
  10 września 2012

Chyba się nie rozumiemy.Program trzeba stworzyć w stylu Team Speak 3.
Żadna osoba nie wejdzie ci na kanał od tego jest hasło.Możesz mieć bez hasła .Wtedy ustawiasz swój pokój jako moderowany.Do póki Nie dasz prawa danej osobie do mówienia to ci nic nie zawini. Kanal bedzie moderowany przez . Możesz ludzi kickać itd itp.

bas
bas
  10 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba się nie rozumiemy.Program trzeba stworzyć w stylu Team Speak 3. Żadna osoba nie wejdzie ci na kanał od tego jest hasło.Możesz mieć bez hasła .Wtedy ustawiasz swój pokój jako moderowany.Do póki Nie dasz prawa danej osobie do mówienia to ci nic nie zawini. Kanal bedzie moderowany przez . Możesz ludzi kickać itd itp.

a skąd ja mam wiedzieć o tym, że ta osoba chce ze mną porozmawiac?
Monova
Monova
  10 września 2012

Jak mowiłem każdy mógłby mieć swój kanał . Jeśli wchodzi to znaczy żę chce pogadać.
Jest dużo opcji rozwiazania problemów typu że ktoś będzie przeszkadzał itd. Najpierw zajmijmy się debatą czy taki owy program postawia. A póżniej utworzy sie rangi itd itp

Monova
Monova
  10 września 2012

Zapraszam również do wątka :
http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/6679,Sugestia_fotkatv

bas
bas
  10 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ak mowiłem każdy mógłby mieć swój kanał . Jeśli wchodzi to znaczy żę chce pogadać.

i mam sie cały czas gapić na kanal i czekać aż ktoś będzie chciał ze mną pogadac?
Konto usunięte
Konto usunięte: Najpierw zajmijmy się debatą czy taki owy program postawia.

najpierw przemyśl od a do z swoj pomysł a później zakładaj debaty.
Monova
Monova
  10 września 2012

Pomysł jest 100% Sprawny i przemyślany. To jakie będą opcje zależy od programistów. Możę być ich milion Mamy człowieku 21 wiek.Ja nie jestem zacofany jak ty. I wiem ze sa dzwieki które mówia żę ktoś wchodzi. Widze tak jesteś zapatrzony w Skeypa i siedzisz na nim 24 na dobe że nie wiesz jak technika pnie się w góre.

bas
bas
  10 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie jestem zacofany jak ty.

po pierwsze "kolego" nie jesteś tak zacofany a nie potrafisz rozróżnić od ?
Konto usunięte
Konto usunięte: I wiem ze sa dzwieki które mówia żę ktoś wchodzi.

bas
bas: i co chwile będzie dzwoniło do mnie

czytanie ze zrozumieniem też nie jest Ci obce, co?

człowieku, tu jest mnóstwo osób, nawet piosenki nie będzie można przesłuchać bo co chwile ktoś będzie się dobijał. Oczywiście, można to wyłączyć, ściszyć albo coś...
No ale rozmawiając z kimś chyba nie wyłączę tego, prawda? chyba, że zakładasz tylko rozmowę 1:1 i podczas rozmowy jest zablokowana możliwość "dodzwonienia się do kogoś". Z drugiej strony...
Konto usunięte
Konto usunięte: Moim zdaniem ułatwi to kontakt z ludzi zamiast nudnego pisania prywatnych wiadomosci.

można zawsze wejść na czat jak pw są dla Ciebie nudne, jest jeszcze fotka tv czy jak to się tam nazywa.
Konto usunięte
Konto usunięte: Pomysł jest 100% Sprawny i przemyślany.

skoro tak uważasz to czemu piszesz o tym na forum a nie na kontakcie? przedstaw swój pomysł programistom, może oni się tym zafascynują?

Jak dla mnie i podejrzewam jak dla większości na nie.

PS. i tak nie lubię rozmawiać z ludźmi :ziober2:
Abaddon
Abaddon
  10 września 2012

Oczywiście jestem na nie.

Abaddon
Abaddon
  10 września 2012
bas
bas: PS. i tak nie lubię rozmawiać z ludźmi

Pisać jednak lubisz :jezyk2:
Ps. Od kiedy masz penisa? :mrgrren: Zazwyczaj o cycki pytam, by mi pokazała jakaś "lala", mam okazję teraz napisać: pokaż penisa :w00t:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.