Witam.
Oto sugestia dotycząca ułatwienia komunikacji:
Utworzenie programu lub wstawienie(Pożyczenie) Na Fotka Programu do rozmów głosowych. Ułatwi to kontakt.
Wiele ludzi pewnie będzie wypowiadało się że będzie haos na takim portalu głosowym,lecz już tłumacze jakby miało to wyglądać:
-Każdy Użytkownik Będzie miał prawo do prywatnego pokoju.
-Pokoje będą strzeżone hasłem.
-Właściciel pokoju będzie miał Tak zwanego Channel Admina.
Ps:To takie najprostsze rozwiązanie programiści mogą dodać coś od siebie.
Ps2:Moim zdaniem ułatwi to kontakt z ludzi zamiast nudnego pisania prywatnych wiadomosci.
Zapraszam do wypowiadania się.
Pozdrawiam:
Monova
[Czat] Sugestia Czat strona 2 z 7
o nie nie,dosyc tam sie naczytamy głupich tekstów w stylu
"hej mała ocenisz moje 23cm" itd>..
jeszcze bym miała ich słuchać ??
Pozostawie bez kometarrza...
To że wam nic nie jest potrzebne to już wiem. To ze Fotka
Idę za głosem Uśmiechalskiej, nie komplikuj zbytnio, bo to nie do tego portal przeznaczony.
Przepraszam jeśli nie jest do tego to do czego? Po co tu wchodzi? Ja naprzykład pogadać. Rozerwać się .Poznać nowe osoby i wiele wiele innych.A widać ty wchodzisz jak i reszta wchodzicie tutaj aby posiedzieć i Bić swój licznik Online. Nie wiem nie rozumiem waszego podejścia.
rozwaliłeś mnie. Wiesz, że nawet jakby coś takiego weszło, to też byłoby to siedzenie i bicie swojego licznika online?
że niby pisząc na czacie nie można się rozerwać i poznać kogoś nowego?
idiotyczne. Jeżeli z kimś Ci się dobrze pisze, idziesz z nim na skype, pokazujesz mu się na tv, dajesz mu gg.
Ja bym siedział i rozmawiał. Nie wiem jak wy.A sorki wy byście krytykowali.
Reszty nie skomentuje. Czego wy sobie chcecie utrudniać życie? Mieć wszystko pod reką zamiast wymieniac się loginami itd itp.
Pisanie jest forma rozmowy .lecz sztuczna forma rozmowy. Mam rozwinać co znaczy sztuczna?
Wole z kimś porozmawiać niż pisać
Tak zapoznajesz się na chat. zapraszam na na rozmowe nie mija sekunda i juz gadacie.
Napisałem o tym na forum Oraz do zarządu Fotka Team.