siema co i kto sądzi o amber gold a ludźmi. Co sądzę o AMBER GOLD to że kto to założył to jest kozakiem w parę dni można powiedzieć tyle ludzi okradł i to w biały dzień he i okradł to jest za dużo powiedziane bo oni nie kradli ludzie sami przynosili piniądze do amber gold to ludzie się dali sami okrasc nikt dla ludzi nie kazał przynosić kasy sami się wkrecili w reklamy i w naiwność. no to z mojej strony AMBER GOLD VS LUDZIE 1-0
lista tematów
[Czat] AMBER GOLD VS LUDZIE
Praksia... no już już :głaszcze: ;-))
Hahaha ja również witam ;-) Uważaj sobie, bo 98% społeczności fotki uważa mnie za 'maniaka ziemniaków' ;-))
praksyda: ja sie nie obrażam nie usuwam ze znajomych tylko dlatego ,ze sie spotkac nie chce;) Dobra wystarczy scen,jak chcesz to reszta na PW a jak nie to mi nie zawracaj tyła.
Ahahahahaha... pojechane po całości :D Kędziorek vs. Obrażalski 1:0
A ze mną się spotkasz Madziu? ;-)))
PS: Zawsze Ty wstawiasz obrazki z Trollami, ale dzisiaj moja kolej:
Przenieście tą rozmowę 'w kuluary' ;-)))
praksyda: @PyroManiac:
nie biore udziału w takich akcjach, ale czasami mnie tez ponosi(jestem tylko człowiekiem)
p.s fajny obrazek ;D
PyroManiac:A ze mną się spotkasz Madziu? ;-)))
Tak, trafnie zainterpretowałaś moją wypowiedź... sarcasm, sarcasm everywhere ;-))
A teraz odmaszerować na czaciQ i pilnować porządku wśród gimbazy! Od poniedziałku służę pomocą haha... tymczasem wykonać ;-))