siema co i kto sądzi o amber gold a ludźmi. Co sądzę o AMBER GOLD to że kto to założył to jest kozakiem w parę dni można powiedzieć tyle ludzi okradł i to w biały dzień he i okradł to jest za dużo powiedziane bo oni nie kradli ludzie sami przynosili piniądze do amber gold to ludzie się dali sami okrasc nikt dla ludzi nie kazał przynosić kasy sami się wkrecili w reklamy i w naiwność. no to z mojej strony AMBER GOLD VS LUDZIE 1-0
lista tematów
[Czat] AMBER GOLD VS LUDZIE
Tej... będę w Białymstoku na konferencji 16-22 wrzesień... napisz mi tu szybko jakie dzielnice (o ile macie) mam spalić... żeby się Shaitan nie musiał fatygować...
Ehhh... a tak na poważnie to żal mi Ciebie chłopcze... właśnie po foteczkach widać, że poza okradaniem staruszek, żeby mieć na piwo to nic w życiu nie potrafisz... wejdzie taki margines życiowo-społeczny między ludzi i sam zaczyna siebie ośmieszać...
Pocisnąłbym Ci dla rozrywki, ale dalej muszę się nudzić, bo sam sobie uskuteczniasz doskonałe autopojazdy...
PS: Coś tam o twarzowym pisałeś... czyżbyś powybijał po pijaku w domu wszystkie lustra? :DD
Może dać Ci namiar na dobrego dermatologa... bo chyba masz problem z trądzikiem 'synu'.
Adieu.