Witajcie,
Od dzisiaj osoby z aktywną usługą Gwiazdy mają możliwość skorzystania z 2 ciekawych komend na czacie.
Poniżej znajdziecie listę.
np. /find Ela
Jeśli osoba jest na czacie, pojawi się informacja dokładnie na którym:
np. >> Użytkownik StyX jest obecnie zalogowany w Glowny.
Gdy Użytkownika nie ma:
>> Użytkownik czarnaaaa1983 obecnie nie jest zalogowany na czacie :( .
Komenda dodania- /addBuddy NICK
Komenda usunięcia- /removeBuddy NICK
Lista obejmuje maksymalnie 20 osób. Możemy ją modyfikować poprzez usuwanie i dodawanie osób.
Jeśli Wasz znajomy zmienił login, musicie wpisać go na nowo, a poprzedni nick skasować.
np.
/addBuddy Elly
/removeBuddy Elly
po dodaniu/usunięciu pojawi się aktualna lista w formie:
[ offline ] >> Shaitan
[ offline ] >> StyX
[ offline ] >> hemi
[ offline ] >> Agattu
[ online ] >> czarnaaaa1983
[ online ] >> Goniec
lista tematów
[Czat] Dodatkowy bonus dla Gwiazd - Komendy
Poszukiwanie usera: /find NICK
Śledzenie znajomych:
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
Samczysko: Itak szacun że pamiętasz bo ja jedynie kojarzę pare faktów czy osób ale żeby osoby z którymi nie miałem zbytnio do czynienia
Na tym portalu licząc godzinowo spędzam najwięcej czasu,mam tu w czort znajomości i trochę już widziałem ;) pomimo,że 3-4 lata temu nie bawiłem się w jakieś grupy uwielbienia typu ftt to wiedziałem kto z kim i kiedy ;p
no może nie 3 bo w 2009 to na serio zacząłem 3mać sztamę z "jedynkowcami" xD to jeszcze dalej musiało być
2007 czyli 5 lat temu teraz pamiętam bo miałem 19 lat jak zacząłem jeździć na Zloty a mój pierwszy był właśnie zlot FTT
Samczysko: To samo gaillard która poleciała na forum z wielkim hitem mojego płakania o bana od niej, a po prostu musiała sobie odreagować zjeb*kę którą za tego bana dostała... hipokrytka. Wszyscy tam jesteście siebie warci może poza trzema wyjątkami które nie wiem co tam robią
Po pierwsze - nie pochlebiaj sobie. A po drugie, gdybyś był na tyle inteligenty za którego się uważasz, wiedziałbyś, że takie sprawy załatwia się z Mg (http://www.fotka.pl/profil/moderatorglobalny)
Shaitan: Dziwne, bo slyszalem, ze zbanowala cie w 100% slusznie i zadnego opierniczu nie dostala ;) Ale ty oczywiscie zawze jestes niewinny i nieslusznie banowany, dziwne, ze nikt ci tych banow nie zdejmuje ;)
Nie kłóć się ze wszechwiedzącym.
Skleroza to podobno choroba starcza. Sam napisałeś, że porobiłeś screeny i zgłosisz to, gdzie trzeba. Zatem czekam na rezultaty.
gaillard: Po pierwsze - nie pochlebiaj sobie. A po drugie, gdybyś był na tyle inteligenty za którego się uważasz, wiedziałbyś, że takie sprawy załatwia się z Mg (http://www.fotka.pl/profil/moderatorglobalny)
To gdzie ja to wysłałem psze pani?
Nie jestem
gaillard: Skleroza to podobno choroba starcza. Sam napisałeś, że porobiłeś screeny i zgłosisz to, gdzie trzeba. Zatem czekam na rezultaty.
rżnij głupa dalej
Boguś, chyba Ty nie pij
Z tego co wiem, Twoje 'opowieści z skrypty' sięgają do różnych źródeł.
Dobrze, że chociaż jesteś tego świadom.
Bez komentarza, i bądź dalej pewnym, że Ela do mnie napisała
//temat tyczy się całkiem innego tematu, więc proszę nie nabijać, a wazie czego zaprasza na pw :)