Witajcie,
Od dzisiaj osoby z aktywną usługą Gwiazdy mają możliwość skorzystania z 2 ciekawych komend na czacie.
Poniżej znajdziecie listę.
np. /find Ela
Jeśli osoba jest na czacie, pojawi się informacja dokładnie na którym:
np. >> Użytkownik StyX jest obecnie zalogowany w Glowny.
Gdy Użytkownika nie ma:
>> Użytkownik czarnaaaa1983 obecnie nie jest zalogowany na czacie :( .
Komenda dodania- /addBuddy NICK
Komenda usunięcia- /removeBuddy NICK
Lista obejmuje maksymalnie 20 osób. Możemy ją modyfikować poprzez usuwanie i dodawanie osób.
Jeśli Wasz znajomy zmienił login, musicie wpisać go na nowo, a poprzedni nick skasować.
np.
/addBuddy Elly
/removeBuddy Elly
po dodaniu/usunięciu pojawi się aktualna lista w formie:
[ offline ] >> Shaitan
[ offline ] >> StyX
[ offline ] >> hemi
[ offline ] >> Agattu
[ online ] >> czarnaaaa1983
[ online ] >> Goniec
lista tematów
[Czat] Dodatkowy bonus dla Gwiazd - Komendy
Poszukiwanie usera: /find NICK
Śledzenie znajomych:
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
Samczysko: To samo gaillard która poleciała na forum z wielkim hitem mojego płakania o bana od niej, a po prostu musiała sobie odreagować zjeb*kę którą za tego bana dostała
Dziwne, bo slyszalem, ze zbanowala cie w 100% slusznie i zadnego opierniczu nie dostala ;) Ale ty oczywiscie zawze jestes niewinny i nieslusznie banowany, dziwne, ze nikt ci tych banow nie zdejmuje ;)
Shaitan: Dziwne, bo slyszalem, ze zbanowala cie w 100% slusznie i zadnego opierniczu nie dostala ;) Ale ty oczywiscie zawze jestes niewinny i nieslusznie banowany, dziwne, ze nikt ci tych banow nie zdejmuje ;)
To był wtedy jeden jedyny ban z którym poszedłem na skargę i kto Ci powiedział że był on słuszny ? Ona sama... hehe No tak ... To ciekawe skąd się dowiedziała że go zgłosiłem :) I dziwne żeby ktoś mi po 7 godzinach zdjął bana który był na godzinę. Zresztą nie ma sensu tego roztrząsać. Szkoda że skupiłeś się akurat na tej części wpisu
A co Ty chcesz żebym Ci tam napisał? Chcesz się wyzywać od plebsów i idiotów ? Czy może chcesz żebym Ci przyznał rację?
Ja się o tematy na wszystkich tajnych forach uberów nie prosiłem. A że później każdy się próbuje prześcigać z innym z coraz to bardziej hot informacjami na mój temat nakręcając tym spiralkę ... :) Jak ktoś ma parcie na coś fajnego to ze wszystkiego zrobi newsa, dorzuci trochę od siebie i jest hit z którego potem mogą się wszyscy pośmiać i pokomentować. Też chyba zacznę zbierać co ciekawsze historię, bo jak dalej będzie nagonka to fajnie będzie kompilacją sprostować te wszystkie newsy ośmieszając przy tym tych wszystkich bajkopisarzy.
Konto usunięte: A co mnie to obchodzi co Ty robiłeś a czego nie;] nie wiem o jakich bajkach mówisz bo nie interesuję się tym ;> jedyne co wiem to to,że jesteś łatwym celem zatem jak wcześniej,wracaj na swój hajdpark ;]
Swojego rozumu nie masz? Zamieniłeś kiedykolwiek ze mną chociaż jedno zdanie?
Miałem nadzieje na jakieś refleksje z Twojej strony po poprzednim moim wpisie ale widzę "wszyscy to wszyscy, idziemy w jednym kierunku"...
A teraz idę na "swój hajdpark"
Pozdro