12 Lipca 2012 Roku
Zbliża się koniec świata! Postanowiłem wziąć przykład z Ali Chamenie i wam o tym przypomnieć!
Koniec świata miały zwiastować wydarzenia o zasięgu globalnym które miały dać się odczuć wszystkim mieszkańcom naszej planety.
Otóż dzisiejsza data, dzisiejszy dzień nie jest dniem normalnym! Dziś spełnia się jedno z proroctw które z pewnością zwiastuje upadek dużej części przedewszystkim populacji żeńskiej!
Link do przepowiedni: Cristiano Ronaldo ożeni się 12 lipca 2012 roku
Skutki tej daty i tego wydarzenia da się odczuć w życiu każdego z CzatOwnerów już dziś!
Pozwólcie że zilustruję:
Niewątpliwie jest to znak zbliżającego się końca!
Skrzynka pytań:
1) Jak będą wyglądać Wasze ostatnie dni na czacie?
2) Czy świadomość zbliżającego się końca świata skłoni was do bycia lepszym na czacie? Czy może zamierzacie zaszaleć i będziecie przeklinać bez spacji?
3) Kogo byście chcieli z pośród czatowej społeczności potrzymać w ostatnich chwilach za rękę?
Kabak zagłady wskazuje w którą stronę należy uciekać w razie WU
lista tematów
[Czat] Bądźcie Gotowi! strona 5 z 5
nie było czatu ;o
nie wiem ,nie było mnie dzisiaj jeszcze tam.
nie mam pojęcia.
Samczysko: Czy świadomość zbliżającego się końca świata skłoni was do bycia lepszym na czacie? Czy może zamierzacie zaszaleć i będziecie przeklinać bez spacji?
Samczysko: 3) Kogo byście chcieli z pośród czatowej społeczności potrzymać w ostatnich chwilach za rękę?
nikogo ;p
Głupie pytanie, takie jak zawsze. Wejdę, powiszę, dla kogoś będę nadmiernie miła, bez zmian.
Samczysko: Czy świadomość zbliżającego się końca świata skłoni was do bycia lepszym na czacie? Czy może zamierzacie zaszaleć i będziecie przeklinać bez spacji?
Przeklinać? Nie znam wulgaryzmów, zaszaleję, będę miła.
Samczysko: Kogo byście chcieli z pośród czatowej społeczności potrzymać w ostatnich chwilach za rękę?
Basię.
Samczysko: 1) Jak będą wyglądać Wasze ostatnie dni na czacie?
2) Czy świadomość zbliżającego się końca świata skłoni was do bycia lepszym na czacie? Czy może zamierzacie zaszaleć i będziecie przeklinać bez spacji?
3) Kogo byście chcieli z pośród czatowej społeczności potrzymać w ostatnich chwilach za rękę?
1. bede nabijać na forum
2. nie wchodze na czat.
3. Kamilke
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Piątek 13!
Nic dodać nić ująć...
Dzisiaj przynajmniej będę miał wymówkę dlaczego ten dzień był zje*any
Niechaj i wam sprawdzi się ten zabobon
Nic dodać nić ująć...
Dzisiaj przynajmniej będę miał wymówkę dlaczego ten dzień był zje*any
Niechaj i wam sprawdzi się ten zabobon