12 Lipca 2012 Roku
Zbliża się koniec świata! Postanowiłem wziąć przykład z Ali Chamenie i wam o tym przypomnieć!
Koniec świata miały zwiastować wydarzenia o zasięgu globalnym które miały dać się odczuć wszystkim mieszkańcom naszej planety.
Otóż dzisiejsza data, dzisiejszy dzień nie jest dniem normalnym! Dziś spełnia się jedno z proroctw które z pewnością zwiastuje upadek dużej części przedewszystkim populacji żeńskiej!
Link do przepowiedni: Cristiano Ronaldo ożeni się 12 lipca 2012 roku
Skutki tej daty i tego wydarzenia da się odczuć w życiu każdego z CzatOwnerów już dziś!
Pozwólcie że zilustruję:
Niewątpliwie jest to znak zbliżającego się końca!
Skrzynka pytań:
1) Jak będą wyglądać Wasze ostatnie dni na czacie?
2) Czy świadomość zbliżającego się końca świata skłoni was do bycia lepszym na czacie? Czy może zamierzacie zaszaleć i będziecie przeklinać bez spacji?
3) Kogo byście chcieli z pośród czatowej społeczności potrzymać w ostatnich chwilach za rękę?
Kabak zagłady wskazuje w którą stronę należy uciekać w razie WU
lista tematów
[Czat] Bądźcie Gotowi! strona 3 z 5
agrafka: We all gonna die
Teraz wszystkie poke, które chcą sie powymieniać eskami i zrobić pokazik na skype płaczą, tuląć się do ściany...
pewnie siedza na Fotka.tv xD
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
tak , zrozumiałam to , gdy o 5:02 nadal nie mogłam wejść na czat [*]
tak jak wszystkie poprzednie ;D
Samczysko: 2) Czy świadomość zbliżającego się końca świata skłoni was do bycia lepszym na czacie? Czy może zamierzacie zaszaleć i będziecie przeklinać bez spacji?
Lepsza już być nie mogę ;D jestem chodzącym ideałem czacikowym x3
Samczysko: 3) Kogo byście chcieli z pośród czatowej społeczności potrzymać w ostatnich chwilach za rękę?
napisałabym ze Ciebie, ale nie chce się podlizywać :P
Wszystkich moich byłych i obecnych fotkowych facetów ;D