Po raz wtóry głośno sobie myślę o tym, jak nieestetyczne jest forum. Nie wiem kto sprawuje ostatecznie opiekę nad poszczególnymi działami, ale w portalu zrzeszającym tysiące, taki nieład jest świadectwem zwykłego lenistwa i opieszałości.
Temat można zamknąć. Nikomu to przecież różnicy nie robi :)
lista tematów
[Czat] Przypominam - Vol. 2. strona 1 z 6
Ale jemu chodzi o to, ze syf jest, a nie o sprawy wizualne ;)
Nie, to tez wynik zbyt malej ilosci FP, ktorzy po wielu latach fakt faktem moga miec dosc ogarniania tego syfu ;)
Ja nie szukam winnych. Zastanawia mnie tylko to, czemu pozwala się na taki nieład. Nikogo nie obchodzi kto przyciska guziki. Wiele jest jednak osób, które frustruje pobłażliwość na zakładanie dziesiątek kretyńskich tematów, stanowiących sporą większość listy subforum. Przez coś takiego dział jest nieprzejrzysty i szerzy się przekonanie, że głupim ludziom wolno kaleczyć ortografię, składnię zdaniową i pieprzyć herezje. Po co regulamin, którego pilnuje się z kaprysu? Tego nie wiem, czy ktoś to widzi, jak kto pilnuje. Są wśród administracji ludzie, którzy mogą zablokować nawet konto za coś, czego nie ma w regulaminie. Proste ;) No ale mniejsza z tym. Forum wygląda jak gość weselny we fraku, w gumofilcach.