88DamianM
88DamianM
  28 czerwca 2012 (pierwszy post)

Po raz wtóry głośno sobie myślę o tym, jak nieestetyczne jest forum. Nie wiem kto sprawuje ostatecznie opiekę nad poszczególnymi działami, ale w portalu zrzeszającym tysiące, taki nieład jest świadectwem zwykłego lenistwa i opieszałości.
Temat można zamknąć. Nikomu to przecież różnicy nie robi :)

Misia
Reputacja: -4576 | BluzgometrTM: 14
Misia
  29 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Hyde to Hyde. Dzial wlasnie do pieprzenia o byle czym i dlatego taki popularny zawsze byl. :P

Na randce swego czasu było to samo ;)
Tylko ludzie konkretniejsi :)
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 czerwca 2012
Misia
Misia: Na randce swego czasu było to samo ;) Tylko ludzie konkretniejsi :)

Nie ma co porownywac ludzi. :ziober2:
88DamianM
88DamianM
  29 czerwca 2012

Właśnie pokazujecie na Czatowym jak to się robi na Hyde :rotfl:

Misia
Misia
  29 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Nie ma co porownywac ludzi.

Mogę porównywać bo siedzę na tym zacnym portalu od 2004r i widzę tą różnicę ;)
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie pokazujecie na Czatowym jak to się robi na Hyde

Teraz juz wszedzie sie tak robi. :P
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 czerwca 2012
Misia
Misia: Mogę porównywać bo siedzę na tym zacnym portalu od 2004r i widzę tą różnicę ;)

Mozesz, ale teraz sa tu takie trolle, ze nie ma po co porownywac. :)
Scrat
Scrat
  29 czerwca 2012
Shaitan
Shaitan: Kto wie, moze team zacznie dzialac i troche pozmienia sie kadra fp, albo zostana dodani moderatorzy poszczegolnych dzialow forum. Watpliwe, ale mozliwe

Dodali moderatorow do forum i co sie zmienilo? Nic. Dalej syf jest tak jak byl kilka lat temu bez moderatorow. Dodali wiecej fp do serwisu, co to dalo? Nic. Dalej jest bajzel tak jak i byl. Co niby ma zmienic zwiekszania grona moderatorow teraz? d83ddc40
Shaitan
Shaitan: Jak wspomnialem wczesniej, cala kadra FP liczy sobie juz kilka lat, wiec wcale sie nie dziwie ze akurat oni juz nie maja tyle zapalu do ogarniania syfu co kiedys, no bo ile mozna ;) Problemem tu sa decyzje teamu raczej, sam wiem ze moderowanie bywa meczace i to bardzo ;)

Bron Boze zeby nie dali panel takim fanatykom jak bujajaca :zonk: a ze ona dostala tam panel to pewnie wygladalo tak : "niech ma ten panel na randce i da nam spokoj" :rotfl:

LuznyGosc
LuznyGosc: Widocznie maja gdzies to forum. Kolejna szkoda dla niego to zmieniona funkcjonalnosc cytowania.

Za pol roku to bedzie naprawiony dopiero zobaczysz :lol:
LuznyGosc
LuznyGosc: Wiec najlepszym rozwiazaniem bylby odswiezenie ekipy; dokooptowac kilku FP i moderatorow. :)

dobrze ze za marzenia nie karaja. No ale zawsze mozna miec nadzieji "nic sie nie stalo, polacy nic sie nie stalo" :rotfl: Ten temat akurat juz bylo przerabiane tutaj na fotce od 6 lat :D ale nic sie nie zmienilo ^^. I tak powiedza : "Nie juz nas jest za duzo" :ninja:
Misia
Misia: W 2006r ten dział był stokroć lepszy od hajda :)

Bo my bylismy lepsi wtedy :). Teraz? teraz to kazdy gimbusek zaklada tutaj temat :zonk:
Misia
Misia
  29 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo my bylismy lepsi wtedy :).

A no dokładnie :zakochany:
Scrat
Scrat
  29 czerwca 2012
Misia
Misia: A no dokładnie

Juz nie cofniemy czasu niestety :and:
Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  29 czerwca 2012

Nawet mi się nie chce komentować tego, ogólnie to mam wywalone na to. Nawet zaprzestałam zakładania tu tematów.

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Felka
Felka
  29 czerwca 2012

az mnie nogi rozbolały

gaillard
gaillard
  29 czerwca 2012
Shaitan
Shaitan: hyde zawsze byl syfiastym zbiorowiskiem idiotow pieprzacych glupoty, rzeczowa dyskusja na poziomie na jakis konkretny temat to rzadkie zjawisko ;)
To Ci się udało i podpisuje się pod tym :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: Po raz wtóry głośno sobie myślę o tym, jak nieestetyczne jest forum

Damianku, ale Tobie chodzi o forum czat, czy ogólnie forum- wliczając wszystkie działy?
KamilGie
Reputacja: -37 | BluzgometrTM: 210
KamilGie
  29 czerwca 2012

Ktos juz to bardzo dawno stwierdził i nic nie wyszlo z tego :and:

Jak? Bez zmian! Czas twardo do przodu a ja dalej ten sam :rock:

nuclear
nuclear
  29 czerwca 2012
gaillard
gaillard: chodzi o forum czat, czy ogólnie forum- wliczając wszystkie działy?
Ogólnie. O to, że tutaj mocno przegina się z estetyką i w ogóle tajemnicą nie jest, że przydałoby się wprowadzić więcej ciekawych rozwiązań technicznych (jak np. na fmodzie).
Marylajn
Marylajn
  29 czerwca 2012

Nudne to się robi, bo prawda jest taka, że jakby nagle wszyscy nie komentowali tematu założonego przez jakąś biedną gimbazę, tylko założyli swój, BARDZO INTELIGENTNY, ŻEBY PER PAN DAMIAN BYŁ ZADOWOLONY, nie byłoby problemu.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.