Po raz wtóry głośno sobie myślę o tym, jak nieestetyczne jest forum. Nie wiem kto sprawuje ostatecznie opiekę nad poszczególnymi działami, ale w portalu zrzeszającym tysiące, taki nieład jest świadectwem zwykłego lenistwa i opieszałości.
Temat można zamknąć. Nikomu to przecież różnicy nie robi :)
lista tematów
[Czat] Przypominam - Vol. 2. strona 3 z 6
Shaitan: Kto wie, moze team zacznie dzialac i troche pozmienia sie kadra fp, albo zostana dodani moderatorzy poszczegolnych dzialow forum. Watpliwe, ale mozliwe.
Najwazniejsze, zeby FP uswiadomili sobie, ze faktycznie trzeba cos z tym zrobic. Sa tam przeciez kumate osoby, wiec nie wiem, dlaczego mialby byc z tym jakis problem. Trzeba sie zwrocic do odpowiednich osob, moze to poskutkuje cos.
To drugie.
Konto usunięte: Odpowiedź mam gdzieś, bo wiem jak to tu funkcjonuje. Chciałbym żeby te żółte kłódki zniknęły tylko, bo zamkniętych tematów jest ok 3/4. Jakie szanujące się forum tak wygląda?
Widocznie maja gdzies to forum. Kolejna szkoda dla niego to zmieniona funkcjonalnosc cytowania.
LuznyGosc: Najwazniejsze, zeby FP uswiadomili sobie, ze faktycznie trzeba cos z tym zrobic. Sa tam przeciez kumate osoby, wiec nie wiem, dlaczego mialby byc z tym jakis problem. Trzeba sie zwrocic do odpowiednich osob, moze to poskutkuje cos.
Jak wspomnialem wczesniej, cala kadra FP liczy sobie juz kilka lat, wiec wcale sie nie dziwie ze akurat oni juz nie maja tyle zapalu do ogarniania syfu co kiedys, no bo ile mozna ;) Problemem tu sa decyzje teamu raczej, sam wiem ze moderowanie bywa meczace i to bardzo ;)
Shaitan: Jak wspomnialem wczesniej, cala kadra FP liczy sobie juz kilka lat, wiec wcale sie nie dziwie ze akurat oni juz nie maja tyle zapalu do ogarniania syfu co kiedys, no bo ile mozna ;) Problemem tu sa decyzje teamu raczej, sam wiem ze moderowanie bywa meczace i to bardzo ;)
Wiec najlepszym rozwiazaniem bylby odswiezenie ekipy; dokooptowac kilku FP i moderatorow. :)
Misia: Taki porządek, że to forum umarło śmiercią naturalną... Ale co kto lubi ;) W 2006r ten dział był stokroć lepszy od hajda :)
Ale troche nie trafilas z porownaniem, hyde zawsze byl syfiastym zbiorowiskiem idiotow pieprzacych glupoty, rzeczowa dyskusja na poziomie na jakis konkretny temat to rzadkie zjawisko ;)