88DamianM
88DamianM
  28 czerwca 2012 (pierwszy post)

Po raz wtóry głośno sobie myślę o tym, jak nieestetyczne jest forum. Nie wiem kto sprawuje ostatecznie opiekę nad poszczególnymi działami, ale w portalu zrzeszającym tysiące, taki nieład jest świadectwem zwykłego lenistwa i opieszałości.
Temat można zamknąć. Nikomu to przecież różnicy nie robi :)

LuznyGosc
LuznyGosc
  29 czerwca 2012
Shaitan
Shaitan: Kto wie, moze team zacznie dzialac i troche pozmienia sie kadra fp, albo zostana dodani moderatorzy poszczegolnych dzialow forum. Watpliwe, ale mozliwe.

Najwazniejsze, zeby FP uswiadomili sobie, ze faktycznie trzeba cos z tym zrobic. Sa tam przeciez kumate osoby, wiec nie wiem, dlaczego mialby byc z tym jakis problem. Trzeba sie zwrocic do odpowiednich osob, moze to poskutkuje cos.
Niereformowalny
Niereformowalny
  29 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zanujące się forum

błagam nie osłabiaj mnie xD
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: że niby jakie?

To drugie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Odpowiedź mam gdzieś, bo wiem jak to tu funkcjonuje. Chciałbym żeby te żółte kłódki zniknęły tylko, bo zamkniętych tematów jest ok 3/4. Jakie szanujące się forum tak wygląda?

Widocznie maja gdzies to forum. Kolejna szkoda dla niego to zmieniona funkcjonalnosc cytowania.
Shaitan
Shaitan
  29 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak bardzo motzno kliknąłbym wtedy wyloguj i przeczekał

I dlatego wlasnie nie jestes odpowiednia osoba do pelnienia takiej funkcji :ziober2: Trzeba odpowiadac za swoje czyny, a moderowac na tyle rozsadnie, by nie musiec sie z tego tlumaczyc ;)
Niereformowalny
Niereformowalny
  29 czerwca 2012
Shaitan
Shaitan: moderowac na tyle rozsadnie, by nie musiec sie z tego tlumaczyc ;)

Dlatego właśnie się nadaję

Pierwszy ban oczywko dla Bujaki z powodem -bo tak
Drugi dla Beaty-bo nie pokazała cycków :mrgreen:

LuznyGosc
LuznyGosc: To drugie.

:woot:
Shaitan
Shaitan
  29 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Najwazniejsze, zeby FP uswiadomili sobie, ze faktycznie trzeba cos z tym zrobic. Sa tam przeciez kumate osoby, wiec nie wiem, dlaczego mialby byc z tym jakis problem. Trzeba sie zwrocic do odpowiednich osob, moze to poskutkuje cos.

Jak wspomnialem wczesniej, cala kadra FP liczy sobie juz kilka lat, wiec wcale sie nie dziwie ze akurat oni juz nie maja tyle zapalu do ogarniania syfu co kiedys, no bo ile mozna ;) Problemem tu sa decyzje teamu raczej, sam wiem ze moderowanie bywa meczace i to bardzo ;)
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

kyrytypy.
Niereformowalny
Niereformowalny
  29 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: kyrytypy.

Kiedyś może i przesiadywałem tam mnóstwo czasu a teraz? wchodzę wychodzę ew. zamienię pare linijek :)
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 czerwca 2012
Shaitan
Shaitan: Jak wspomnialem wczesniej, cala kadra FP liczy sobie juz kilka lat, wiec wcale sie nie dziwie ze akurat oni juz nie maja tyle zapalu do ogarniania syfu co kiedys, no bo ile mozna ;) Problemem tu sa decyzje teamu raczej, sam wiem ze moderowanie bywa meczace i to bardzo ;)

Wiec najlepszym rozwiazaniem bylby odswiezenie ekipy; dokooptowac kilku FP i moderatorow. :)
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedyś może i przesiadywałem tam mnóstwo czasu a teraz? wchodzę wychodzę ew. zamienię pare linijek :)

Nie tak dawno jeszcze. Ja tez juz praktycznie tam nie bywam.
Misia
Reputacja: -4576 | BluzgometrTM: 14
Misia
  29 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: To prawda, ale jednak porzadek jest utrzymany. :P

Taki porządek, że to forum umarło śmiercią naturalną... Ale co kto lubi ;)
W 2006r ten dział był stokroć lepszy od hajda :)
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 czerwca 2012
Misia
Misia: Taki porządek, że to forum umarło śmiercią naturalną... Ale co kto lubi ;) W 2006r ten dział był stokroć lepszy od hajda :)

Ja nigdy wczesniej nie wchodzilem na inne dzialy niz Hyde. Dopiero teraz, odkad znowu zaczalem goscic forum.
Shaitan
Shaitan
  29 czerwca 2012
Misia
Misia: Taki porządek, że to forum umarło śmiercią naturalną... Ale co kto lubi ;) W 2006r ten dział był stokroć lepszy od hajda :)

Ale troche nie trafilas z porownaniem, hyde zawsze byl syfiastym zbiorowiskiem idiotow pieprzacych glupoty, rzeczowa dyskusja na poziomie na jakis konkretny temat to rzadkie zjawisko ;)
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 czerwca 2012

Hyde to Hyde. Dzial wlasnie do pieprzenia o byle czym i dlatego taki popularny zawsze byl. :P

Misia
Reputacja: -4576 | BluzgometrTM: 14
Misia
  29 czerwca 2012
Shaitan
Shaitan: Ale troche nie trafilas z porownaniem, hyde zawsze byl syfiastym zbiorowiskiem idiotow pieprzacych glupoty, rzeczowa dyskusja na poziomie na jakis konkretny temat to rzadkie zjawisko ;)

Nie zawsze braciszku, nie zawsze :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.