MaDzIaLeNkA97
MaDzIaLeNkA97
  28 czerwca 2012 (pierwszy post)

Jak wolisz.? Być samotnym czy miec kogos.?

LuznyGosc
LuznyGosc
  28 czerwca 2012

Chaos. Tak, panuje tutaj wielki chaos.

Adidasowa
Adidasowa
  28 czerwca 2012
MaDzIaLeNkA97
MaDzIaLeNkA97: Jak wolisz.? Być samotnym czy miec kogos.?

Mam kogoś i tak wolę.
88DamianM
88DamianM
  28 czerwca 2012

Jestę Ajsztajnę
Adidasowa
Adidasowa
  28 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestę Ajsztajnę

ale dupeczka
88DamianM
88DamianM
  28 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdybym był znowu młody i musiał decydować, w jaki sposób będę zarabiać na życie, nie starałbym się zostać uczonym ani nauczycielem, lecz obrałbym zajęcie hydraulika lub domokrążcy w nadziei zdobycia tego minimum niezależności, które jest osiągalne w dzisiejszym świecie.
Chciałabyś takiego hydraulika. Przyznaj :D
zelka
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 44
zelka
  28 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a kiedy już dziewczyna się jakoś tam wysili

wysili :rotfl:
chociaż w sumie masz racje, dla niej pewnie było wysiłkiem stworzyć taki temat.
Life more, think less
Nikusia360
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 15
Nikusia360
  30 czerwca 2012

wole miec kogos , jednak od pewnego czasu mam co do tego pecha... Kazdy rani ;xx

RoOosa90
RoOosa90
  30 czerwca 2012

JA od zawsze byłam samotna :( już nie pamiętam kiedy ktoś przy mnie był :( bardzo chciałabym by ktoś się znalazł lecz w czasach teraźniejszych trudno znaleźl kogoś odpowiedniego

Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  30 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Chaos.

Na początku był Chaos. Któż zdoła powiedzieć dokładnie, co to był Chaos? Niejedni widzieli w nim jakąś istotę boską, ale bez określonego kształtu. Inni - a tych było więcej - mówili, że to wielka otchłań, pełna sił twórczej i boskich nasieni, jakby jedna masa nie uporządkowana, ciężka i ciemna, mieszanina ziemi, wody, ognia i powietrza. Z tej napełnionej otchłani, kryjącej w sobie wszystkie zarodki przyszłego świata, wyłoniły się dwa potężne bóstwa, pierwsza królewska para bogów. Uranos - Niebo i Gaja - Ziemia. Oni dali początek wielu pokoleniom bogów.

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.