MaDzIaLeNkA97
MaDzIaLeNkA97
  28 czerwca 2012 (pierwszy post)

Jak wolisz.? Być samotnym czy miec kogos.?

Scrat
Scrat
  28 czerwca 2012
margotka
margotka: cześć dzieciaki, czy macie dzisiaj uśmiechnięte buziaki?

Margooooooociaaa :*************. Dawno Cie nie widzialem :mrgreen:
sol6
sol6
  28 czerwca 2012
MaDzIaLeNkA97
MaDzIaLeNkA97: Jak wolisz.? Być samotnym czy miec kogos.?

Nie pociąga mnie samotność.
88DamianM
88DamianM
  28 czerwca 2012

Najgłupsze pytanie roku. Choć zagadnienie zawiera śladowe ilości sensu, autorka tematu używa słów, których znaczenia nie zna.

Marylajn
Marylajn
  28 czerwca 2012

Damian, wiesz co zauważyłam? Komentujesz dosłownie każdy temat, mówisz o tematach z sensem, a kiedy już dziewczyna się jakoś tam wysili, nawet nie skomentujesz jednym zdaniem na temat. :mrgreen:

88DamianM
88DamianM
  28 czerwca 2012
MaDzIaLeNkA97
MaDzIaLeNkA97: Ale pytam na poważnie.
Jezus Maria, weź mnie ktoś zastrzel.
margotka
margotka: ;)
Hejaszka Dominisiu :*
Fantastyczna
Fantastyczna: Tak na poważnie ... czasami daje się we znaki uczucie samotności.
To jest temat tabu w pewnych warstwach psychologii. Człowiek jest istotą żyjącą w stadzie i przyjmuje się, że ludzie samotni z wyboru są dziwni. Są to albo porzuceni w domach starców dziadkowie, skrajni szowiniści, radykalnie nastawione społecznie nauczycielki, socjopaci i wypaczeńcy. Jest kilka innych typów, ale żaden nie urodził się z nastawieniem na samotność. Po prostu los kształtuje nasze charaktery.
Konto usunięte
Konto usunięte: możesz spokojnie wejść na czat
Siedzenie godzinami 365 dni w roku na portalach społecznościowych nie zastąpi werbalnej relacji bez kabelków.
Ekhm! Chcę coś zaznaczyć! (Nie wymądrzam się tylko prawdę mówię)
Autorka tematu rozumie samotność tak samo jak termin singielMy interpretujemy i analizujemy samotność, a jej chodziło tylko o krótką odpowiedź.
Lecz nie wiedzą o tym, Że najgorzej w życiu, To samotnym być, to samotnym być.
Moja analiza jest taka: Samotność: nie jest to weekend spędzony samemu w domu, z telewizorem, ale długie lata odizolowania od społeczeństwa, gdzie posiadanie komórki jest abstrakcją a jedyną kotwicą trzymającą człowieka przy życiu jest gadanie go otyłego burka.

Tyle ode mnie. Temat bez większego sensu jak większość na forum.
praksyda
praksyda
  28 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Sie sprowadzaj na moje podworko holoty.

włąśnie dzisiaj sie przyjrzałam tematom tam założonym
te najbardziej głupie w stylu fejm,cycki etc..maja największe powodzenie a jak ktos spróbuje napisac jakis bardziej wymowny temat
to umiera po kilku postach, tamten dział nadaje sie tylko do trolowania :lol:
LuznyGosc
LuznyGosc
  28 czerwca 2012
praksyda
praksyda: włąśnie dzisiaj sie przyjrzałam tematom tam założonym te najbardziej głupie w stylu fejm,cycki etc..maja największe powodzenie a jak ktos spróbuje napisac jakis bardziej wymowny temat to umiera po kilku postach, tamten dział nadaje sie tylko do trolowania

Nie moja wina, ze podczas mojej nieobecnosci nagromadzilo sie tu tyle trolow, ech. Wszystko, ale to wszystko idzie w kierunku upadku forum.
88DamianM
88DamianM
  28 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: wszystko idzie w kierunku upadku forum.
To samo było gadane dawno temu a forum jakoś nie upada :rotfl:

Wiesz co to jest? :D
Marylajn
Marylajn
  28 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Siedzenie godzinami 365 dni w roku na portalach społecznościowych nie zastąpi werbalnej relacji bez kabelków.

Nic tego nie zastąpi :-)
praksyda
praksyda
  28 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Nie moja wina, ze podczas mojej nieobecnosci nagromadzilo sie tu tyle trolow, e

zutylizuj ich :ziober2:
LuznyGosc
LuznyGosc
  28 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To samo było gadane dawno temu a forum jakoś nie upada Wiesz co to jest? :D

Ja uwazam, ze juz upadlo.

Co masz na mysli?
LuznyGosc
LuznyGosc
  28 czerwca 2012
praksyda
praksyda: zutylizuj ich

Nie chce mi sie z nimi uzerac.
88DamianM
88DamianM
  28 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Co masz na mysli?
LuznyGosc
LuznyGosc: Co masz na mysli?
praksyda
praksyda
  28 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

gwiazda chaosu :rotfl:
88DamianM
88DamianM
  28 czerwca 2012

Tak, fotka to jeden wielki burdel (chaos też ma swój nieznany porządek)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.