Jak wolisz.? Być samotnym czy miec kogos.?
lista tematów
[Czat] Samotność.! strona 2 z 3
Najgłupsze pytanie roku. Choć zagadnienie zawiera śladowe ilości sensu, autorka tematu używa słów, których znaczenia nie zna.
Damian, wiesz co zauważyłam? Komentujesz dosłownie każdy temat, mówisz o tematach z sensem, a kiedy już dziewczyna się jakoś tam wysili, nawet nie skomentujesz jednym zdaniem na temat.
Jezus Maria, weź mnie ktoś zastrzel. Hejaszka Dominisiu :*To jest temat tabu w pewnych warstwach psychologii. Człowiek jest istotą żyjącą w stadzie i przyjmuje się, że ludzie samotni z wyboru są dziwni. Są to albo porzuceni w domach starców dziadkowie, skrajni szowiniści, radykalnie nastawione społecznie nauczycielki, socjopaci i wypaczeńcy. Jest kilka innych typów, ale żaden nie urodził się z nastawieniem na samotność. Po prostu los kształtuje nasze charaktery. Siedzenie godzinami 365 dni w roku na portalach społecznościowych nie zastąpi werbalnej relacji bez kabelków.
Lecz nie wiedzą o tym, Że najgorzej w życiu, To samotnym być, to samotnym być.
Moja analiza jest taka: Samotność: nie jest to weekend spędzony samemu w domu, z telewizorem, ale długie lata odizolowania od społeczeństwa, gdzie posiadanie komórki jest abstrakcją a jedyną kotwicą trzymającą człowieka przy życiu jest gadanie go otyłego burka.
Tyle ode mnie. Temat bez większego sensu jak większość na forum.
Ekhm! Chcę coś zaznaczyć! (Nie wymądrzam się tylko prawdę mówię)
Autorka tematu rozumie samotność tak samo jak termin singielMy interpretujemy i analizujemy samotność, a jej chodziło tylko o krótką odpowiedź. Lecz nie wiedzą o tym, Że najgorzej w życiu, To samotnym być, to samotnym być.
Moja analiza jest taka: Samotność: nie jest to weekend spędzony samemu w domu, z telewizorem, ale długie lata odizolowania od społeczeństwa, gdzie posiadanie komórki jest abstrakcją a jedyną kotwicą trzymającą człowieka przy życiu jest gadanie go otyłego burka.
Tyle ode mnie. Temat bez większego sensu jak większość na forum.
włąśnie dzisiaj sie przyjrzałam tematom tam założonym
te najbardziej głupie w stylu fejm,cycki etc..maja największe powodzenie a jak ktos spróbuje napisac jakis bardziej wymowny temat
to umiera po kilku postach, tamten dział nadaje sie tylko do trolowania
praksyda: włąśnie dzisiaj sie przyjrzałam tematom tam założonym te najbardziej głupie w stylu fejm,cycki etc..maja największe powodzenie a jak ktos spróbuje napisac jakis bardziej wymowny temat to umiera po kilku postach, tamten dział nadaje sie tylko do trolowania
Nie moja wina, ze podczas mojej nieobecnosci nagromadzilo sie tu tyle trolow, ech. Wszystko, ale to wszystko idzie w kierunku upadku forum.