Jak wolisz.? Być samotnym czy miec kogos.?
[Czat] Samotność.! strona 1 z 3
na tym dziale sobie pisz, co lubisz możesz zakładać tam tematy
tak przemyślane jak i reszta twoich tematów
http://www.fotka.pl/forum/hydepark
Tak na poważnie to wszystko ma swoje wady i zalety. Ludzie ogólnie pragną kontaktów z drugą osobą, chca mieć w kimś oparcie, wiedzieć, że ktoś ich zawsze poprze, pomoże, czy choćby przytuli. Ale mając kogoś jesteśmy poniekąd zalezni od tej osoby. Musimy się z nią liczyć - w końcu też na tym polega partnerstwo według mnie. Związek w pewnym sensie ogranicza naszą swobodę, ale godzimy się na to dobrowolnie, więc nie powinno być to katorgą.
Aktualnie jestem sama, nie narzekam, ale czasami daje się we znaki uczucie samotności. :)
Jako, że Twój temat wnosi bardzo wiele w życie tego działu, pragnę w sposób bardzo kulturalny odpowiedzieć na nurtujące Cię pytanie. Każda z podanych przez Ciebie sytuacji ma swoje plusy i minusy, a samotność nie jest końcem świata, jak to mogłoby się niektórym wydawać. Żyjąc w stanie wolnym, możesz spokojnie wejść na czat i bez obaw podrywać coraz to nowych moderatorów i coraz to ciekawszych kolegów, nie martwiąc się, że Twój zaborczy, zazdrosny mężczyzna będzie stał nad Tobą z kijem bejsbolowym i będzie obserwował co robisz. Chociażby jakby nie patrzeć, związek to całkiem dobra rzecz, ale na ten temat już nie chce mi się rozpisywać, bo i tak napisałam za dużo, joł.