88DamianM
88DamianM
  14 czerwca 2012 (pierwszy post)

Fajnie, że ostatnio przez dział przewijają się niemal same kretyńskie tematy. Nie będę dłużny i za wisienkę na tym idiotycznym torcie, posłużę się za następny przykład.

Mam pytanie (bo nie wiem kto jest odpowiedzialny za pilnowanie tego): czy tu od tylu lat naprawdę nie da się zmodyfikować forum, żeby to jakoś wyglądało? Wiem, że można kasować tematy (nie tylko blokować), więc nie wierzę żeby przyczyną było samo zwykłe lenistwo.

Nie żeby to miało estetycznie jakoś wyglądać (bo taki kurnik wizualnie jest do dupy, ale funkcjonuje jak trzeba), ale jakaś sublimacja treści (nie mylić z cenzurą) by się przydała...

Dajcie mi karabin...

praksyda
praksyda
  14 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie żeby to miało estetycznie jakoś wyglądać (bo taki kurnik wizualnie jest do dupy, ale funkcjonuje jak trzeba), ale jakaś sublimacja treści (nie mylić z cenzurą) by się przydała...

no tak,ten dział troche zaniedbywany kiedys za każdy temat nie związany z czatem
był ban i zamknięcie tematu,teraz widzę większa samowolka,
może sie cos pozmieniało,jest więcej luzu,dali jeden palec
wzięli cała rękę i robi sie sajgon.

RexMundi
RexMundi: nie od dziś wiadomo że forum czat to II Liga Hydeparku

nie prawda,tam tylko siedzą fejmy,dupeczki i ziomeczki :lol:
praksyda
praksyda
  14 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dajcie mi karabin...

a bym zapomniała
LazyBone
LazyBone
  14 czerwca 2012

Bla, bla, bla. Rosyjskie dworce, sram po katach, sram wszedzie, sram tez na to forum i na tamto. Juz dawno nie pisalem i rtaczej nie bede pisal nic co przykulo by czyjas uwage. Koniec z kreatywna mysla, ciekawymi watkami. Wszywko jest tu ch:cenzura:ja warte za przeproszeniem dlatego tez jesli juz ma ktos zamiar przebywac na tym "rosyjskim dworcu" niech sra gdzie popadnie i jak popadnie oby nikt nikomu nie pierdzial w twarz:)

88DamianM
88DamianM
  14 czerwca 2012

Słuszne podsumowanie.

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  15 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

W sumie nie wiem, czemu aż tak Cię to irytuje. Na forum nigdy nie będzie "fajnie", zawsze będzie spam, ale to chyba lepsze niż tematy urodzinowe, czyż nie?

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

88DamianM
88DamianM
  15 czerwca 2012

W tematach urodzinowych ponad 3/4 postów to rzucone jak psu kość najlepszego, żeby nabić posta. Takimi życzeniami tylko sobie dupę wycierać.
Ale przynajmniej w tych nabitych postach nie było indolencyjnych i głupkowatych treści.

Sandra
Sandra
  15 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W tematach urodzinowych ponad 3/4 postów to rzucone jak psu kość najlepszego, żeby nabić posta. Takimi życzeniami tylko sobie dupę wycierać. Ale przynajmniej w tych nabitych postach nie było indolencyjnych i głupkowatych treści.

Wydaje mi się, że jest teraz lepiej niż było, są tematy, wiadomo że nie wszystkie stosowne, bo tematy tej Pani co pisze: Jak pogoda, bo słonecznie, jakie wakacje, popisze ktoś - są bez sensu. Nie wiem w sumie dlaczego nie są zamykane, ale cóż.

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

88DamianM
88DamianM
  15 czerwca 2012

Zacznijmy od tego, dlaczego nie są usuwane. Zamknięcie nie wystarczy.
Jak znam to forum, pamiętam jak nieraz od góry do dołu ok 4/5 tematów miały żółtą kłódkę. Forum nieestetyczne i nieprzejrzyste. Obfite w głupoty i całą resztę...

Sandra
Sandra
  15 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zacznijmy od tego, dlaczego nie są usuwane. Zamknięcie nie wystarczy. Jak znam to forum, pamiętam jak nieraz od góry do dołu ok 4/5 tematów miały żółtą kłódkę. Forum nieestetyczne i nieprzejrzyste. Obfite w głupoty i całą resztę...

Dlatego założyłam godny temat, na to forum! :ziober2:

88DamianM
88DamianM
  15 czerwca 2012

Chwała Ci za to :D

Sandra
Sandra
  16 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chwała Ci za to :D

Normalny temat jak na to forum, o alkoholiźmie :rotfl:

88DamianM
88DamianM
  16 czerwca 2012

Wiesz co? Niedługo trudno ten temat wśród całego syfu będzie znaleźć :)

Sandra
Sandra
  17 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz co? Niedługo trudno ten temat wśród całego syfu będzie znaleźć :)

To założę kolejny :ziober2: Nie ma problemu, o narkotykach tym razem :rotfl:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.