Fajnie, że ostatnio przez dział przewijają się niemal same kretyńskie tematy. Nie będę dłużny i za wisienkę na tym idiotycznym torcie, posłużę się za następny przykład.
Mam pytanie (bo nie wiem kto jest odpowiedzialny za pilnowanie tego): czy tu od tylu lat naprawdę nie da się zmodyfikować forum, żeby to jakoś wyglądało? Wiem, że można kasować tematy (nie tylko blokować), więc nie wierzę żeby przyczyną było samo zwykłe lenistwo.
Nie żeby to miało estetycznie jakoś wyglądać (bo taki kurnik wizualnie jest do dupy, ale funkcjonuje jak trzeba), ale jakaś sublimacja treści (nie mylić z cenzurą) by się przydała...
Dajcie mi karabin...
lista tematów
[Czat] Fala szajsu... strona 1 z 2
Poza tym zjechałem prawie rok temu całe FT za opieszałość i nic z tego.
Fotka jest jak rosyjski dworzec kolejowy. Jest ruch, ale nic tak naprawdę się nie dzieje i każdy pasażer sra po kątach :)
Mnie może trolowanie mi się nie znudziło, ale za to nie płacą :P
Mnie chodzi o to tutaj - wszędzie. nie o dział Czat. Zamknąłeś przed chwilą jeden temat, no i dobra. Na F-modzie mogę sobie ustawić który temat widzę, a który nie. Ale muszę niestety usuwać je co pięć minut.
W sumie nic z tym nie zrobię. Muszę się pogodzić z tym, że staję się jeszcze głupszy przez czytanie tej błazenady. A serio, pamiętam jak Konradziq i nie tylko on, ciągnął dział jak koreańska lokomotywa.
Mnie chodzi o to tutaj - wszędzie. nie o dział Czat. Zamknąłeś przed chwilą jeden temat, no i dobra. Na F-modzie mogę sobie ustawić który temat widzę, a który nie. Ale muszę niestety usuwać je co pięć minut.
W sumie nic z tym nie zrobię. Muszę się pogodzić z tym, że staję się jeszcze głupszy przez czytanie tej błazenady. A serio, pamiętam jak Konradziq i nie tylko on, ciągnął dział jak koreańska lokomotywa.
Nie rozumiem Twojej irytacji i tym bardziej nie rozumiem zdziwienia. Forum to forum, wiesz doskonale, że porządek jest tylko wtedy, kiedy ktoś ogarnięty założy ogarnięty temat, nigdy więcej. Tak jak na hyde zrobiła się elita mądrych, cudownych i fajnych, to tutaj zbierają się podludzie i podczatowicze, więc logicznie rzecz biorąc, lepiej tu nigdy nie będzie.
Joł!