Sprawdzajcie najnowszy kawałek Zua'ej!
http://www7.zippyshare.com/v/8473967/file.html
Propsy!
lista tematów
[Czat] Zua diss'uje fotkę! strona 8 z 9
Marylka: Zauważyłam, że czasy technikum/liceum to najlepszy okres, zawsze właśnie wtedy najmilej wspomina się szkołę. Może dlatego, że każdy ma już tą pełnoletniość, już nie gadasz z dzieckiem tylko z kimś, kto wkracza w poważne życie. Wspomnienia na całe życie.
A wspomnienia są piękne
Aby raz
Marylka: To jest właśnie ten typ faceta, który rzuci Ci tekst na odczepnego, tłamsi jakąś tam zazdrość w sobie, nic Ci nie powie, a Ty bądź mądra i pisz wiersze.
I zrozum go
Mam nadzieję, że nadejdzie dzień kiedy to mi się uda!
dobra, jadę do Wawy jutro, trzeba się wyspać
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Szczerze powiem, że dawno temu zgubiłam wątek i nie pamiętam w czym była rzecz, ale wiesz dobrze, że facet to facet, jego nie zrozumiesz i nigdy do końca nie poznasz. Jeżeli będziesz pewna, że Go znasz, to możesz być pewna, że za jakiś czas mu coś odwali. Oczywiście, są wyjątki od tego, ale to nie warto o nich w ogóle rozmawiać.
Lubię. Ba, nawet miałam kiedyś login 'maruda'.
Marylka: Szczerze powiem, że dawno temu zgubiłam wątek i nie pamiętam w czym była rzecz, ale wiesz dobrze, że facet to facet, jego nie zrozumiesz i nigdy do końca nie poznasz. Jeżeli będziesz pewna, że Go znasz, to możesz być pewna, że za jakiś czas mu coś odwali. Oczywiście, są wyjątki od tego, ale to nie warto o nich w ogóle rozmawiać.
Skleroza
Przypomnę Ci - wątek był o G. że go nie rozumiem.
Generalnie, są wyjątki, które potwierdzają regułę
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.