[Czat] aj gona lyff maj lajf strona 6 z 10
Alkohol- Najczęstszą przyczyną bólu głowy ?
BTW bez żadnych podtekstów temat, nie czytać między wierszami. Jego celem nie jest nikogo wyśmianie etc
Tylko tak mi sie jakos na demotach rzuciło w oczy
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Ja mysle że jak bede mieć 50 % bedzie dobrze. Oczywiście wybrałam sobie ten trudniejszy temat gdyż stierdziłam że ten prosty to dla prostaków a że ja Dziady czytałam ( i lubie) i napisałam jedna głupotę. Zreszta nigdy jakos nie byłam uzdolniona wybitnie z polaka.
Mysle ekonomicznie
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
A co? Przedmioty scisle wolisz? Matematyke dobrze umiesz?
Wszystko ma swoje plusy i minusy. Gdybym chodzil na lekcje i sie uczyl, to mialbym lepsze wyniki, a co za tym idzie, dostalbym sie na jakies dobre studia. No ale jak wagarowalem, to przynajmniej nie musialem tam siedziec, bo czasem sie nie chcialo. :D
wiem o co chodzi, niektórzy mi przez to polecieli na ocenach i moje oceny nie sa adekwatne do poziomu mej wiedzy.