[Czat] aj gona lyff maj lajf strona 4 z 10
Alkohol- Najczęstszą przyczyną bólu głowy ?
BTW bez żadnych podtekstów temat, nie czytać między wierszami. Jego celem nie jest nikogo wyśmianie etc
Tylko tak mi sie jakos na demotach rzuciło w oczy
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
ja nie, spaliłam się dziś na słoncu i udka mnie pieką i dreszcze mam i jak pomysle o zimnym piwie to mam gęsią skórke.
Nie rozbijam butelek strzelam korkiem w oko
Bylam na zastępstwie tydzien, nadzorowałam komputer do wypalania cegieł, fajna praca nic się nie robi praktycznie a dobrze płacą. ehh musze szukac innej, pewnie skoncze na jakims magazynie.
Zapamietam i sie odgryzę
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Kurdę, już przygotowałam żyletki :D
Uhm, wychodzenie z domu jest widzę szalenie niebezpieczne. Dochodź szybko do siebie! ;)
A ja znikam się uczyć dalej. :-)
Slady mojego brata prowadza do lancucha.
HAHA. Ja w srode mam rozmowe o prace jako magazynier. :P
Czekam.
Owocnej nauki!
Miałam studiować med. wet. ( kto wie moze za rok), ale po techniku kobiet nie chca przyjmowąc, za cieżka praca, wiem z autopsji. No i praca w lecznicach na wsi ewentualnie w duzych klinikach których u mnie w miescie nie ma.
Ale wiesz jak ktos Cie chce przyjąć prosi o dyplom a ja dyplom bede pisac dobiero 18 czerwca
Czyli musisz czegos innego szukac. Najlatwiej znalezc prace w gastronomii.