Fantastyczna
Fantastyczna
  24 kwietnia 2012 (pierwszy post)
Elo! :piwo:
Tym razem mam tylko jedno pytanie, a w zasadzie dwa. :woot:

1. Kogo z czatu najbardziej nie lubicie/nienawidzicie?
2. Za co?

Ale UWAGA! Liczę na Waszą szczerość. Jeśli ktoś ma zamiar napisać "lubię wszystkich", tudzież coś w tym stylu nie wnoszącego nic do tematu proszę, aby się powstrzymał przed nabiciem posta. Takie wypowiedzi są zbędne. Jestem ciekawa ilu z Was zdobędzie się na udzielenie rzetelnej odpowiedzi.

START...!

Pozdrawiam z Sydney (;
Siedzę na kangurze.
Adidasowa
Adidasowa
  1 maja 2012
Sandra
Sandra: Patrycja błahy powód? A to dla Ciebie jest normalne wchodzenie na forum i opowiadanie, że się dostało butelka, potem się wstało, aaa jeszcze wcześniej dostałaś, nie ogarniam nadal tego

No i pomieszałaś wszystko, gówno wiesz a się sapiesz ;) nawet nie potrafisz streścić tego co napisałam. Ja po prostu nawiązałam do pytań tym postem. Jakoś musialam rozpocząć temat. Ale Ty tego nie ogarniesz.

Sandra
Sandra: A o Sobocie napisałam ja, więc po co powtarzasz po mnie? :) I to ja skończyłam z Tobą, idę po butelkę, sprawdzę jak to jest Beata zarzuć tu tym gifem

Tobie akurat to by się przydało baseball'em ;) I to tak konkretnie, gimbusiaro. :and:
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  1 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No i pomieszałaś wszystko, gówno wiesz a się sapiesz ;) nawet nie potrafisz streścić tego co napisałam. Ja po prostu nawiązałam do pytań tym postem. Jakoś musialam rozpocząć temat. Ale Ty tego nie ogarniesz.

No gówno wiem, wiem tyle ile przeczytałam w Twym zacnym temacie, z którego zapamiętałam: uderzenie butelką i jakąś bójkę i że wstałaś i normalnie się bawiłaś :rotfl: tyle mi starczy. Patrycja czy Ty naprawdę nie widzisz, że to do niczego nie prowadziło ten temat? ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Tobie akurat to by się przydało baseball'em ;) I to tak konkretnie, gimbusiaro.

No po baseball'u też bym normalnie wstala i szła dalej jak Ty :rotfl: Gimbusiaro? ;) to ja nie wiedziałam, że gimnazjaliści chodzą na zaoczne do szkoły ;) dziękuje, że mnie oświeciłaś :D :bye:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  1 maja 2012
:crylol:
i tak dalej nie rozumiem o co chodzi :ziober2: ale jest śmiesznie :D cyrk za darmo :mrgreen:

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Abaddon
Abaddon
  1 maja 2012
Szpila
Szpila: i tak dalej nie rozumiem o co chodzi

Nie czytałaś tematu Adidasowej o wspomnieniach z dyskotek? :)
Dekompresja
Dekompresja
  1 maja 2012
Abaddon
Abaddon: Nie czytałaś tematu Adidasowej o wspomnieniach z dyskotek? :)

Jestem zacofana i nie :smutny:

– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Dekompresja
Dekompresja
  1 maja 2012
Abaddon
Abaddon: Nie czytałaś tematu Adidasowej o wspomnieniach z dyskotek? :)

Teraz własnie przeczytałam ...
Lol, ja mam bujną wyobraźnie ale to nawet przerasta mnie... wahahaa
chyba to była plastikowa butelka ...
aczkolwiek ja kiedyś dostałam w twarz od laski za to ze dalam w twarz jej chlopakowi, cóż ona potem tez dostła :mrgreen:

Sandra
Sandra
  1 maja 2012
Szpila
Szpila:

I co sadzisz o hot temaciQ ?:rotfl:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Dekompresja
Dekompresja
  1 maja 2012
Sandra
Sandra: I co sadzisz o hot temaciQ ?

Dziwna dziewczyna, ma ostro naje.:cenzura:.e w głowie wnioskuję to po tum ze przyje.:cenzura:. jej ktos butelka a jej nic nie było, dziwne... kilka zadraoan co najmniej wstrząs mózgu powinna miec ( mówi tu doswiatczony weterynarz :mrgreen:), a ogólnie ma fantazje...:ziober2:

leser
leser
  2 maja 2012

Impreza!

zastanawiam sie czy kogos nie lubie... hm. Chyba kazdy jest mi obojetny. Jak sobie o kims przypomne to napisze :D

Sandra
Sandra
  2 maja 2012
Szpila
Szpila: Dziwna dziewczyna, ma ostro naje..e w głowie wnioskuję to po tum ze przyje.. jej ktos butelka a jej nic nie było, dziwne... kilka zadraoan co najmniej wstrząs mózgu powinna miec ( mówi tu doswiatczony weterynarz ), a ogólnie ma fantazje...

To już wiesz z czego się nabijam :rotfl:

Adidasowa
Adidasowa
  2 maja 2012
Sandra
Sandra: No gówno wiem, wiem tyle ile przeczytałam w Twym zacnym temacie, z którego zapamiętałam: uderzenie butelką i jakąś bójkę i że wstałaś i normalnie się bawiłaś tyle mi starczy. Patrycja czy Ty naprawdę nie widzisz, że to do niczego nie prowadziło ten temat? ;)

No i dalej piszesz źle :mrgreen: jak zaczniesz dobrze rozumieć tamten temat i to co pisałam to się zgłoś do mnie, bo na razie dodałaś własne fakty ;)

Sandra
Sandra: No po baseball'u też bym normalnie wstala i szła dalej jak Ty Gimbusiaro? ;) to ja nie wiedziałam, że gimnazjaliści chodzą na zaoczne do szkoły ;) dziękuje, że mnie oświeciłaś :D

"Gimbusiara" to nie zawsze określenie poziomu szkoły, ale też poziomu inteligencji, której Ty nie posiadasz.
Sandra
Sandra: To już wiesz z czego się nabijam

Idź spójrz w lustro, wtedy się ubawisz po pachy:tak:
Po drugie, z Ciebie większa pompa.
Dekompresja
Dekompresja
  2 maja 2012
Sandra
Sandra: To już wiesz z czego się nabijam

Tu trzeba płakać, na jakies leczenie wysłać czy coś, zrzutę na na formum zrobić na lekarza ....

Sandra
Sandra
  3 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No i dalej piszesz źle jak zaczniesz dobrze rozumieć tamten temat i to co pisałam to się zgłoś do mnie, bo na razie dodałaś własne fakty ;)

Ja nie zacznę rozumieć tego idiotyzmu, nigdy.

Konto usunięte
Konto usunięte: "Gimbusiara" to nie zawsze określenie poziomu szkoły, ale też poziomu inteligencji, której Ty nie posiadasz.

Za to Ty posiadasz AHHAHAHAAH. Patrycja, nie rozśmieszaj mnie :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Idź spójrz w lustro, wtedy się ubawisz po pachy Po drugie, z Ciebie większa pompa.

Jakoś sądzę, że to z Ciebie się wszyscy nabijają, a nie ze mnie :rotfl: ale wmawiaj sobie :*

Szpila
Szpila: Tu trzeba płakać, na jakies leczenie wysłać czy coś, zrzutę na na formum zrobić na lekarza ....

Ocipiałaś?! ja mam za to płacić? NEVER :nie:

Dekompresja
Dekompresja
  3 maja 2012
Sandra
Sandra: Ocipiałaś?! ja mam za to płacić? NEVER

Brak w Tobie współczucia !:jezyk2:
ale fakt, nie było by sie z kogo posmiac :ziober2:

Sandra
Sandra
  3 maja 2012
Szpila
Szpila: Brak w Tobie współczucia ! ale fakt, nie było by sie z kogo posmiac

Nie mam serca! :rotfl: jestem zUa :tak: ale tylko dla tycj, których trzeba :d

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.