Fantastyczna
Fantastyczna
  24 kwietnia 2012 (pierwszy post)
Elo! :piwo:
Tym razem mam tylko jedno pytanie, a w zasadzie dwa. :woot:

1. Kogo z czatu najbardziej nie lubicie/nienawidzicie?
2. Za co?

Ale UWAGA! Liczę na Waszą szczerość. Jeśli ktoś ma zamiar napisać "lubię wszystkich", tudzież coś w tym stylu nie wnoszącego nic do tematu proszę, aby się powstrzymał przed nabiciem posta. Takie wypowiedzi są zbędne. Jestem ciekawa ilu z Was zdobędzie się na udzielenie rzetelnej odpowiedzi.

START...!

Pozdrawiam z Sydney (;
Siedzę na kangurze.
Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  3 maja 2012
Sandra
Sandra: Nie mam serca!

jak bym miała to bym Ci swoje oddała, ale też nie posiadam :smutny:

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  4 maja 2012
Szpila
Szpila: jak bym miała to bym Ci swoje oddała, ale też nie posiadam

To kurde przykro. Nasza Patrycja nie będzie mądra :rotfl:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Dekompresja
Dekompresja
  4 maja 2012
Sandra
Sandra: mądra

Ja jestem zajebiście mądra, pisałam o Dziadach :D a to tylko dla zajebiście modrych :rotfl:

– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Dekompresja
Dekompresja
  4 maja 2012

* mądrych

Sandra
Sandra
  5 maja 2012
Szpila
Szpila: Ja jestem zajebiście mądra, pisałam o Dziadach :D a to tylko dla zajebiście modrych

Dziady. matko. Nie lubuję :nie: wolę Lalke :D

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Dekompresja
Dekompresja
  5 maja 2012
Sandra
Sandra: Dziady. matko. Nie lubuję wolę Lalke

Lalka jest za gruba do czytania :nie:

Sandra
Sandra
  5 maja 2012
Szpila
Szpila: Lalka jest za gruba do czytania

Co Ty tam wiesz o zabijaniu :rotfl:

Dekompresja
Dekompresja
  5 maja 2012
Sandra
Sandra: Co Ty tam wiesz o zabijaniu

wiem z Potopem był hardkor :D ale przeczytałam cała Trylogie...i nawet zmierzch i HP :lol:

Sandra
Sandra
  5 maja 2012
Szpila
Szpila: wiem z Potopem był hardkor :D ale przeczytałam cała Trylogie...i nawet zmierzch i HP

Boże to ja się przy Tobie kryję :rotfl:

Dekompresja
Dekompresja
  5 maja 2012
Sandra
Sandra: Boże to ja się przy Tobie kryję

Ja ogólnie duzo i do tego lubie ksiazek czytac, obecnie walcze z Tolkienem bo raz ze mam prace maturalną związana z nim i mam kaprys WP przeczytać jeszcze raz. Ale tez planuje sobie Gre o Tron przeczytac bo jestem wielką fanka serialu :ziober2:

Chrusciik
Chrusciik
  6 maja 2012
RexMundi
RexMundi: głupie baby

Kobiety to zUo !:swir:
Dekompresja
Dekompresja
  6 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kobiety to zUo !

Wyjdź i nie wracaj :mlotek:

Sandra
Sandra
  6 maja 2012
Szpila
Szpila: Ja ogólnie duzo i do tego lubie ksiazek czytac, obecnie walcze z Tolkienem bo raz ze mam prace maturalną związana z nim i mam kaprys WP przeczytać jeszcze raz. Ale tez planuje sobie Gre o Tron przeczytac bo jestem wielką fanka serialu

Ja czytam jedynie książki, które lubię. Lektury :nie:
Fantastyka, Kryminały, Romantyczne trochę - to tak :D
ale to musi mi się książka podobać, bo lektury Ci do ręki nie wezme:P

Dekompresja
Dekompresja
  6 maja 2012
Sandra
Sandra: Ja czytam jedynie książki, które lubię. Lektury Fantastyka, Kryminały, Romantyczne trochę - to tak :D ale to musi mi się książka podobać, bo lektury Ci do ręki nie wezme:P

hmm zalezy jaka lektura. Dramaty czytało się szybko, nad niemnem, lalka, nie ruszyłam za nudne jak dla mnie tak samo ludzie bezdomni. Przedwiośnie nawet ciekawe, Inny swiat mnie zaciekawił bo byłam w teatrze na tym to tez ksiazke przeczytałam, a i Morlanośc pani Dulskiej tez przeczytałam całkiem fajna jak dla mnie :DA dla relaksu czytam fantastykę czyli Tolkiena ( wszytko co napisał chce przeczytać), HP tez całego przeczytałam, Pilipuiku troche tez zaczełam i nawet mi podchodzi. Sapkowski ma świetne ksiazki. Romansidła jak kazda baba lubie poczytac ale musi najść mnie ochota. I oczywiście sage zmierzchu tez przeczytałam :D

Sandra
Sandra
  6 maja 2012
Szpila
Szpila: hmm zalezy jaka lektura. Dramaty czytało się szybko, nad niemnem, lalka, nie ruszyłam za nudne jak dla mnie tak samo ludzie bezdomni. Przedwiośnie nawet ciekawe, Inny swiat mnie zaciekawił bo byłam w teatrze na tym to tez ksiazke przeczytałam, a i Morlanośc pani Dulskiej tez przeczytałam całkiem fajna jak dla mnie :DA dla relaksu czytam fantastykę czyli Tolkiena ( wszytko co napisał chce przeczytać), HP tez całego przeczytałam, Pilipuiku troche tez zaczełam i nawet mi podchodzi. Sapkowski ma świetne ksiazki. Romansidła jak kazda baba lubie poczytac ale musi najść mnie ochota. I oczywiście sage zmierzchu tez przeczytałam :D

A daj spokój :D Jaki żeśmy sobie temat znalazły :rotfl:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.