Fantastyczna
Fantastyczna
  24 kwietnia 2012 (pierwszy post)
Elo! :piwo:
Tym razem mam tylko jedno pytanie, a w zasadzie dwa. :woot:

1. Kogo z czatu najbardziej nie lubicie/nienawidzicie?
2. Za co?

Ale UWAGA! Liczę na Waszą szczerość. Jeśli ktoś ma zamiar napisać "lubię wszystkich", tudzież coś w tym stylu nie wnoszącego nic do tematu proszę, aby się powstrzymał przed nabiciem posta. Takie wypowiedzi są zbędne. Jestem ciekawa ilu z Was zdobędzie się na udzielenie rzetelnej odpowiedzi.

START...!

Pozdrawiam z Sydney (;
Siedzę na kangurze.
Blue
Blue
  26 kwietnia 2012

Dajcie se po razie i się skończy.

Cukierkowa
Cukierkowa
  26 kwietnia 2012

1. Chruścika
2. Bo jest durnowatym plotkarzem ;]

Shaitan
Shaitan
  26 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: Czyli jeśli rozmawiam z modem i chcę się z nim "zaprzyjaźnić" to co to oznacza? Z tego co wiem - mod też człowiek, nie mogę z nim dyskutować, i skoro już się z nim jako tako znam, dodać do znajomych z virtuala? :) z Twojego pisania tak wychodzi. Czyli jestem ta zła jak znam 3/4 modów? Aha, okey ;) I jeśli znam tyle modów tzn, że jestem 'dupoliz' Twoje określenie ;)

Ty jesteś serio taka pseudointeligentna, czy po prostu teraz za wszelką cenę będziesz próbowała mi jakoś dopierdzielić w zemście za opublikowanie tamtego screena (który swoją drogą został przywrócony)? Jeśli tak, to kiepsko ci to idzie, póki co ty jedyna masz problem ze zrozumieniem mojej wypowiedzi, tylko ty odebrałaś ją w tak głupi sposób ;) Nie mam nic przeciwko poznawaniu ludzi, kropka też nie odebrała mi mózgu, jestem takim samym człowiekiem jakim byłem jako zwykły user, a w mej wypowiedzi zaznaczyłem (używając stosownych słów) o jakie konkretnie sytuacje się rozchodzi ;)

Marlens
Marlens: Jak wyżej, to aż "razi" niekoniecznie trzeba być modem i żeby podobna sytuacja zaistniała :)

Owszem, owszem, ale zwykły user może chamsko takiego osobnika spławić, upierdliwego trolla wrzucić na CL i ma spokój, a mod musi jednak bardziej panować nad emocjami i czytać wszystko - co po 2 miesiącach moderowania lekko zniechęca ;)
Marylajn
Marylajn
  26 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: niedawno Marylciu kochana jechałaś po Leosiu ;3 a teraz 'psiapsiele' ;3

Ty no, serio? Koniecznie musisz to napisać Marcinowi, bo biedak pewnie nie zauważył, że go jechałam, a teraz normalnie rozmawia i pewnie żyje w nieświadomości :ninja:.
praksyda
praksyda
  26 kwietnia 2012

wesoło tu macie :zabawa:

Sebuch
Sebuch
  26 kwietnia 2012
praksyda
praksyda: wesoło tu macie

dlatego juz robie popcorn x3
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  26 kwietnia 2012
Shaitan
Shaitan: Ty jesteś serio taka pseudointeligentna, czy po prostu teraz za wszelką cenę będziesz próbowała mi jakoś dopierdzielić w zemście za opublikowanie tamtego screena (który swoją drogą został przywrócony)? Jeśli tak, to kiepsko ci to idzie, póki co ty jedyna masz problem ze zrozumieniem mojej wypowiedzi, tylko ty odebrałaś ją w tak głupi sposób ;) Nie mam nic przeciwko poznawaniu ludzi, kropka też nie odebrała mi mózgu, jestem takim samym człowiekiem jakim byłem jako zwykły user, a w mej wypowiedzi zaznaczyłem (używając stosownych słów) o jakie konkretnie sytuacje się rozchodzi ;)

Ja Ci nie chcę dopierdzielić :szok: Człowieku ogarnij, ja Cię nie znam ;)
Grzecznie pytam, więc nie wiem jaki Ty masz problem.

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

feeks
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
feeks
  26 kwietnia 2012

jak mi Was szkoda ;c ;DD

Laat je niet gek maken door mensen die je gek willen maken.. Het zijn idioten dus negeer ze. :)

Shaitan
Shaitan
  26 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: Grzecznie pytam, więc nie wiem jaki Ty masz problem.

Ty nie pytasz, lecz doszukujesz się w mojej wypowiedzi dziwnych rzeczy, ja zaś pytam czy to jest spowodowane brakiem posiadania przez ciebie umiejętności czytania ze zrozumieniem, czy jakąś chorą niechęcią do mnie ;)
Klaudlajn
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
Klaudlajn
  26 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: Głupstw, Marcinie powiedzmy, że głupstwa, ale dziękuję za wyróżnienie ;D Nie lubisz mnie, bo ja nie lubię Ciebie i piszę modom, żeby na Ciebie uważali i pilnowali, bo nie jesteś dobrym modem? No tak, przeze mnie mogłeś stracić swoją posadę ;) Uwielbiam Cię po prostu za to :D Obraziłeś się, bo chciałam zniszczyć Twą karierę, i tak bywa. Jak ktoś żyje czatem ;) Swoją drogę ja do Ciebie nic nie mam, ale masz tam te prawie 30 lat, a zachowujesz się jak dzieciak, który jakby stracił moda to by się załamał psychicznie ;)

Tak sobie to czytam, może lekkie opóźnienie, ale śmiać mi się chce jak to czytam.
Sandra
Sandra: Nie lubisz mnie, bo ja nie lubię Ciebie

Nie zamierzam tu Marcinowi w cztery litery wchodzić bo nie gadamy, ale jeżeli Sandro wchodzisz na czat i witasz Leo jak kogoś kogo znasz wieki i żyjesz z nim dobrze (mimo, że dłuższy czas jedziesz po nim i nagle jak widzisz przełom MARYLA I LEO POROZUMIENIE) to zaczynasz być dla niego cholernie miła , udajesz przyjaciółkę ciągle zaczepiasz (pomijając fakt jaką miał z tego polewke) a teraz tylko dlatego bo napisał że nie jest jakimś Twoim zwolennikiem to się mądrujesz jaki to on nie jest? Wybacz ale gdzie w tym logika?
Klaudlajn
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
Klaudlajn
  26 kwietnia 2012

czytam czytam, pozdro powtórzenie :(

JFC
JFC
  26 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: 1. Kogo z czatu najbardziej nie lubicie/nienawidzicie? 2. Za co?

Najbardziej lubię Gejlordową bo jest fajną dupeczką i Łajzę bo to Łajza.
Nie nienawidzę żadnego moda, co najwyżej mogę mieć w dupie tych, których nie znam, a trochę ich jest. :ziober2:
Wiochmenka
Wiochmenka
  26 kwietnia 2012

[quote=Fantastyczna]Elo!

2. Za co?

Szczrze? to jest net ... wiekszośc udaje kogoś innego niż w rzeczywistości jest:)
Nie moge powiedziec kogo nie lubie ..jedyie kto jest mi obojętny. Jest kilka osób ,ale zostawie to dla siebie ......

mogę powiedzieć kogo lubie ,a lubie a wrecz przepadam za ett:*** lofjuuu
Lofjuu rownież Moją Piczette:)
Łubu dubu łubu dubu ..... to ja pisałam Jarząbkowa

AbraDub
AbraDub
  27 kwietnia 2012

[quote=Fantastyczna]Elo! :piwo:
Tym razem mam tylko jedno pytanie, a w zasadzie dwa. :woot:

2. Za co?

1.Ja najbardziej nie cierpię Eve!
2.A za co? Bo jest tępa jak łyżwa.

Dziękuje.

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  27 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: 1. Kogo z czatu najbardziej nie lubicie/nienawidzicie?

Sama nie wiem, nie ma chyba takich osób ale działa mi na nerwy np. ta cała Kitty, miała jakiś czas temu coś do mnie i jakoś tak pozostało :)
A no i jeszcze oczywiście Sebuch, ale to już za całokształt i on dobrze wie.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.