Fantastyczna
Fantastyczna
  18 kwietnia 2012 (pierwszy post)
Siemandero.

Impreza stara jak świat, już kiedyś przerabiana, ale nasze grono wciąż się zmienia, więc jedziemy od nowa.

CO POWIESZ O OSOBIE POWYŻEJ?

Z racji tego, iż jestem założycielem tematu Szczęśliwiec, który jako pierwszy postanowi się wypowiedzieć musi napisać coś o mnie, kolejna osoba zaś coś o swoim poprzedniku i tak dalej, i tak dalej. Banał.

Pozdrawiam z Meksyku. :) :piwo:
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  24 kwietnia 2012
sol6
sol6: Wybaczone ;] nie wiem czy mowa o tym samym osobniku, ale Sokół którego pamiętam to był ewenement

Dziękuję ;)

Miał moda, czerwony nick ;) nie pamiętam pod jakim nickiem miał moda, ale potem jak już zrezygnował to miał - sokol i czerwony nick :tak:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

gaillard
gaillard
  24 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: nie pamiętam pod jakim nickiem miał moda

86sokolek86 następnie będąc dalej modem zmienił na sokol :P
Sandra
Sandra
  24 kwietnia 2012
gaillard
gaillard: 86sokolek86 następnie będąc dalej modem zmienił na sokol :P

o właśnie :tak: dziękuję Kochanie ;*

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

insejn
insejn
  25 kwietnia 2012

fajny offtop.:ziew:

Sandra
Sandra
  25 kwietnia 2012
insejn
insejn: fajny offtop.

fajny nabijacz :ziew:

insejn
insejn
  25 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: fajny nabijacz

Tej, gdybym chciał nabijać posty, to bym się tu udzielał bezsensownie :D hahaha
Shaitan
Shaitan
  25 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: fajny nabijacz

insejn
insejn: Posty: 20

Aha...
Marlens
Marlens
  25 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A nie wspomniałaś o tym, że kiedyś uważałaś mnie za donosiciela?:C chociażby o sytuację z jakimś tam fb, jak mogłaś :X

Nie uważałam Cię za donosiciela sanszajn, tylko wprost zapytałam czy coś wiesz na ten temat, bo nie lubię wierzyć plotkom, a więc tylko się skompromitowałaś w tym momencie (:
Konto usunięte
Konto usunięte: - nie daje jedyneczek, w ogóle nie oceniam, nie pamiętam kiedy kogoś oceniłam. Bawiłam się w to, ale już dawno mi się odechciało

Abaddon
Abaddon: Zapomniałaś dodać że też nie kłamiesz ;) Ale to tylko zabawa a... Kłam dalej,brak Twoich "szczerych" wypowiedzi :D

Jak wyżej, yhh Patrysiu :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Powtórzonko Marlens

Powtórzonko Adidasku, było celowe ;) Razy trzy :) Żeby wzmocnić powagę sytuacji :D i podkreślić Twoją pasję :) Tralala. W tym temacie koniec.

Shaitan
Shaitan: Shaitan
Hmm... Nie znam i nie miałam okazji wdać się w rozmowę, więc nie mogę ocenić :) Po przeczytaniu paru jego wypowiedzi wydaje się być inteligentym człekiem. To by było tyle. :P
Sandra
Sandra
  26 kwietnia 2012
insejn
insejn: Tej, gdybym chciał nabijać posty, to bym się tu udzielał bezsensownie :D hahaha

I tak masz brzydką twarz :*

Marlens
Marlens
  28 kwietnia 2012

Czemu już się nie bawicie, ja chceeee! :smutny:

Sandra
Sandra
  28 kwietnia 2012
Marlens
Marlens: Czemu już się nie bawicie, ja chceeee!

Już Cię opisywałam ileż można! :and:

Letal
Letal
  28 kwietnia 2012
Marlens
Marlens: Czemu już się nie bawicie, ja chceeee!

nie chcą się już bawić no.... :( to co Marlena pobawimy się może w prywatnym temaciku sami ? :rotfl: jak coś to daj znać mi na privku albo na fejsbóczku hahaha
Sandra
Sandra
  30 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chcą się już bawić no.... :( to co Marlena pobawimy się może w prywatnym temaciku sami ? jak coś to daj znać mi na privku albo na fejsbóczku hahaha

Ja już Cię opisałam, drugi raz nie zamierzam Ci słodzić :rotfl:

Letal
Letal
  30 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: Ja już Cię opisałam, drugi raz nie zamierzam Ci słodzić

oj Szandruś Szandruś :rotfl:
Sandra
Sandra
  1 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oj Szandruś Szandruś

No co :rotfl: Ty mnie nie opisałeś, ale w sumie tego nie chcę :rotfl: bo się boję :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.