Konto usunięte: No, tak też jak pokorne ciele lecisz za większości, brak własnego zdania. Tyle przegrać. Słuchaj dziewczynko jeżeli już mówisz o IQ to wiedz, że nie jest ono wyliczane w procentach tylko w LICZBACH. W gimbazie Ci tego jeszcze nie powiedzieli? Szkoda. Może powiedzą.
No to problem masz :( Dawno po Gimbazie jestem bejbe ;) nie trafiłaś w totka nie wygrasz ;) A swoje zdanie mam Kochana ;) bo jak widziałam jaki temat założyłaś, to o mało się nie zadławiłam
Jesteś chora? bo tak to wygląda ;)
Skoro nie tylko ja tak myślę, coś w tym jest.
Konto usunięte: Nie byłaś nigdy w takiej sytuacji więc gówno wiesz jaka jest reakcja organizmu na uderzenie Rozumiem, że Ciebie wytarczy pchnąć mocniej i już leżysz. Człowiek na poziomie trzyma się w pionie
Znów pudło - nigdy nie leżałam
Człowiek chyba poniżej poziomu, bo Ty nawet żadnego poziomu sobą nie prezentujesz, no chyba, że przedszkolaków, którzy opowiadają historyjki sobie siedząc na dywaniku jak to biły się z kolegami na poduszki i jeden przegrał, bo rzucił w drugiego, a ten drugi się przewrócił i koniec historii. Ciekawa? realna? nie, jak Twoja Przedszkolaku.
Konto usunięte: Maska na ryj to akurat Tobie by się przydała. Przyganiał kocioł garnkowi.
Mam twarz dziewcze - kultury brak
Konto usunięte: Powtarzasz się, lubisz? Żenada. Najpierw gadasz ze mną normalnie, a potem usłyszysz dwa słowa i pitolisz trzy po trzy. Pusta dziewczyneczko jak trochę przeżyjesz więcej na tym świecie to wrócimy do tejże epickiej rozmowy.
Dziewczynko, rozmawiałam z Tobą normalnie przed Twoim zacnym tematem, który zrobił furorę ;) aż nie mogłam uwierzyć, że albo udajesz taką głupią, albo taka jesteś
i wydaje mi się, że jesteśmy w tym samym wieku albo podobnym także : dziewczyno