Fantastyczna
Fantastyczna
  18 kwietnia 2012 (pierwszy post)
Siemandero.

Impreza stara jak świat, już kiedyś przerabiana, ale nasze grono wciąż się zmienia, więc jedziemy od nowa.

CO POWIESZ O OSOBIE POWYŻEJ?

Z racji tego, iż jestem założycielem tematu Szczęśliwiec, który jako pierwszy postanowi się wypowiedzieć musi napisać coś o mnie, kolejna osoba zaś coś o swoim poprzedniku i tak dalej, i tak dalej. Banał.

Pozdrawiam z Meksyku. :) :piwo:
Adidasowa
Adidasowa
  22 kwietnia 2012
Szpila
Szpila: Rozumiem, moze Ty nie umiesz tego przekazac tak bym to zrozumiała..

Ja już to wytłumaczyłam w DOSADNY sposób tutaj:
Konto usunięte
Konto usunięte: To nie było użyte w takim kontekście jakim zrozumiałaś. To było użyto po to, żeby jej uświadomić, że jak jej się zdarzy dostał butelką przez łeb to się dowie jak to jest i wtedy porozmawiamy. Jak przestanie się trzymać matczynej spódnicy. O.

Jeśli nadal nie rozumiesz to bardzo mi przykro, inaczej się wytłumaczyć takiej błahostki nie da.
Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  22 kwietnia 2012
Sylvinka
Sylvinka: To tylko namiastka tego, co mówiła, pisała i kogo nie udawała na hyde. Ja jestem przyzwyczajona :)

jakies pikantne historyjki ? :mrgreen:
Musze się popytac :D

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Letal
Letal
  22 kwietnia 2012
Szpila
Szpila: jakies pikantne historyjki ?

lepiej żebyś nie wiedziała. :)

Sylwia widziałaś jak Cię ładnie opisałem ?!
Dekompresja
Dekompresja
  22 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja już to wytłumaczyłam w DOSADNY sposób

Nie chodziło mi o Twój dosadny sposób wytłumaczenia, ogólnie naucz się od razu wypowiadac w dosadny sposób unikniesz tłumaczenia swoich zawiłych historii. :)

– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Dekompresja
Dekompresja
  22 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: lepiej żebyś nie wiedziała.

Rozbudziłeś moją ciekawość :lol:

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  22 kwietnia 2012
Szpila
Szpila: jakies pikantne historyjki ?

Nie interesowałam się tym do końca, w sumie nie było czym :mrgreen:. Posiedziałabyś na hyde to zobaczyłabyś jakie ma 'poważanie' wśród forumowiczów :).

Konto usunięte
Konto usunięte: Sylwia widziałaś jak Cię ładnie opisałem ?!

Bardzo ładnie :*
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Letal
Letal
  22 kwietnia 2012
Szpila
Szpila: Rozbudziłeś moją ciekawość

całe szczęście że nie co innego bo już się przestraszyłem :rotfl:
Dekompresja
Dekompresja
  22 kwietnia 2012
Sylvinka
Sylvinka: Posiedziałabyś na hyde to zobaczyłabyś jakie ma 'poważanie' wśród forumowiczów :).

Czasem wchodze i czytam sobie i własnie widze ze ma pełno fanów :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: całe szczęście że nie co innego bo już się przestraszyłem

o lol, ja taka straszna ? ;c

Letal
Letal
  22 kwietnia 2012
Szpila
Szpila: o lol, ja taka straszna ? ;c

znaczy nie w tym sensie.

Sylvinka
Sylvinka: Bardzo ładnie :*

:*
Dekompresja
Dekompresja
  22 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: sensie.

sensy są rózne :jezyk2:

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  22 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No, tak też jak pokorne ciele lecisz za większości, brak własnego zdania. Tyle przegrać. Słuchaj dziewczynko jeżeli już mówisz o IQ to wiedz, że nie jest ono wyliczane w procentach tylko w LICZBACH. W gimbazie Ci tego jeszcze nie powiedzieli? Szkoda. Może powiedzą.

No to problem masz :( Dawno po Gimbazie jestem bejbe ;) nie trafiłaś w totka nie wygrasz ;) A swoje zdanie mam Kochana ;) bo jak widziałam jaki temat założyłaś, to o mało się nie zadławiłam :and: Jesteś chora? bo tak to wygląda ;)
Skoro nie tylko ja tak myślę, coś w tym jest.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie byłaś nigdy w takiej sytuacji więc gówno wiesz jaka jest reakcja organizmu na uderzenie Rozumiem, że Ciebie wytarczy pchnąć mocniej i już leżysz. Człowiek na poziomie trzyma się w pionie

Znów pudło - nigdy nie leżałam :and: Człowiek chyba poniżej poziomu, bo Ty nawet żadnego poziomu sobą nie prezentujesz, no chyba, że przedszkolaków, którzy opowiadają historyjki sobie siedząc na dywaniku jak to biły się z kolegami na poduszki i jeden przegrał, bo rzucił w drugiego, a ten drugi się przewrócił i koniec historii. Ciekawa? realna? nie, jak Twoja Przedszkolaku.

Konto usunięte
Konto usunięte: Maska na ryj to akurat Tobie by się przydała. Przyganiał kocioł garnkowi.

Mam twarz dziewcze - kultury brak :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Powtarzasz się, lubisz? Żenada. Najpierw gadasz ze mną normalnie, a potem usłyszysz dwa słowa i pitolisz trzy po trzy. Pusta dziewczyneczko jak trochę przeżyjesz więcej na tym świecie to wrócimy do tejże epickiej rozmowy.

Dziewczynko, rozmawiałam z Tobą normalnie przed Twoim zacnym tematem, który zrobił furorę ;) aż nie mogłam uwierzyć, że albo udajesz taką głupią, albo taka jesteś :tak: i wydaje mi się, że jesteśmy w tym samym wieku albo podobnym także : dziewczyno :ziober2:

:bye:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Sandra
Sandra
  22 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To nie było użyte w takim kontekście jakim zrozumiałaś. To było użyto po to, żeby jej uświadomić, że jak jej się zdarzy dostał butelką przez łeb to się dowie jak to jest i wtedy porozmawiamy. Jak przestanie się trzymać matczynej spódnicy. O.

Nie trzymam się matczynej spódnicy od dawna i znów nie trafiłaś ;) widzisz opowiadasz tutaj coś to nie przeżyła, poszkodowana, o jeju :and: wszyscy mamy klękać przepraszam czy jak? bo Królowa dostała RZEKOMO butelką w głowę ;) - zabawne ;) o mnie nic nie wiesz niestety, więc się nie wypowiadaj co przeżywałam, jak wygląda me życie. Twoje za to wiem jak wygląda - wchodzisz na forum by pochwalić się jak to na imprezie dostałaś butelką. rzeczywiście, ciekawy tryb życia :zabawa:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Sandra
Sandra
  22 kwietnia 2012

Chryste, palce mnie bolą :and:

Letalka opisywałam, Kaśkę też. czas na SYLVINKĘ :zakochany:
Więc Sylwia, Sylwia jak Sylwia, jest chyba najładniejszą dziewczyną na czacie, hyde i do tego jedną z najmądrzejszych :tak: potrafi z kazdej sytuacji wyjść, niczym się nie przejmuje i zawsze radzi pomocą. Ciągle ma uśmiech na twarzy ;) jest osobą o bardzo wyróżniającą się z całego plebsu czaciQ które znam :tak: ogólnie kiedyś się trzymałyśmy bliżej,a potem się urwało i nie wiem dlaczego :* ale i tak o niej pamiętam, ciagle i ciągle i ciągle!

Felka
Felka
  22 kwietnia 2012

Osoba nade mną czyli SANDRA

Ćpun,alkoholik,imprezowicz,jaracz,sexoholik nałogowy
forumowy nabijacz i leń patagoński bo nie chce jej sie chodzic do szkoły....

Dekompresja
Dekompresja
  22 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: potem się urwało

zawsze się urywa i nie wiadomo dlaczego :smutny:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.