Fantastyczna
Fantastyczna
  18 kwietnia 2012 (pierwszy post)
Siemandero.

Impreza stara jak świat, już kiedyś przerabiana, ale nasze grono wciąż się zmienia, więc jedziemy od nowa.

CO POWIESZ O OSOBIE POWYŻEJ?

Z racji tego, iż jestem założycielem tematu Szczęśliwiec, który jako pierwszy postanowi się wypowiedzieć musi napisać coś o mnie, kolejna osoba zaś coś o swoim poprzedniku i tak dalej, i tak dalej. Banał.

Pozdrawiam z Meksyku. :) :piwo:
Letal
Letal
  22 kwietnia 2012

no i gdzie jest Agnieszka się k... pytam ?!

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  22 kwietnia 2012
Felka
Felka: Ćpun,alkoholik,imprezowicz,jaracz,sexoholik nałogowy forumowy nabijacz i leń patagoński bo nie chce jej sie chodzic do szkoły....

:rotfl: jak mogłaś, no jak mogłaś cholero jedna! :rotfl: nie wszystko się zgadza, to że alkoholik to ok, imprezowicz, jaracz, forumowy nabijacz i leń pogański :tak:
ale ćpun i sexoholik to ni z gruszki ni z pietruszki się nie zgadza :rotfl:

Felka
Felka:

Magdalena B. nie chciała mi się przedstawić, pisałam z nią a nie wiedziałam, że to ona :szok: otóz to jest feulliette jakby ktoś jeszcze oprócz mnie był w tyle :szok2: Magda B. Była modernizatorem czata, ale odeszła z tego zacnego grona :( kocham mnie, uwielbia i śnię jej się w nocy, rano się budzi z mokrymi majtasami. Do tego chodzi na wagary do piwnicy i pali w piecu. Fajek nie pali, bo woli e-papierosa. albo inne fajki :rotfl: pije Kubusie ale tylko Malinowo - Marchewkowe. no, lubię Cię Mała;*

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Sandra
Sandra
  22 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Olała Cię jak większość. Jesteś do dupki :and:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Letal
Letal
  22 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: Olała Cię jak większość. Jesteś do dupki

ajajajajajajajajajajajajajaja... szmutno mi :(
Sandra
Sandra
  22 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ajajajajajajajajajajajajajaja... szmutno mi :(

więc wyjdź :ziober2:

Letal
Letal
  22 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: więc wyjdź

Sandra nie zapomnę Ci tego
Sandra
Sandra
  22 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Sandra nie zapomnę Ci tego

Nie mogę Cię zapomnieć :nutki: tiryryryr.

Letal
Letal
  22 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: Nie mogę Cię zapomnieć

jednak zostałem czekam na kogoś :D
Sandra
Sandra
  22 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jednak zostałem czekam na kogoś :D

W takim razie ja wyjdę :ziober2: :bye: a Ty czekaj nawet do usranej śmierci :rotfl:

gaillard
gaillard
  22 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Agnieszka ,Agnieszka , Agnieszka gdzie jesteś słodziaczQ weź tutaj rozluźnij sytuacje bo monitor zaplułem cały

Konto usunięte
Konto usunięte: no i gdzie jest Agnieszka się k... pytam ?!

Już jestem, możesz przestać ronić łzy.
Swoją drogą gustowna dyskusja się tu odbiła pod moją nieobecność :ninja:
Sandra
Sandra
  22 kwietnia 2012
gaillard
gaillard: Swoją drogą gustowna dyskusja się tu odbiła pod moją nieobecność

Gustowna :rotfl: Aga [*]

gaillard
gaillard
  22 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: Aga [*]

Powaga. Prawie jak na hajdzie. Trochę czytania było, aczkolwiek śmiechłam :ziober2:
Fantastyczna
Fantastyczna
  22 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: NickPosty Letal5714.18% Sandra4912.19%

Zawsze spoko.
Adidasowa
Adidasowa
  22 kwietnia 2012

Nie chce mi się już odpisywać, bo i tak Ty tego nie zrozumiesz.

Marlens
Marlens
  22 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chce mi się już odpisywać, bo i tak Ty tego nie zrozumiesz.

Hmm... nie jest moją przyjaciółką od serca, więc nie mogę za bardzo jej ocenić. Był taki okres w mym życiu, kiedy uważałam ją za całkiem w porządku dziewczynę :D Natomiast z aktualnych obserwacji ornitologicznych, mogę stwierdzić, że jej pasje to nabijanie postów, czat, nabijanie postów na forum, opowiadanie bajek, bądź też mocno kolorowanych sytuacji oraz nabijanie postów. Głupia nie jest, ale czasami trochę się ośmiesza.
Ma również takie hobby jak gnębienie pokemonów. Chwali się w sumie.
Chociaż, chodzą słuchy, że teraz to po prostu modne jest, dać jedyneczkę. :D I tyle na temat Patriszi.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.