Fantastyczna
Fantastyczna
  18 kwietnia 2012 (pierwszy post)
Siemandero.

Impreza stara jak świat, już kiedyś przerabiana, ale nasze grono wciąż się zmienia, więc jedziemy od nowa.

CO POWIESZ O OSOBIE POWYŻEJ?

Z racji tego, iż jestem założycielem tematu Szczęśliwiec, który jako pierwszy postanowi się wypowiedzieć musi napisać coś o mnie, kolejna osoba zaś coś o swoim poprzedniku i tak dalej, i tak dalej. Banał.

Pozdrawiam z Meksyku. :) :piwo:
Abaddon
Abaddon
  18 kwietnia 2012

Jak napiszę coś co wiem...to zabijesz mnie :zonk:
Teraz nieco poważniej :) wesoła,pozytywnie zakręcona, życzliwa jak i zgryźliwa :zakochany: Wygadana,czasem mam wrażenie że ciągle naćpana :ssh: To tyle,nie będę słodził Tobie potworze ;*

Fantastyczna
Fantastyczna
  18 kwietnia 2012

@Abaddon:
Obserwator :ziober2:
Chyba nikomu nie wadzi, ale mam wrażenie, że jak uważa, iż coś wie, to wie to lepiej niż inni. :rotfl: Czyli nie da sobie przetłumaczyć. Ale to takie moje odczucie, za bardzo się nie znamy w końcu. :)

Niereformowalny
Niereformowalny
  18 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna:

FAJNE CYCKI
LuznyGosc
LuznyGosc
  18 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Po prostu niereformowalny.
Niereformowalny
Niereformowalny
  18 kwietnia 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Po prostu niereformowalny.

luźny zwieracz
Fantastyczna
Fantastyczna
  18 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Niereformowalny

Cyckomaniak.
Gothiclady
Gothiclady
  18 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: Fantastyczna

ma prawilny cyc :)
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  18 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: Siemandero. Impreza stara jak świat, już kiedyś przerabiana, ale nasze grono wciąż się zmienia, więc jedziemy od nowa. CO POWIESZ O OSOBIE POWYŻEJ?Z racji tego, iż jestem założycielem tematu Szczęśliwiec, który jako pierwszy postanowi się wypowiedzieć musi napisać coś o mnie, kolejna osoba zaś coś o swoim poprzedniku i tak dalej, i tak dalej. Banał.

Żeś wymyśliła :and:

Fantastyczna
Fantastyczna: Pozdrawiam z Meksyku. :)

Pozdrawiam z Hiszpanii :zakochany:

Gothiclady
Gothiclady:

Nie znam i niewiele wiem. Tyle co z czatu. No i że jest legendą czaciQ :D

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Niereformowalny
Niereformowalny
  18 kwietnia 2012
Sandra
Sandra:

też masz fajne cycki :ninja:
Tomus
Tomus
  18 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Niereformowalny

Nie znam człowieka.
Fantastyczna
Fantastyczna
  18 kwietnia 2012

@Tomus:
Były modernizator czata, przystojniacha, raczej pokojowy nastawiony. Ma kalkulator. 69 :ninja:

Sandra
Sandra
  18 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też masz fajne cycki

:rotfl:

Fantastyczna
Fantastyczna:

haha ale się cieszę, że mi trafiło na nią :D
więć. Beata. Beata jak Beata. Ma swoje porycie, niestety. Ma w sobie coś takiego, że człowiek jak ją słyszy, widzi, czyta zaraz zaczyna się cieszyć i nie umie przestać:and: Beata jest osobą wyjątkową :D Fotunia niestety zmieniła jej życie. uzależniła ją. Dzień w dzień Beatka nasza gdy otwiera swe oczka pierwsze co odpala kompa. Jak już go odpali wchodzi na forum ponabijać. Miała kilka związków przez fotunie :d ale i tak ją kocham. Czasami nie bardzo ją rozumiem, bo chyba ma tak już mózg zjarany i zniszczony fotką, że niektórych słów nie umiem zrozumieć. tzn przekazu jej słów, ale udaję, że wiem o co chodzi, niech się cieszy :d że ktoś taki jak ja ją rozumie :rotfl:
Beaciak. kocham ją, bo zawsze palnie coś głupiego i w sumie jej zazdroszczę, nigdy nie widziałam by się smuciła ; OOO ona chyba 24/7 ma smile na twarzy, ale to zioło.
jedziemy po zioło, jedziemy po zioło :nutki:
przepraszam, oficjalnie BEATA RZUCIŁA PALENIE I ĆPANIE! :zabawa: tak mówi przynajmniej, a ile w tym prawdy to nie wiem :and:
no i w ogóle Beciak jest CHORA na moim punkcie. i tyle w temacie :D

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Sandra
Sandra
  18 kwietnia 2012

Korekta!
2 ZWIĄZKI FOTKOWE :ROTFL:

praksyda
praksyda
  18 kwietnia 2012
Sandra
Sandra:

Sandra y.. troche ma bujną wyobraźnię, też duzy cyc,jak Beti a cyc to podstawa
do zajebistości, i tyle ;o nie wiem nic o Tobie;( nawet nie wiem jakich masz swoich przydupasów na fociuni , ło matko tyle z wami pisze a was nie znajuuuuuuuuuuu ;(

patrzcie,mieliśmy podobny temat juz, :rotfl: poczytałam sobie, i uśmiałam sięęęę
http://www.fotka.pl/forum/czat/411418,Chwila_Prawdy
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.