Fantastyczna
Fantastyczna
  18 kwietnia 2012 (pierwszy post)
Siemandero.

Impreza stara jak świat, już kiedyś przerabiana, ale nasze grono wciąż się zmienia, więc jedziemy od nowa.

CO POWIESZ O OSOBIE POWYŻEJ?

Z racji tego, iż jestem założycielem tematu Szczęśliwiec, który jako pierwszy postanowi się wypowiedzieć musi napisać coś o mnie, kolejna osoba zaś coś o swoim poprzedniku i tak dalej, i tak dalej. Banał.

Pozdrawiam z Meksyku. :) :piwo:
Sebuch
Sebuch
  19 kwietnia 2012
Mysz
Mysz: Śmierdzi budyniem.

wiem bo wczoraj jadlem vanilovy x3
Shaitan
Shaitan
  19 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: Fajnie, że zaczęliście sobie nabijać w tym temacie. Tym samym niszcząc jego idee.

A czego ty się spodziewałaś po trampkach i gryzoniach?
Fantastyczna
Fantastyczna
  19 kwietnia 2012
Mysz
Mysz: Fatnastiś

:calusek:

leserxD
leserxD: mow do slupa, slup jak dupa :D

Bierzesz w tym czynny udział Dupo. :*

Sebuch
Sebuch: wiem bo wczoraj jadlem vanilovy x3

Sebuch, bo Ci wpi3rdolę.

Shaitan
Shaitan: A czego ty się spodziewałaś po trampkach i gryzoniach?

Myślałam, że to nie wymaga super zdolności czytania ze zrozumieniem. :zonk:
Sebuch
Sebuch
  19 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: Sebuch, bo Ci wpi3rdolę.

za budyń czy za Dosię ?:D
Adidasowa
Adidasowa
  19 kwietnia 2012
leserxD
leserxD: to czemu chcesz bym robil za Ciebie lody? :DDD

Sugerowałam się Twoim avatarem.
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  19 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Adidasowa. W sumie jej nie znam. Tyle co z Hyde i to przelotem, ale chodzą słuchy tzn filmik że wali sobie butelką o głowę ale o co chodzi to nie wiem :rotfl: tyle w temacie.

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Marlens
Marlens
  19 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: Sandra

Słyszałam, że ma fajne cycki :and: :D Ma nierówno pod sufitem i ten no, mamy tego samego idola :zakochany::lol: Równa babeczka :D
Marlens
Marlens
  19 kwietnia 2012

Kurde, wszyscy mają nierówno pod sufitem na tym portalu :and: :D

Sandra
Sandra
  19 kwietnia 2012
Marlens
Marlens: Słyszałam, że ma fajne cycki :D Ma nierówno pod sufitem i ten no, mamy tego samego idola Równa babeczka :D

Idola :rotfl: ahahahaha

Marlens
Marlens:

zakochała się w Złudnym i chce być z nim forever tugiewer, tylko że on jej nie chce :and: ma załamke psychiczną, muszę jej pomagać w tym, bo czuję, że źle z nią będzie. Złudny to jej lof of lajf także no .. ona go soł macz lof :rotfl: a tak po za tym to jest Sierotką Marysią co wykazały kalambury :rotfl: i tak ją lubie :*

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Shaitan
Shaitan
  19 kwietnia 2012
Sandra
Sandra:

Ma fajny cyc, nie zna angielskiego :ziober2: Objaśnienie
Mysz
Mysz
  19 kwietnia 2012

cejść dzeciiiii :zakochany:

Marlens
Marlens
  19 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: zakochała się w Złudnym i chce być z nim forever tugiewer, tylko że on jej nie chce ma załamke psychiczną, muszę jej pomagać w tym, bo czuję, że źle z nią będzie. Złudny to jej lof of lajf także no .. ona go soł macz lof a tak po za tym to jest Sierotką Marysią co wykazały kalambury i tak ją lubie :*

Sama prawda! :lol: Sandra, dziękuje że mi pomagasz, jesteś przy mnie w tych ciężkich chwilach :zakochany: bo najgorsze to mieć zuamane serdużko :smutny:
A i, kalambury nie kłamią ;D
Mysz
Mysz
  19 kwietnia 2012

Marlens :* :zakochany: psito witaj siem :smutny:

Marlens
Marlens
  19 kwietnia 2012
Mysz
Mysz: cejść dzeciiiii

A i Myszkę uwielbiam. Z Ferzim i myszą zawsze prowadzimy bardzo inteligentne rozmowy w trójkącie :zakochany: Wesoła, roześmiana, poprawia mi nastrój jak pokazuje się w kamerce, na foci tiwi, z radosnym okrzykiem, którego chyba nie przytoczę :D :*
Sandra
Sandra
  19 kwietnia 2012
Shaitan
Shaitan:

No nie znam ;[ prawda ;)

Marlens
Marlens: Sama prawda! Sandra, dziękuje że mi pomagasz, jesteś przy mnie w tych ciężkich chwilach bo najgorsze to mieć zuamane serdużko A i, kalambury nie kłamią ;D

ahahahhaahha :rotfl: pewnie, że prawda.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.