Fantastyczna
Fantastyczna
  18 kwietnia 2012 (pierwszy post)
Siemandero.

Impreza stara jak świat, już kiedyś przerabiana, ale nasze grono wciąż się zmienia, więc jedziemy od nowa.

CO POWIESZ O OSOBIE POWYŻEJ?

Z racji tego, iż jestem założycielem tematu Szczęśliwiec, który jako pierwszy postanowi się wypowiedzieć musi napisać coś o mnie, kolejna osoba zaś coś o swoim poprzedniku i tak dalej, i tak dalej. Banał.

Pozdrawiam z Meksyku. :) :piwo:
gaillard
gaillard
  19 kwietnia 2012
Mysz
Mysz:

Sympatyczna dziewczyna, ma duszę buntowniczą :ziober2: Nigdy nie jest pewna, czy jej login nie łamie regulaminu. :rotfl:

Fantastyczna
Fantastyczna:

Lubi pokazywać swoją kobiecość (piersi :ziober2: ) Otwarta na nowe znajomości, pozytywnie nastawiona do innych ludzi. Raczej bezkonfliktowa. Obecnie szuka pracy i męża :D
Adidasowa
Adidasowa
  19 kwietnia 2012

Aha no fajnie.

Fantastyczna
Fantastyczna
  19 kwietnia 2012

@gaillard:
Taka z niej Luźna Gościówa.
Agę poznałam nie wiem w jakiś okolicznościach, ale chyba grubo przed tym jak została modernizatorką dzięki czemu teraz mam u niej chody (:lol:)
Piękna jest :zakochany:
Wiem, że łączy ją coś poważnego z Żelką. :woot: Czy nie?
Przylukałam, że wyrywa Hajdowca LuźnegoGościa na tygrysy. :pavarotti:

@Adidasowa:
Ma mocny łeb. Dosłownie i w przenośni.
Kiedyś nie rozumiałam dlaczego wszyscy ją pojeżdżali. W momencie, gdy założyła temat o rozbitej butelce od piwa na jej głowie zaczęłam rozumieć...
Ale właściwie nic do niej nie mam.
Pati, nie mam Cię za kretynkę, ale ta historia z dyskoteką to była przeginka XD

Adidasowa
Adidasowa
  19 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: Pati, nie mam Cię za kretynkę, ale ta historia z dyskoteką to była przeginka XD

Pitolisz. Nie widziałaś na własne oczy to nie wierzysz.
gaillard
gaillard
  19 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna:

Dzięki. :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte:

Lubi pisać bajki i opowiadania dla dzieci od 4 do 11 lat. Jej celem na fotce.pl jest nabić jak najwięcej postów (najczęściej niekonstruktywnych) Lubi robić wokół siebie zamieszanie. Sławę zyskała dzięki ludziom przebywających na hyde.
[Użytkownik Adidasowa proszona jest o nienabijanie postów w tym temacie.]
Ciostko
Ciostko
  19 kwietnia 2012
gaillard
gaillard: Lubi pisać bajki i opowiadania dla dzieci od 4 do 11 lat. Jej celem na fotce.pl jest nabić jak najwięcej postów (najczęściej niekonstruktywnych) Lubi robić wokół siebie zamieszanie. Sławę zyskała dzięki ludziom przebywających na hyde.

Idealnie mnie opisałaś.

gaillard
gaillard: [Użytkownik adidasowa proszona jest o nienabijanie postów w tym temacie.]

straszne:and:

@gaillard dwulicowa osóbka, przebywająca 24/4 na czacie, lubi się wymądrzać i myśli, że wszystko wie. Jej głównym celem na Fotka jest rozdanie jak największej ilości jedynek i zdobycie jak największej liczby głosów.
daenerys
daenerys
  19 kwietnia 2012

Gejlord, czyli Pan Gej, ma ładną buźkę i avatar, Kamil nazywa ją hot nastką i tyle co mi wiadomo. :D Zdaje się być bystra jeszcze, o. :D

Shaitan
Shaitan
  19 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Konto usunięte
Konto usunięte:

Jako mod niestety nie mogę udzielić w pełni szczerej i rzetelnej opinii na temat tego użyszkodnika :and:

gaillard
gaillard:

Twarda sztuka, nie chce pokazać cycków i lubi mnie wkurzać. Fajnie trolluje pokemony.
sylwinho1988
Reputacja: 6 | BluzgometrTM: 9
sylwinho1988
  19 kwietnia 2012

nie znam:D

Shaitan
Shaitan
  19 kwietnia 2012
sylwinho1988
sylwinho1988: nie znam:D

No patrz, ja ciebie też xD
gaillard
gaillard
  19 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Hm, niestety nie znam (pewnie dlatego, że nie przebywam na hajdzie), natomiast mam nadzieję, że kiedyś się to zmieni :) Z tego co widziałam Bełcia się o Tobie dobrze wypowiadała, więc mam nadzieję, że i jak kiedyś będę mogła się w pozytywny sposób na Twój temat wypowiedzieć :ziober2:

Shaitan
Shaitan:

Cyckomaniak i bajerant. Jest szczerym chłopakiem, bywa bezczelny i złośliwy. Jako kolega jest dobrym kompanem do żartów. Nie lubi plastykowych i pustych dziewczynek. Ostatnio coraz więcej kobiet leci na jego bajerę.. nie mam pojęcia dlaczego :ziober2:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  19 kwietnia 2012

Ładna kobietka :tak:.

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
sylwinho1988
Reputacja: 6 | BluzgometrTM: 9
sylwinho1988
  19 kwietnia 2012

ladny nick;D

Sebuch
Sebuch
  19 kwietnia 2012
sylwinho1988
sylwinho1988: sylwinho1988

smakosz piwa :ninja:
Fantastyczna
Fantastyczna
  19 kwietnia 2012

@Sebuch:
Ulubieniec FejkiemJestem aka JestemFejkiem i całej reszty forumowiczów.
Bezkonfliktowy fan Lady Gagi i Pani Barbary Kwarc, raczej nie szuka dymu. :ziober2:
W konkursie Orendż wygrał BMW, ale wziął laptopa.
Ostatnio coś go nie widać na czacie.
Czyżby wrócił do życia realnego? :szok:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.