Siema!
Odpowiedzi, których udzielaliście w rundzie pierwszej były przeróżne. Najczęściej wspominaliście chyba o Sebuchu, margotce i Kapuście. Jak dla mnie zapomnieliście co najmniej o dwóch legendach na 100pro. Gdybym teraz napisała każdy by pomyślał "Ach, no faktycznie." :D Ale skoro nie wspomnieliście najwidoczniej nie byli niezapomniani xD Nieważne.
Idąc za pomysłem Praksydy, którą serdecznie pozdrawiam :*, mam kolejną serię pytań.
1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...?
2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?
3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?
Pozdrawiam prawie Wszystkich tym razem z pod palmy na Ibizie.
lista tematów
[Czat] Runda II strona 35 z 73
LuznyGosc: Publiczne raczej najlepsze, ale inne też nie odstają. :)
5, 6, 9, 11, 12 w 'Najnowsze' szczególnie.
Ojej, dziękuję, to miłe :) Ale i tak ich nie opublikuję dla wszystkich..
Btw. zdjęcie nr. 11. wisiało dla wszystkich przez 2 dwa lata :P Także dość stare jest, tak jak i 12stka. Strasznie młodziutka byłam gdy je robiłam :D
Za bardzo uciekam w poczucie humoru? :P
gaillard: Ojej, dziękuję, to miłe :) Ale i tak ich nie opublikuję dla wszystkich..
Btw. zdjęcie nr. 11. wisiało dla wszystkich przez 2 dwa lata :P Także dość stare jest, tak jak i 12stka. Strasznie młodziutka byłam gdy je robiłam :D
Nie oczekuję tego. Wystarczy, że ja mogę widzieć. :P
No to ładna siedemnastolatka z Ciebie była. :P
Pff, zero strachu :D
Nie mogę tak zrobić. Póki jestem moderatorką, muszę mieć chociaż jedno zdjęcie, by ludzie wiedzieli z kim mają do czynienia blablablabla :P
Jeszcze łosiemnastolatka
gaillard: Nie wiem dlaczego, ale jak przeczytałam to zdanie to zaczęłam się śmiać
Nie śmiem wątpić :D
Taki śmieszek jesteś?
http://www.youtube.com/watch?v=-h7ioTY9xTc
Nic złego. :P Nie zakładaj czarnych scenariuszy. :P
Aktualnie nad tym, żeby kurczak się szybko rozmroził.
Hahaha Ty też taki jesteś?
Twój śmiech i turlanie świadczą o czymś innym.. :D
Oho, chyba się do Ciebie przykoleguję :D