Witam modów, tych globalnych jak i tych którzy mają za dużo krwi nie tam gdzie trzeba. Oczywiście pragnę nadmienić że jestem dosyć dobrze zaznajomiony z tym linkiem https://fotka.com/forum/kamerki/10688,NETYKIETA_-_noweliza
Mógłbym napisać na PW do globalniaków ale może ktoś udzieli pomocy tutaj. Zastanawia mnie czy moderatorzy posiadają inny regulamin od użytkowników, ja czerpię informacje z linku powyżej. Oni chyba mają inny, swój wewnętrzny.
Prowadziłem normalnego LIVE dla swoich stałych gości, green screen, dobre światło, komentarze, rozmowy na wiele tematów, pozytywna + miła atmosfera łącząca ludzi z nadającym. spokojna muzyka i nagle bęc i BAN.
W powiadomieniach "Otrzymujesz blokadę na kamerki: odtwarzanie teledysków.."
Szukam w owym regulaminie informacji o teledyskach i nie ma co szukać, nie ma takowej informacji ... z resztą z tymi teledyskami to i tak na wyrost bo na głównym planie byłem ja i mały kwadracik w skali 1/16 całego ekranu w którym leciał fragment teledysku. Całość stosowana wedle prawa cytatu który obowiązuje w naszym kraju. Ale nawet idąc tym tokiem myślenia ludzie którzy streamują mają często za sobą telewizory które grają i co ciekawe lecą na nich filmy, o dziwo z tym nikt nie robi problemów.
Szkoda że fotkowi moderatorzy tworzą takie problemy i robią problemy z LIVE które są normalne ale raczej unikają blokowania pokazów siuraków i ich trzepaków :| No cóż żal że normalne transmisje w które człowiek wkłada sprzęt i serce są wypierane na pocztem patologii a jednocześnie by post nie wyglądał na gorzkie żale chciałbym pozdrowić moderatora który nazywa teledyskiem "Balladę o Cyckach" - https://www.youtube.com/watch?v=m8I-dvwIrLc
Pozdrawiam. Wnoszę o zniesienie blokady.
[Kamerki] BAN na Kamerki strona 2 z 2
Trwał dzisiaj dość spory live na ok 20 - 30 osób, cechą jego charakterystyczną było to o czym pisałem czyli pokaz dowolnych teledysków z youtube na ekranie tv który obejmował prawie cały ekran live i jak widać dla moderatorów nie ma powodów do bana czy kicka.
Tak więc dziękuje obsłudze która poświęciła swój czas w temacie ;) pozdrawiam was ciepło.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
.
gdyż ustaliliśmy wedle wcześniejszych postów że takie praktyki są legalne. Dziewczyna nie puszczała tak jak ja nic w okienku transmisji, leciała w telewizorze a że wszyscy widzieli to nie mamy na to wpływu cytując Nimrodel nie " jesli masz wlączony wielki telewizor w domu i sąsiad z chodnika przez okno widzi film nie łamiesz tym zadnego prawa."
ModTV
@woland nie chodzi o moje rozumowanie tylko o to by móc prowadzić ciekawego live bez banicji i by było to razem z zasadami które są zgodne z prawem a jednocześnie pozwolą prowadzić transmisje bez kiców / banów
Obecny regulamin jest niedoprecyzowany, zadaje proste pytania na które nie potrafisz odpowiedzieć i gdy już myślałem że wszystko jest wyjaśnione i liczyłem że to wreszcie upragniony koniec to nagle piszesz że to co pokazałem na screenie jest nielegalne.
WTF ???????
Nimrodel napisała jasno że muzykę można puszczać w domu dowolnie więc tego nie zablokujecie
Telewizje można puszczać na telewizorze więc oki, cytat na to dałem post wyżej.
ModTV