Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  26 stycznia 2017 (pierwszy post)

Witajcie, serwis zmienił dziś player'a na kamerkach. , gdyby coś komuś nie działało, pojawiały się błędy - odtwarzanie, wypraszanie niechcianych osób itd. prosimy zgłaszać uwagi w tym temacie.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

mirekhodyma
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 0
mirekhodyma
  29 stycznia 2017

ja tez mam Chrrom i mi tez nie cała nic

Oktawiusz1986
Oktawiusz1986
  29 stycznia 2017

Player może i jest oparty o html5 ale serwery działają na flash player ciekawi mnie czy nie da się serwerów przeprogramować na hml5 pozdrawiam

Krysztal
Krysztal
  29 stycznia 2017

Chodzi strasznie... zacina się co chwile trzeba odświeżać. Rzadko bardzo chodzi ona dobrze

szczel
szczel
  29 stycznia 2017

:))))))

mirekhodyma
mirekhodyma
  29 stycznia 2017

dalej nie cała nic chora fotka i ta kamery

mirekhodyma
mirekhodyma
  30 stycznia 2017

dalej się zacina obraz

marturdrow
marturdrow
  1 lutego 2017

Póki co dziękuje za naprawę u mnie działają normalnie kamerki :) POZDRAWIAM !

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  2 lutego 2017

Witam, po wielu problemach z nowym playerem serwis powrócił do poprzedniej wersji JWplayer - przepraszamy za niedogodności - postaramy się w przyszłości uprzedzać o zmianach i jeszcze bardziej testować, bo przy testach wewnętrznych było ok a po wprowadzeniu pojawiła się masa trudno definiowalnych problemów.
Powrót nastąpił 3 dni temu ale ze względu na chorobę mogę o tym napisać dopiero teraz.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

szczel
szczel
  4 lutego 2017
d83ddc4c tak jest serferownia fotki pracuje tylko na srednich obrotash nie jest dokładnie skofigurowany camerkash dzwięk z mono na stereo odrazu nas wewala po 10s z trasmisji :(((((((( poprawcie jakosc dzwięku camerek :))) pozdrawiam janko
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.