Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  26 stycznia 2017 (pierwszy post)

Witajcie, serwis zmienił dziś player'a na kamerkach. , gdyby coś komuś nie działało, pojawiały się błędy - odtwarzanie, wypraszanie niechcianych osób itd. prosimy zgłaszać uwagi w tym temacie.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

andrzej221
andrzej221
  28 stycznia 2017

U mnie w przeglądarce Chrome kamerki działają. Natomiast w przeglądarce Firefox, Opera, Slimjet (wszystko najnowsze wersje) kamerki przestały działać wraz z pojawieniem się nowego playera.
Skoro nowy player przysparza tylu problemów, to dlaczego nie wrócić do poprzedniego, a nowy na spokojnie poprawić i przetestować pod innym adresem?

andrzej221
andrzej221
  28 stycznia 2017

Dla tych użytkowników, którzy szukają doraźnego rozwiązania problemu z kamerkami.
Można pobrać przeglądarkę Chrome w wersji portable z poniższego adresu (dla systemu Win XP proszę pobrać wersję 49.0.2623.75):
http://www.slimjet.com/chrome/google-chrome-old-version.php
Pozdrawiam,

OnlyBadGirls
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 68
OnlyBadGirls
  28 stycznia 2017

Mi w przeglądarce Chrome co jakiś czas pisze "ładowanie...."

majron4
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 0
majron4
  28 stycznia 2017

proszę proszę proszę proszę proszę naprawić fotka pl

andrzej221
andrzej221
  28 stycznia 2017

Rzeczywiście w przeglądarce Chrome nowy player działa, ale często się zacina. Pojawia się kułeczko „Ładowanie” i po nim obraz się zatrzymuje. Dopiero wciśnięcie przycisku „Stop”, a następnie „Play” uruchamia ponownie obraz.

MisterKamil
MisterKamil
  28 stycznia 2017

ale i tak to nic nie daje bo no stop sie zawiesza lub zacina zrobicie tak a było dobrze i zeby sie nie zasiniało wcześniej nic nie robilisie i sie nie poprawiło zrobiliście tego playera i sie wszystko psuje mówiłem o dobrej jakości to wy z tym poleremy wymyliście mowie jeszcze raz naprwde to sie nie da wchodzić na kmerki i jeszcze raz jakoś jakoś jakoś dobrą pozdrawiam

majron4
majron4
  28 stycznia 2017

oni nic nie robią z tą kamerą cały czas blokuje obrazem i dzwiek pozrawiam fotkie pl

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  29 stycznia 2017

Prosimy o odrobinę wyrozumiałości - player jest na html5 a nie na flashu/ Przy okazji podam jakie przeglądarki są kompatybilne:

Obsługiwane przeglądarki:
Google Chrome w wersji 37 (lub nowszej) w systemie Windows 7 lub nowszym oraz w systemie Mac OS X 10.9 lub nowszym (Snow Leopard)
Internet Explorer 11 (lub nowszy) w systemie Windows 8.1 (lub nowszym)
Microsoft Edge w systemie Windows 10
Mozilla Firefox w wersji 47 (lub nowszej) w systemie Windows Vista (lub nowszym) oraz w systemie Mac OS X 10.7 (lub nowszym)
Obsługiwane są stabilne, oficjalne wersje stworzone przez firmę Mozilla. Kompilacje niepowiązane z przeglądarką Mozilla nie są obsługiwane.
Opera w wersji 33 (lub nowszej) w systemie Windows Vista z dodatkiem Service Pack 2 (lub nowszym) oraz w systemie Mac OS X 10.9 (lub nowszym)
Safari w systemie Mac OS X 10.10 lub nowszym (Yosemite)
Obsługiwana na wszystkich modelach z 2012 roku i późniejszych oraz na wybranych modelach z 2011 roku

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

BardzoNiesmialy
BardzoNiesmialy
  29 stycznia 2017

Ale przeciez poprzednik w postaci JWplayera tez byl oparty na html5....

marturdrow
marturdrow
  29 stycznia 2017

Witam mam problem z kamerkami taki , że nie chcą mi się włączać żadne transmisje mam po prostu czarny ekran.Zwyczajnie jak sam transmituje nie ma z niczym problemu moja transmisja jest normalnie wyświetlana proszę o racjonalną odpowiedź pozdrawiam.

IREK777
IREK777
  29 stycznia 2017

sex

IREK777
IREK777
  29 stycznia 2017

Oraz

OnlyBadGirls
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 68
OnlyBadGirls
  29 stycznia 2017

Chciałem jeszcze napisać, że oglądam, oglądam na Chrrome, bo na innych przeglądarkach nie mogę i nagle wyskakuje mi błąd

mirekhodyma
mirekhodyma
  29 stycznia 2017

to chora fotka pl jest dalej nie cała nic chora fotka hahaha

mirekhodyma
mirekhodyma
  29 stycznia 2017

oni nic z tym nie robiom dalej się zacina obraz i dzwek chyba nie robom to pozrawam fotkie pl

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.