WItam.
Oto moja sugestia dotyczącą fotki.tv.:
Osoba nadająca może udzielić drugiej osobie podczepienia się pod transmisje.Coś w stylu konferencji(Każdy chętny włącza kamerkę) Otóż aby nie zakłócać porządku dziennego, microfony tych osób wymagają potwierdzenia przez osobę nadającą możliwość rozmów głosowych.(Lub coś w tym rodzaju , zależy od programistów)
Druga sugestia a raczej trafna która znikneła a była dużym ułatwieniem szukania znajomych to szukanie poprzez województwa.
Zapraszam do wypowiadania się.
Pozdrawiam:
Monova
lista tematów
[Kamerki] Sugestia fotka.tv strona 2 z 2
http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/860,Wasze_pomysly_opinie sadze ze twoj temat powinien byc zamkniety :) masz juz jeden taki podwieszony w tym dziale.
Przepraszam nie zwracalem na to uwagi Powiedziec ci dlaczego . Bo na forum jak i calym tym serwisie spoøecznoßciowym jest jeden wielki Burdel. Zero wyszukiwarki.. Tutaj bym szukal przez rok i nic bym nie znalazl.
Konto usunięte: Przepraszam nie zwracalem na to uwagi Powiedziec ci dlaczego . Bo na forum jak i calym tym serwisie spoøecznoßciowym jest jeden wielki Burdel. Zero wyszukiwarki.. Tutaj bym szukal przez rok i nic bym nie znalazl.
tak czy siak, na chwile obecna zadne zmiany nie wchodza w gre ze wzgledu na balagan ktory jest na tv. takie moje zdanie :P
Nie sądzisz że gdyby to było tylko jego zdanie to byłoby tu 12532542 odpowiedzi, ciągła wymiana zdań itd?! Raczej by to tak wyglądało
Więc jednak tu MichaU ma rację - wszyscy mają Ciebie i ten temat w dupie.
Nie staraj się być na siłę zauważony bo i tak Ci nie idzie...
Jak dla mnie, temat do zamknięcia bo tylko spam leci.