Monova
Monova
  10 września 2012 (pierwszy post)

WItam.

Oto moja sugestia dotyczącą fotki.tv.:
Osoba nadająca może udzielić drugiej osobie podczepienia się pod transmisje.Coś w stylu konferencji(Każdy chętny włącza kamerkę) Otóż aby nie zakłócać porządku dziennego, microfony tych osób wymagają potwierdzenia przez osobę nadającą możliwość rozmów głosowych.(Lub coś w tym rodzaju , zależy od programistów)
Druga sugestia a raczej trafna która znikneła a była dużym ułatwieniem szukania znajomych to szukanie poprzez województwa.

Zapraszam do wypowiadania się.

Pozdrawiam:
Monova

Monova
Monova
  21 września 2012

Odświeżam .

Pzdr:)

MichaU
MichaU
  21 września 2012
http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/860,Wasze_pomysly_opinie sadze ze twoj temat powinien byc zamkniety :) masz juz jeden taki podwieszony w tym dziale.
Monova
Monova
  21 września 2012

Przepraszam nie zwracalem na to uwagi Powiedziec ci dlaczego . Bo na forum jak i calym tym serwisie spoøecznoßciowym jest jeden wielki Burdel. Zero wyszukiwarki.. Tutaj bym szukal przez rok i nic bym nie znalazl.

MichaU
MichaU
  21 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przepraszam nie zwracalem na to uwagi Powiedziec ci dlaczego . Bo na forum jak i calym tym serwisie spoøecznoßciowym jest jeden wielki Burdel. Zero wyszukiwarki.. Tutaj bym szukal przez rok i nic bym nie znalazl.

tak czy siak, na chwile obecna zadne zmiany nie wchodza w gre ze wzgledu na balagan ktory jest na tv. takie moje zdanie :P
Eextreme
Eextreme
  28 września 2012

Odświeżam:)

Pzdr.

Eextreme
Eextreme
  5 października 2012

Znow Odświeżam Możę jakieś ciekawe wypowiedzi bedą jak i sugestie :

MichaU
MichaU
  6 października 2012

nie widzisz ze cie zlewaja totalnie :D?

Eextreme
Eextreme
  6 października 2012

MichaU Nie obchodzi mnie to :) To tylko twoje zdanie. Zyj dalej w swojej epoce kamienia lupanego.

wisniowa91
wisniowa91
  6 października 2012

Nie sądzisz że gdyby to było tylko jego zdanie to byłoby tu 12532542 odpowiedzi, ciągła wymiana zdań itd?! Raczej by to tak wyglądało
Więc jednak tu MichaU ma rację - wszyscy mają Ciebie i ten temat w dupie.
Nie staraj się być na siłę zauważony bo i tak Ci nie idzie...

Jak dla mnie, temat do zamknięcia bo tylko spam leci.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.