Monova
Monova
  10 września 2012 (pierwszy post)

WItam.

Oto moja sugestia dotyczącą fotki.tv.:
Osoba nadająca może udzielić drugiej osobie podczepienia się pod transmisje.Coś w stylu konferencji(Każdy chętny włącza kamerkę) Otóż aby nie zakłócać porządku dziennego, microfony tych osób wymagają potwierdzenia przez osobę nadającą możliwość rozmów głosowych.(Lub coś w tym rodzaju , zależy od programistów)
Druga sugestia a raczej trafna która znikneła a była dużym ułatwieniem szukania znajomych to szukanie poprzez województwa.

Zapraszam do wypowiadania się.

Pozdrawiam:
Monova

MichaU
MichaU
  11 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Osoba nadająca może udzielić drugiej osobie podczepienia się pod transmisje.Coś w stylu konferencji(Każdy chętny włącza kamerkę)

to nie skype, poza tym serwery raczej tego nie uciagna

wiec na nie

Konto usunięte
Konto usunięte: Druga sugestia a raczej trafna która znikneła a była dużym ułatwieniem szukania znajomych to szukanie poprzez województwa.

mi to lotto
Monova
Monova
  11 września 2012

Serwer raczej uciągnie.

MichaU
MichaU
  14 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Serwer raczej uciągnie.

sadzac po twoim stazu raczej nie powinienes wypowiadac sie w tej kwestii ;)
jeszcze raz ci powiem, od tego typu rozmow jest skype. A jesli czegos nie rozumiesz to idz na swoj 2 temat ktory zalozyles w dziale czat ;) tam ci wszystko ladnie opisali ;)
Monova
Monova
  14 września 2012
MichaU
MichaU: Monova:Serwer raczej uciągnie. sadzac po twoim stazu raczej nie powinienes wypowiadac sie w tej kwestii ;) jeszcze raz ci powiem, od tego typu rozmow jest skype. A jesli czegos nie rozumiesz to idz na swoj 2 temat ktory zalozyles w dziale czat ;) tam ci wszystko ladnie opisali ;)

Ja wszystko rozumiem. Chce aby było wszystko pod ręką.
Pozatym sprawa zgloszona jest już . A wasze opinie mnie nie obchodzą zbytnio.
MichaU
MichaU
  14 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja wszystko rozumiem. Chce aby było wszystko pod ręką.

Konto usunięte
Konto usunięte: A wasze opinie mnie nie obchodzą zbytnio.

no widzisz a chyba powinno bo nie jestes pępkiem świata ;) poza tym

MichaU
MichaU: Pozatym sprawa zgloszona jest już

na tym się pewnie zakończy.
A jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości to wez łaskawie zerknij na tematy w tym dziale i sam zobacz ile tu jest problemów. Chyba lepiej mieć mniej a dobrze niż więcej a działającego tak że pożal sie Boze. I jeszcze jedno, dlaczego Fotka ma byc kopia innego serwisu ( dobrze wiesz o czym mowie bo twoje pomysly sa niczym innym niz zerznieciem z innego portalu). Chyba wystarczajaco jest podobna do FB. Ale generalnie nie wiem po co sie produkuje, skoro Cie nie interesuje, bo wiesz najlepiej i znasz zapewne ten portal lepiej ode mnie ;)
wisniowa91
wisniowa91
  14 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zapraszam do wypowiadania się.

Konto usunięte
Konto usunięte: A wasze opinie mnie nie obchodzą zbytnio.

to zapraszasz do wypowiadania się czy nie obchodzą Cie Nasz opinie? Zaprzeczasz sam sobie ;)

a ogólnie to podbijam posty
MichaU
MichaU:

serwery tego nie uciągną skoro teraz już są niemiłosierne problemy z transmisjami...
Monova
Monova
  14 września 2012

Problemy leża po stronie(nadających) userów. Woly internet komputer,Nieuaktualnione flash playery . Nom zaprzeczylem sam sobie. Jak widze jak to robicie(wypowiadacie sie) to mi sie odechciewa chatowac itd,itp

Monova
Monova
  14 września 2012

Michau - Pomysł może i z innych portali lecz z nich nie korzystam. Pomysl sam wymyslilem. Możę i tak wygladac lecz jest inaczej.Nie powiedzialem że znam ten portal lepiej od Ciebie:)

MichaU
MichaU
  14 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Problemy leża po stronie(nadających) userów.

Konto usunięte
Konto usunięte: Woly internet komputer,Nieuaktualnione flash playery

gowno prawda tyle w temacie :)
dalsza dyskusja nie ma sensu bo znajac zycie bedziesz obstawal przy swoim. ja znam tv troszke od innej strony, wiec wybacz ale zgadzac sie z toba nie mam zamiaru. posiedz dluzej na portalu, moze wtedy dojdziesz o co chodzi
Monova
Monova
  14 września 2012

Siedze na tym portalu 3 lata. Tylko na roznych kontach..

Pikuj
Pikuj
  14 września 2012

MichaU co do wypowiadania sie w temacie którego sie nie zna zaprzaszam do obejrzenia ston sitckam.com(do siedmiu osób nadających w tym samym pokoju) albo tinychat(do 12 osób nadających w tym samym pokoju) DO tego typu rozmów nie jest tylko skajp,skajp jest aplikacją komputerową ale już w 2005 roku były strony podobne do fotki .tv gdzie przez przeglądarke można było nadawać wideochat,oczywiście skajp działa o wiele szybciej ,w ogóle można by było stworzyć stronke gdzie nawet 30 osób by nadawało w jednym pokoju.serwery ciągną o wiele pojemniejsze rzeczy naprzykład strony umożliwiające dzielenie sie plikami .Niestety na fotce to jest niemożliwe,problem leży na czym to jest pisane(ten sam program co np liveshow i showup) a on jest słabiutki bardzo,nawet z jedną kamerka sie zacina.

MichaU
MichaU
  14 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: MichaU co do wypowiadania sie w temacie którego sie nie zna zaprzaszam do obejrzenia ston sitckam.com(do siedmiu osób nadających w tym samym pokoju) albo tinychat(do 12 osób nadających w tym samym pokoju) DO tego typu rozmów nie jest tylko skajp,skajp jest aplikacją komputerową ale już w 2005 roku były strony podobne do fotki .tv gdzie przez przeglądarke można było nadawać wideochat,oczywiście skajp działa o wiele szybciej ,w ogóle można by było stworzyć stronke gdzie nawet 30 osób by nadawało w jednym pokoju.serwery ciągną o wiele pojemniejsze rzeczy naprzykład strony umożliwiające dzielenie sie plikami .Niestety na fotce to jest niemożliwe,problem leży na czym to jest pisane(ten sam program co np liveshow i showup) a on jest słabiutki bardzo,nawet z jedną kamerka sie zacina.

ale czy ty mnie czytasz ? bo nie sadze, albo masz problem ze zrozumieniem.

jeszcze raz. Powiedzialem ze Fotka to nie skajp, i nie musi byc kopia innych portali ktorych nazw celowo nie podalem ;) i tak samo stwierdzilem ze fotka tego nie uciagnie. przeczytaj jeszcze raz
Pikuj
Pikuj
  14 września 2012

Jeśli chodzi o fotke to rzeczywiście ;)

Babycow94
Babycow94
  15 września 2012

kolegoo.. tutaj 100widzow to spory klopot dla serwera, to nie sa jakies maszyny za tysiac zlotych, zwyczajne dedyki za gora 200zl :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.