wybrano na moderatorów tylko takich, którzy nie mają pojęcia. Sami łamią regulamin, mówiący o tym ,iż każdy odpowiada za treści które pokazuje........ jest pełnoletni, niech robi, co chce, a nie...pseudo moderatorzy będą nadzorowć!!!!!!!!!!!
[Kamerki] cenzura moderatorów strona 1 z 7
Moderator serwisu Fotka.tv odpowiada za:
- osoby poniżej 15 roku życia którym nie wolno przebywac i korzystac z serwisu fotka.tv
- macanie się przez ubranie, pokazywanie w majtkach (chodzi o penisy)
- penisy, wykonywanie czynności seksualnych, pokazywanie piersi, sceny erotyczne, części ciała stref erogennych itp.
- zachowanie prowokujące do czynności erotycznych, gesty o podtekstach erotycznych
- zachowanie wulgarne, ubliżanie innym użytkownikom, pokazywanie treści ogólnie zabronionych przez prawo, sceny wskazujące na brak wiedzy o transmisji innej osoby
Jeżeli jakis podpunkt nie jest jasny wg. Ciebie? Zapraszam na PW. Skargi i zażalenia składamy do Administratora badz na kontakt.
Nie tylko, ale owszem są tacy, sama mam kilka scr. :-)
Meff, ostatnio u Ciebie na transmisji kłóciły się mody i wjeżdżały na użytkowników i obrażały, prowokowały.
Mam scr :) Nikt nic z tym nie zrobił.
Napisałam do innego fp, w sumie do kilku i mówili, że za wulgaryzmy i obrażanie nie ma banów.
Więc w końcu są czy nie ? :] Bo nikt jasno nie napisał za co jest blokada, niby regulamin w budowie, ale tymczasowy do którego można się odnieść też powinien być.
jeżeli mowa tu o osobie nadającej jest? to tak!
Jezeli z przykladu ja nadaje transmisje, i wchodza do mnie ludzie: i ja im ublizam typu ty lampucero.. weź sie schowaj ty piii diii kiii łii! to moderator ma prawo zablokowac owego delikwenta za prowadzenie transmisji ktora narusza regulamin serwisu.
Nie tolerujemy tutaj chamstwa ani pogaństwa czy tez poniżania innych ludzi, poniewaz zgodnie z regulaminem serwisu jest to naruszeniem, nagminne łamanie regulaminu moze spowodowac stałą blokade konta.
Jezeli uzytkownik ktory siedzi przykladowo u mnie na transmisji i ubliza mi? to kazda osoba nadajaca ma w swoim panelu ma mozliwosc zablokowania takiego delikwenta badz wyproszenie go z pokoju.
A jeżeli siedzą u Ciebie mody i ubliżają zwykłemu userowi to co? :)
To mam takiego scr :)