wybrano na moderatorów tylko takich, którzy nie mają pojęcia. Sami łamią regulamin, mówiący o tym ,iż każdy odpowiada za treści które pokazuje........ jest pełnoletni, niech robi, co chce, a nie...pseudo moderatorzy będą nadzorowć!!!!!!!!!!!
[Kamerki] cenzura moderatorów strona 5 z 7
a skąd Ty o tym wiesz ?
nie sądzę no chyba ze masz jakieś dowody na to .
od tego oni właśnie są. Żeby blokować zakazane treści.
przypominam Ci o tym że to nie jest sex portal.
Jeśli masz taką ochotę pokazywać nagość lub inne treści "erotyczne" polecam Ci portal o podobnej nazwie SexFotka.pl .
ktos tam złamał regulamin jest to w tym temacie faktem jest ze "napaleni"(w sensie ze maja straszne parcie na moda)moderatorzy są nadgorliwi i strasznie sie spinają tym ze mają moda ale za czasem im to minie:))
To prawda, Nowi moderatorzy sami nie znają regualaminu i dawają bany za nic, sam byłem światkiem jednego zdarzenia, i 2 kłitni =)
Ludzie o co wam chodzi jeżeli jesteście świadkami jakiś kłótni czy innych sytuacji to jak kermen napisała wyżej zróbcie screeny i wysyłajcie do admina a jeżeli chodzi o dawanie banów za nic hmm to może regulaminu sam nie przeczytałeś więc nie wiesz.
standardowe tlumaczenie userow ban za nic ... wczoraj zbanowalem goscia za to ze "walil konia" zostalem obrzucony blotem i powyzywany tekstami "za co ku... ban" ? "co zazdroscicsz ze ma wiekszego od ciebie" ? "pedal z ciebie " ? itd.
No to sorry nie bedziemy tolerowac takich materialow...
My mamy regulamin moderacji ktory przestrzegamy jezeli nie jest tak to tracimy prawa proste jak drut...
Jezeli jestescie swiadkami nieodpowiedniego zachowania to zglaszajcie to do osob ktore zajmuja sie Fotka.tv (adminow, badz do meffisa)
ps:a zgloszenia ktore od was dostaje typu "bo mod jest glupi bo dal bana malolatce ktora pokazala psioche, prosze o zdjecie mu uprawnien" jest nie na miejscu.
Sami zapoznajcie sie z regulamin jaki obowiazuje najpierw a pozniej piszcie cokolwiek
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Marcin, jest baaaardzo dużo screenów :-)
Zresztą była o tym już mowa.
Raczej po prostu nie chcą stracić, jak to mawiają "władzy" nad innymi.
Fakt, niektórym przechodzi, a inni robią burdel od razu, albo z czasem, norma ;-)
Bo są skargi z screenami ? tak myślę.. Tylko nie wiem skąd wie, ja tak podejrzewam tylko :D
Są 4 punkty, nie ma normalnego regulaminu fotki.tv i tak każdy moderator banuje za coś innego, o czym była wzmianka na początku tego tematu. poczytaj co napisał Meffis, za co on banuje, a wcale nie zawsze tak jest :-)
Dlatego każdy chce regulamin fotki.tv rozszerzony i konkretny.
Lol, binoleq. hahaahahahah :D
Każdy moderator interpretuje netykietę na swój sposób ?
No tak, to prawda. Chciałam zauważyć, że napisała to osoba 3 czy tam 4 z kolei. więc ja już nie dodaje.
No to owszem :-) Już ktoś pisał o takich zgłoszeniach.
Ja to tam znam.
Mi sie najbardziej podoba nadanie moderatora osobom z "czystym kontem"
a jedno konto nadal jest na stalej blokadzie za wlamy do kogos :)
lubie to!
szkoda ze nie mam tu opcji zeby to zaznaczyc :)
4- wierność, bo tylko dwa to para,
5 - wsparcie, żeby związek to nie była kara
6- szczerość, by kłamstwo się nie wkradło, zwykłe słowa....., ale to było już dawno
Czy ja wiem czy nie powinien Zresztą był chyba nawet kiedyś taki punkt w netykiecie. (na czacie).
Już dawno powinna być netykieta fotki.tv By ludzie wiedzieli czego mają przestrzegać i do czego się stosować. 4 punkty regulaminu to trochę mało. A potem jest, że niesłuszne bany, a dlaczego? Dlatego, że moderatorzy różnie banują, jedni za macanie tak, inni nie, jedni za wulgaryzmy i obrażanie, według innych to się nie wlicza. I taka osoba może zapytać moderatora czy, że przekleństwa jest ban, ten mu powie, że nie.. i będzie przeklinał, aż w końcu od innego dostanie bana za przekleństwo. Potem są skargi, że ten mi mówił tak.. więc nie złamałem netykiety, bo mówił, że można. :-)
Ja nie musze mieć regulaminu i netykiety, bo wiem co można, a co nie ;)
Ale nowi nie wiedzą i sie skarżą, sa niepotrzebne skargi potem.
Jak by było wszystko zawarte to można by było się do tego odwołać, a tak to lipton :)
Uwierz mi dużo siedze juz na tej fotce i gadałem nie raz z Adminami na te tematy równierz, uważam że po prostu niektórzy moderatorzy nowi, za bardzo się wywyższają ;) a co sądzicie o moderatorce która ma 15 lat ;) hmm ? Ponoć mozna tylko od 18
http://zapodaj.net/images/e7cd0353bb02.png